Eski sevgilime ''hakkımı helal ediyorum'' diye mesaj attım ama sonrasında olanlar bakar mısınız acil :( ?

Arkadaşlar bir yıl önce sevgilim beni durup dururken terketti ve başkasıyla cıktı hemen ve canım cok yandı bir yıldır ne aradım ne sordum onu o ise bana 2-3 kez mesaj atıp aradı ama hicbirine cevap atmadım simdi kadir gecesi ve benden ayrıldıgı gün helalik istemişti etmemiştim sımdı helal ettiğimi ona bir mesaj olarak gönderdim ve ondanda helallik istedim sizce doğru yapmış mıyım? canım acıdgı halde hala ilk kez gittim ona mesaj attım ve bu konuda bir mesaj attım sizce bana cevap atar mı 20 dk oldu ses seda yok hala şaşırmış mıdır sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
yardımmm
Güncellemeler
+1 yıl
paketim yoktu dedi watsaptan yazdı ben zaten hakkımı helal ediyorum bu arada teşekkür ederim yazdı. bu kadar sonra biraz bekledi iki üc dkka ben cevap atmayınca engelledi gene. sanki haksızlığa ugramıs gibi hissettim kendimi niye kötü hissettim ben Şu an
Eski sevgilime ''hakkımı helal ediyorum'' diye mesaj attım ama sonrasında olanlar bakar mısınız acil :( ?