Acil Yardım. Eski Sevgilimi aradım açmadı geri aradı eı diye kilitlendim yardım :( ?

Az önce Eski sevgilimi 1 sene sonra aradım aşık olduğum kızı o ayrılmıştı benden, unutamamıştım aramak geçti içimden aradım açmadı 2 defa aradım 10 dk sonra geri dönüş yaptı açtım beni aramışsın dedi bende ne diyeceğimi bilemedim, beynim yanıyor bedenim titriyor:( sadece zorlandığımı anlayacağı şekilde nefes sesi ve eii diye mırıldandım uykuluydu sesi çok hoş geliyordu kala kaldım öyle kapatıyorum dedi kapattı aramlımıyım aradığımda ne diyeyim sevmesini bağ kurmak istiyorum? geri hemen dönüş yaparsanız sevinirim acill yardım lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
Geri dönüş yapıp aradım o sessiz kaldı güzel bir şekilde kötü bir sözde kullanmadı, cümle dahi kullanmadı 10 dk boyunca konuştum o dinledi ne kadar sevdiğimi dile getirdim sonra telefon kapandı aradım meşkule attı sizce nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım ve dualarınızı bekliyorum. Çok seviyorum ve Aşığım ona ben :)
Güncellemeler
+1 yıl
Line sohbet etme otyamından beni ekledi yazmalımıyım hemen sizce yoksa omu yazmalı?
Acil Yardım. Eski Sevgilimi aradım açmadı geri aradı eı diye kilitlendim yardım :( ?