ya miniden miniye fark var bence..diz üstü dizin bir karış üstü mini olmamalı bence..ama ona bile bakıyorlar..yani karşı cins bakacak dye kadın giymeyecekse..vazgeçilecek çok fazla şey yok mu? Bence giyen fazla olmalı ki o dik dik bakan kesimde bakmaktan sıkılsın..bişilerin ardına saklanıp tıggh tıgh diye süzmesinler
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben giymem o ayrı dediğin için sana namus plaketi vereceğim saçlarına yıldızlardan taç yapacağım buyük erdem
91 Yorumla- +1 yıl
Bunu sevdim işte :))
+1 yılSevdiğim, değer verdiğim, ilerde evlenebileceğim biri eğer mini etek giymek istiyorsa giyebilir.çünkü ben bu tür şeylere pek karışmam, karışılmaması gerektiğini de düşünürüm. Namus giyimden kuşamdan sorulmaz.. Evleniyorum diye kızı satın almıyorum herhalde. İstediği gibi giyinir, beni aldatmadığı sürece no problem.
84 Yorumla- +1 yıl
o da güzel:)
- +1 yıl
fentynavy ilk önce yazmayı öğren. meshep değil mezhep olacak. :D Kişi istediği gibi giyinebilir, özellikle sevdiğiniz birinin giyimine karışmak çok katı. Buna saygı duymak gerekiyor. Yobazlığın lüzumu yok ;)
+1 yılMİNİ ETEKLİ KIZLARA
Etek topukta olur, seninki ta baldırda
Unutmuşsun belli ki ar namusu bıldır'da
Baban tıraş olurken ayna diye kullansın
Hele sen şu meredi biraz daha kaldır da!
(Bıldır: Geçen yıl)
(Abdurrahim Karakoç)1711 Yorumla- +1 yıl
adamsın . .
- +1 yıl
Canımsın.. Eyvallah hocam :)
- +1 yıl
Abi oldum, bunu kutlamam lazım. Hadi ayran varsa kola getirin de su içelim :D
- +1 yıl
Luiz; ne kadar anlayışsızsın be kardeşim :D
- +1 yıl
İnsanların bir davranışa yaptıkları yüklemeler kendi kişiliklerini yansıtır. Mini etek giyen kızlara karşı bu aşalağıcı şiiri de paylaşmak kendi aşağılanmışlık duygunu yansıtır bunu en iyi cevap seçen için de aynısı geçerli. Her ne olursa olsun benim için bir insanın değeri kendisi gibi olmayanlara karşı saygısıdır.
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan öyledir.
- +1 yıl
Sen kızdaki mala bakmassan emin ol göremessin be adam.Herkes istediğini giysin bırak ama sen bakma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihidir.saygı duyarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru güzel bir soru. Son cümlesi gereksiz, çünkü önemli olan erkeklerin ne düşündüğü, soranın kendisini tanıtması değil. Ama beni şok eden en iyi cevap olarak kadını bunca aşağılayan ve neredeyse geçen yüzyılda kalmış bir düşüncenin çok sığ bir anlatımına dönüşen yazıyı seçmen olmuş. Demek ki neymiş kadınlarımız hala sığ kafalı erkeklerden etkileniyormuş...!
42 Yorumla- +1 yıl
ben sevmyorum mini etek gyenleri. Geri kafalym heralde
+1 yılNiyet.. Hangi niyetle giyersen o niyetle görülürsün bence. Açık saçık giyineyim sokaktakileri baştan çıkarıyım herkes bana baksın kafasındaysan zaten hiç etek giymene gerek yok, çıplak gez farketmez. Ne var daha aşağıda olsa bacak herkeste var. Yabancı bişey değil yani. Ben tamamen şov olsun diye giydiğinize inanıyorum.
30 YorumlaMini etek giyinmesini iyi bilen ve güzel olan kızı daha çekici yapabilir yalnız bazı açlar kız güzel olmasa bile sırf mini ya da tayt giydiği için ağzı açık bakıyor, evleneceğim kadının giymesini istemem, bunun içinde evlendikten sonra bunu giyme demek yerine evlenmeden önce kızın yapısına bakarım eğer her gün sağını solunu açacak bir kızsa zaten evlenmem yani bunu tartışma haline gelmeden ilk başta bitiririm sevgili olarak takılırım zamanı gelince ayrılırım, çaktırmam böyle yap filan demem.
20 YorumlaYerine göre değişir. Erkek arkadaşınız İskoç olsa ve etekle dolaşacağım dese siz dolaştırır mısınız ? :) Dolaştırırım diyenler çıkar elbet te, o da her yerde nasıl olmaz ise bu da olmaz.
Bu arada kızlar niye seçiyor anlamadım demişsin ya, tek taraflı bakma olaya kızlardan hoşlanan kızlar da var onlar da maçodur belki :) Tamam, seçen kızlar alınmayın, şaka yaptım :D01 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha=D KOMİK güldm yaw
yanına yaklasamadigim kız tipidir, ya çok havalidir(elinde değil çevre havaya sokuyor) ya da çok sakindir(birçok kişinin göz bebeğidır, kimseyi onun yanına yaklaştırmazlar, yanındaki erkeklere göre bütün erkekler abazadir) seks objesi olarak görmediğim, sadece çevresindekileri göremeyecek kadar kör tipler benim gözümde:/
Cut.10 Yorumla
+1 yılşimdi mini etek giyen her kızın fziki çok güzel oluyor olmazsa bile olduruyor başımız dönüyor bende bakıyorum :) evli bekar her erkek bakıyor eğrı oturp doğru konuşalım*gel gelelim eş olunca evli baynların giymesi doğru olmuyor çünkü eşine karşı sorumluluk sahibi olduğu için onu üzmemk için giymemeli zaten evli olupta aklı başında insalar giymiyor ama bekarla sözüm yok kendine güvenen giysin kımsey karşmayız dimi ama..;)
10 Yorumla
+1 yılBen direk diyorum ki aha eglenmelik kiz geldi sonra eglendikten sonra hic umursamadan pacavradan farksiz atiyorum zate o da aldirmiyo cunku artik follos olmus kusura bakma boyle yazdim ama acik olsun istedim.
20 Yorumla
+1 yılne yalan söylim bilemedim 5 tl lik tayt giyerler 1 milyonluk hava atarlar mini giyerler kendilerini mutlu ederler dekolteye gelincede gösteririm ama herkeze elletmem derler bayanlar biz erkekler bakarız neden bakmayalımki giyenler gösterdikten sonra ben bakmam diyen erkek bile döner bakar düşüncem se eşimemi evde giyecekse ve gösterecekse bana göstersin başkasına değil eş benim eşim benim kadınım...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu biraz da o erkeğin bakış açısına bağlı. hoş bulan güzel bulan da olabilir eğer ki masum düşünceli bir erkekse. yok eğer kızlara cinsel obje olarak bakan bir kafa yapısı varsa tabi başka türlü şeyler düşünür. her erkeğin aynı gözle bakacağı söylenemez insanından insnaına değişir.
10 YorumlaEğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni,
Desenize hayvanlar bizden daha medeni.
Mehmet Akif ERSOY
Ama kendi tercihi, giymesini istemiyorsam giymeyenini bulurum kimseyi zorlayacak değilim40 Yorumla
+1 yıleteği mini giyip insanlığı olan da var başını kapatıp oruspuluk yapan da. ama giymeseler daha iyi olur.
70 YorumlaKim ne giyerse giysin umrumda olmaz saygı duyarım ama evleneceğim kişiye giydirmem.
50 Yorumla
+1 yılMini mini bir kız donmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye
61 Yorumla- +1 yıl
ahhahaha süper
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen aşık mahzuni ne demiş onu dinledim.
https://www.youtube.com/watch?v=FjC6oYiButA
Küçük yaşlarda kızlar ne hissediyorsa aynısını, şimdi neden giyiyorlarsa aynısını düşünür10 Yorumla
+1 yılEski kız arkadaşımla bu yüzden sürekli tartışıyordum. Evlenirsem kat-iyen giymesini istemem. Giyerse dışarı çıkmam. Evlenmiş barklanmış. Bacaklarını kime göstermeye çalışıyor ki?
12 Yorumlayahu gydrmesnler mını etek kmse gymesn bzde bosyere kıskanmayalım sevgılılırmızı bakcakmı bakarmı begenrmı dıye :D: :)))
20 Yorumlaerzurumda okuyorum bugun giymiş bir kız normal mini arası bir etek helal olsun dedim.baya cesaretliymiş. normalde buralar pek tekin değil :D ben bile dar kot giyiyorum diye ib.ne muamelesi yapıyolar.
22 Yorumlaerkeklerin bence %75'i hem güzel durduğu için hemde vücut hatlarını belli ettiği için bakıyor(bende)
20 Yorumlabazıları güzel olmamasına rağmen mini etek giyiyorlar. ve bu onları çok gülünç duruma düşürüyor.
Bazılarına çok yakışıyor.Tatlı duruyor ama ülkemiz şartlarında sevgilini alp bir sokakdan geçsen herkes kurt gibi bakar.00 Yorumlagiymem giymesinlerde ne gerek var ki Türkiyede yaşıyoruz unutmamak lazım.
30 Yorumlatayt olabilir.elbette üzerine tunik giyerek veya uzun bir tshirt.ama mini etek veya aşırı dekolte yakışmıyo bence ya
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. bizim despot türk erkeği aynı kafayız annem kız kardeşim giymesin ama giyene yok bu motor kaşar ya o giyen anneniz veya kız kardeşiniz olsa o zaman adam vuruyorsunuz demi mantıksızlar ülkesidir türkiye neyse istediği giysin kardeşim sorun yok
20 YorumlaKızlar ikiye ayrılıyor,evlenilecek ve eğlenilecek,onun ayrımı da mini etekle yapılıyor öyle mi? Böyle düşünenler kafayı yemiş.
40 Yorumlahiç iyi şeyler düşünmem. evlenecekleri kadın ve mini etek kelimesinin yanyana gelmesi bile korkunç :/ giydireyim de milletin hayalinde mi gezdireyim eşimi?
30 YorumlaHerkes kendi bilir ama bn esimin giymesni istemezdim ha kapalpnmazsa kapanmasin ama bole seylerde giymesn yani
14 Yorumla- +1 yıl
kardeş ben vermedm:( teldnde artılayamyorum
- +1 yıl
kardes ben prensesece:( üyeliğim iptal oldu eklee
Resmen kendilerini pazarlıyolar açık ve net kimse de aksini iddia edemez
40 Yorumlayerinde ve nasıl giydiği önemli bence giyilmeli aşırı kısa olmamak şartıyla
30 Yorumla
+1 yılHerkes giyer tabi istedigini giyene o******u demem. ne giyecegini kendi secer insan? Evleneceğim kişiye mi? Giydirmem. Burası Türkiye.
10 Yorumlamini etek giymenin amacı ilgi çekmekten başka birşey değildir.Başka rahat olabilceği birçok kız giysisi var.ben böyle düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim kızın o şekilde giymesini istemezdim düşünceden bile kıskanırım çünkü...
10 YorumlaBen yolda ole acık secık kızlar gordugum zaman allah ıslah etsın dıyom kendı kendıme ne sevgılım gıyınebılır oyle ne karım asla ızın vermem
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum cansın . . .
kesnlikle giyenlere karşıyım Müslüman Bir ülkede bizim bu düşüncelerimize geri kafalılık diye düşünüyorlarsa ülkeyi terk etmeler için her türlü yardımı yaparım
20 Yorumlabenim için basit, sıradan, adi bir kızdan başka bir şey değildir o tipler. ama mecburen saygı duyarım, eleştirmem yani. ne b*k yerse yesinler misali...
00 Yorumla
+1 yılkimine yakışır kimine yakışmaz dönüp bakıyosam dikkatimi çekmiştir.güzeldir.eşime abartı olmadan giydiririm.
10 Yorumla
+1 yılBenim kadınım mini etek tayt giyemez
zaten o tür kıyafetler giyen kızla kadınla işim olmaz
Ergen bebelerin gece rüyalarını süsleyen mini etekli karı olur sadece00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkimsenin giyimi beni ilgilendirmezde!
bazı giyim şekillerini görgüsüzlük ve teşhircilik olarak
nitelendirmemek elde değil30 Yorumla
+1 yılBen giydirmem , giyenede göz ucuyla bakarım . her bakmanın ardında kötu şeylerde yatmaz her erkek o kadar yüzsüz değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Eşime sevgilime giydirmem diğerleri beni ilgilendirmez.
17 Yorumla- +1 yıl
profl gözümu aldı kaldır be:s
- +1 yıl
valla takntı yapyo lan kac saattr fotoya bkyorum tm işleri braktm:(
- +1 yıl
çek şunu uleeyn:D
yerine ve zamanına göre değişir..ortam olur giyilir ortam olur giyilmez bunu kendiside bilmeli zaten.
10 YorumlaNamussuz cinsel obje olarak görüyorum. Dönüp bakmam çünkü acırım. Bakarsamda dalga geçer aciz gördüğüm için alay ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun . . .
+1 yılkime ne kimi ilgilendirir... isterse çıplak gezer o şekilde bakmak kimsenin hakkı değilll...
00 YorumlaBence sen giyersin..Nerde yasiyorsa oraya ayak uydurmak zorunda .
10 Yorumlaizmir vb. bir şehirdeyse giysin ama bazı şehirlerde hoş karşılanmayabiliyor :)
20 Yorumlagiyse bnanane giymese banane aşalım artık saçma sapan şeyleri (:
30 Yorumla
+1 yılMini dedin mi altına kırmızı ince çorap çekilecek..
00 Yorumlaİsteyen giyebilir. İyi ya da kötü düşünenler olacaktır ama saygı duyulması gerek.
10 Yorumla
+1 yılben eşim olacak birinde öyle bişeyi istemem sebebi mıknatıs gibi erkek çeker güvensem bile rahatsız olurum
10 Yorumla
+1 yılya şimdi giysinler bir şey düşünmem ne olumlu ne olumsuz ama fiziği kötü olan ya da bakımsız olan giymesin yaa, şimdi bana çok küfür eden çıkıcak ama empati kurun elbet insanın gözü kayar haksızmıyım
11 YorumlaHerkesin kişisel tercihi.
Ama bayanlarda Tayt iyi duruyor00 Yorumla
+1 yılnormalde bakmam ama bazen 2 avuç atsaydım iyidi derim :D
E21 YorumlaHerkese yakışmıyor, daha doğrusu herkes yakıştıramıyor. Dekolte çok abartılı olmamalı, biraz merak ettirmeliki hayaller kuralım:)
00 Yorumlaoooooof bacaklara bak direk laf atarım hepsi senin mi bebegim die
04 Yorumla- +1 yıl
kız kardesşne atsalar naparsın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. A: Herkesin kendi tercihidir.saygı duyarım
herkes kendıne yakısanı yapar!00 Yorumlataytı icat edeninde giyeninde ... ayıptır günahtır kardeşim erkek kısmına bu işkence yapılmaz
01 Yorumlaiddaalı bir bacağı varsa giysin.
balık etli olup kalın bacagın ustune giyen oluyor komik oluyor.00 Yorumlahemen samari vuru, kahpe ilan ederim:))
saka saka, bayilirim.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. giymeseler iy ama bazılarınada yakışıyo yakışmayan giymesin komik oluyonz
10 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kadını karıştırma da, ben yolda gördüğüm zaman iti buluyorum.
00 Yorumlasaygı duyacaksın kız, kadın ne giyerse giysin türban takana laf yoksa mini etek giyen kadına laf etmeyin
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar