Sen unutamamış olabilirsin belki ama o seni unutmuş olabilir şimdi ilk kendini her duruma hazırla daha sonra ayrılık sebebinizi iyice düşün kötü ve hiç kibar olmayan bir ayrılma ise bulaşma unutmaya bak ama saygı çerçevesi altında bir ayrılık olduysa geleneksel yazma yöntemleri ile mesajlaşmaya başla daha sonra zaten yine hislerini dile getirirsin. İyi şanslar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılKimseden ses çıkmayınca tubiiiik adlı üyenin yorumunda bahsettiğim gibi geri dönüş yapıp görüştüm. Ben yasin dedim tanıdım dedi, beni aradığında sen kimsin demedi, kapatıp 10 dk sonra aradığımdada ben yasin dedim evet tanıdım dedi. Ayrılığımız ben duygularımı fazla yoğun yaşamam çok sevmem kıskanç olmam bunlardan dolayı, ama ona kötü davranmadım kırıc olduğum zamanlar olduysada özür diledim hep el üstünde tuttum gel dese gelir git dese gidecek yapım var, çocuk gibiydim AŞığım çünkü kendisi ayrılmıştı benden. Dİleklerin için sağol sence dönüş yaparmı?, nasıl bir yol izlemeliyim?
En İyi Cevaplar
Bence biraz beklemelisin. Belkide o uykusundan uyanip kendine geldiğinde aklina gelir ve ayip ettim yuzune kapatmakla diyebilir. Aramak isteyebilir. Inşallahta hayırlısıyla o olur kardeşim ya.
133 Yorumla
Soran+1 yıl. ks den kimse yazmayınca Geri Aradım ve O uykuluyken onu ne kadar sevdiğimi hiç unutamadığımı, geri dönüş yaptığında titrediğimi beynimin yandığını söyledim, çok şaşkınım şu anda seni hiç unutmadım, aylar öncesinde rüyamda gördüğümü, şu anda kendimi tutamayıp ağlayabileceğimi, hiç aklımdan çıkmadığını tam toparlayacakken yine aklıma geldiğini 2 defa zayıfladığımı, kaderin bizi birleştirdiğini, seni bekliyeceğimi, eskisi gibi sevgiye doyumsuz olmadığımı ama sevgimin taştığını, arasan, mesajlassak bile bana yeteceğini ne kadar çok sevdiğimi ve birde şiir okudum ona kendi çapımda yapmaya çalıştım cumaya 10 dk kala telefonda arama sonlandırıldı ya benim, ya da onun telefonundan sonra aradım meşkule attı, mesaj attım ben abdest alıp Cumaya geçiyorum diye mesaj attım cumadan beri sesi soluğu çıkmıyor sizce ne düşünüyordur şu anda, nasıl bir yol izlemeliyim. Güncellem olarak yayınlayacaktımda sığmadı :/ Yorumlarınız için teşekkür ederim.. Derin düşüncelerdeyim :) Yardım!!!
- +1 yıl
Ya boyle durumlardaki insanlara gerçekten çok uzuluyorum yardimci olabilmek istiyorum. Bilhassa yasadigim biseyi baskasinda görmek beni cok fazla etkiliyo. Oncelikle o kizin tavri net. Kendini başkalarına adamaya kalkmani onermem kesinlikle. Zaten baska sevdalara kalkamazsin boyle. O kizin numarasini cevirme mesaj atma arama sorma bir daha. Ne kadar ozledigini sevdigini dusunsen hissetsende bir daha ona adim atmamalisin. Seni avcunda bilmesin. Anlatabiliyomuyum? Bu sadece erkeklere has bir durum degil kesinlikle. Kizlarda elimde zaten hesabı yapiyolar. Kotu aninda mesaj atinca sana cevap vereceğini bildigi kisi olmamalisin.
Soran+1 yılDün yaşadığım durumlardan ve bir yerdende sevgilisi olduğunu öğrendim ortam vs yaptıklarını, numaramı aramalara engellemiş mesaj attım o kadar sana içimi açtım duygularımı aktardım hem sevgilin var telefonu açıp 10 dk dinliyorsun hemde engelliyorsun numaramı vs herşeyi sil kayıtlı olmasam sende hatırlamazdın hemen görüşmemek üzere... bu şekilde mesaj attım dün kandil günü bana yaptığını ALLAH soracak bana yaşattığı acıları yaşayacak bir gün ki benim değerimi anlasın Çok ince düşünen anlayışlı kibar biriyimdir ayağının altını öpecek durumdaydım o kadar aşıktım ama bundan önceki bu davranışları artık geri dönüşü yok sildim attım zaten alıştım yokluğuna şansımı denedim olursa inşALLAH diye ama olmadı, böyle biriyle olmasın zaten ALLAH'a Yakın benden uzak olsun hiç bir kıza ne bakmak nede sevgilim olmasını istemiyorum ben, im gibi biri olursa olur değer bilen, sadık, anlyışlı, unutmayan git desede gitmeyen ki ben git demem 1 sene oldu ve bunun dışında svgilimde olmadı yorumunuzu beğendim
Soran+1 yılÇok haklısın yorumlarında aramayacağım, mesaj atmayacağım sildim telefondan herşeyini face heyerden enelledim, profilini görmek istemiyorum ben yanlızlığa o bir sene içinde alıştım başka bir sevgili arayışlarında oldum ama bulamadım,, sevmek sevilmek istiyorum tüm benliğimle, kısmetimde yok sevgilimin olması sokakta o kadar boşta insan varken yalnızım işte benim dünyamda böyle. Acı çektirecek insan aranıyor bu dünyada insanlar sevgiden bıkıyor nasıl istiyorlarsada öyle yaşsınlar ben kendimden ödün vermeyeceğim benim gibi sadık bir kişi böyle ölür gider. Çok şükür zorluk çekmiyorum şu anda acıda çekmiyorum ALLAH haketmiyor böyle kişiler bu duyguları. Yorumların için teşekkür ederim ALLAH Cümlemize Yüce gönüllü insanlarla Tanıştırsın.
- +1 yıl
Amin ecmain gonlu güzel kardeşim. Düşüncelerin cok guzel Rabbim karşına bekledigni çıkaracak inşallah. Bu dunya imtihan bize. Her zaman gulup uzulecegiz onemli olan Allaha siginip Ondan istemektir. Sende bunun en guzel orneklerindensin. Tebrik ederim. Allah gönlüne gore versin inşallah.
Soran+1 yılAmin Ecmain ALLAH Razı Olsun. Düşüncelerimi beğendiğin için teşekkür ederim gerçekten :) Böyle birini bulabilirmiyim. Yardımcı olabilirmisin afffff. Evet kalbimdeki büyük sevgiden dolayı zina yapmadan evlendiğimde ancak ilşki düşündümden hep sınanıyorum çok zor gerçekten :( dayanamıyorum bazen daralıyorum canım ya :(. ALLAH tan istiyorum hemde 1 kaç yıldır. Amin Teşekkür ederim yapmam gerekeni yaptım. Amin Seninde İnşALLAH gönlüne göre versin. Bu arada ALLAH kelamını inşALLAH dada olsa A harfini büyük yazarmısın Normal isimleri A büyük yazıyoruz senden rica olurmu lütfen :) Yorumların için teşekkür ederim senin gibi düşünen biri keşke hayatımda olsa ya :/
Soran+1 yılSende haklısın evet :) Amin ama inşALLAH çıkarır rabbim bende ona laik olurum oda bana :). Eşit olmalıyız o günden bugüne kadar ne senden aşa ne senle aynı knumda neden senden üstün birisi çıkmadı karşıma nasip, kısmet ama içimdeki yoğun duyular Aşk sevmek bağlanmak isteği yüzünden gözüme perde inmesini sağladı bırakamadım kısmete vs, tipsizde değilim vücudumda kötü değil ama olmuyunca olmuyor ofis ortamında çalışıyorum kız çevrem yok hiç aranılan erkek modeli var çoğu konuda bir maddiyatım yok işte param olsa sonuna kadar harcarm sevdiğim olsa kimse sabır etmek istemiyor, görüyorum burada insanların düşüncesini yanımda olsa 1 2 senede beklenir ama arada gezmek dolaşmak onunla güzel vakitler geçirmek isterim bu fazlamı ya :'(. İnşALLAH kazanırız Ahirette bir köşede oturmak bile yeter bana Cenneteyim ya bu yeterde artar bana ya :) Ama sabredemiyorum bazen Yaşımda 26 Saygı, Sevgi, Aşk, Huzur, Arzu bunları tatmak yaşamak ve vermek istiyorum. İnşALLAH Sabredenlerden oluruz Cennete Gireriz
Soran+1 yılhayat düşüncem Saf ve masum ama kimseninde beni incitmesini istemem yeni arayışlardayım inşALLAH Senin gibi biri çıkar karşıma bu şekilde düşünen biri benim gibi sadık ve öz verili olur diye düşünüyorum. Sevgili, Saygılı, Arzulu Değer veren yanlız bırakmayan :) Ben kız ortamından uzak olduğum için çevrem yoktu öyle seçili kişiler onlarda erkek cıvık iişki istemem olgun olsun biraz arada çocuk gbi olunur normal sevimli olalım öyle istiyorum. Nazikliğin için teşekkür ederim beni düşünmene bayıldım gerçekten senin gibi birini nasıl bulacağım ben :(
Soran+1 yılALLAH Yar Ve Yardımcın ve Yardımcımız olsun inşALLAH :). Teşekkr ederim Herşey İçin Şükür Aklıma gelmiyor hayatıma bakıyorum bayramda iyi geldi yarın yola çıkıyorum. Umarım Seninde iyi geçmiştir Bayram ve Geçer. TÜm Müslüman Alemine Dua Ediyorum. Yardımların İçin Senden ve Ailendende ALLAH Razı Olsun :) Görüşebilirmiyiz bilmiyorum Hayırlı Yıllar Gönlüne göre inşALLAH..
Soran+1 yılAmin Sağ ol. Amin Teşekkür ederim inşALLAH olur bana yakın olacak birisi. Sana da verir İnşALLAH ALLAH Gönlüne göre birisini Sende hakediyorsun :)
Soran+1 yılAmin. Hayatında birisi var yani ne güzel. ALLAH Utandırmasın. Ben Birini isteme duygusundan uzaklaştım iyice yordu beni aşırı derecede bu hisler.
- +1 yıl
Bende oyleydim hakikaten dahasini yasamicam diyodum aldatildim karsimdakinin yalanlariyla bas basa kaldim terk edildim bahanelerle cok zor zamanlari kendim Rabbime aglayarak dua ederek gunahlaridan pismanlik duyarak atlattim zordu benim icin hemde cok insanlara inancimi kaybettim sürekli ama sonunda mukafatini aldim en güzel hediyemi aldim. Rabbim daha guzelini sana nasip etsin.
Soran+1 yılzor evet bunları Yaşamak Canın alınsa daha iyi hissedeceğini sanıyorsun ama değil. Sabır Sonrasındaki mukafaatını almışsın çok şükür , güzel senin adına sevindim :). Bende Bana ilgi gösterecek birini arıyorum nasip işte. Amin İnşALLAH
Soran+1 yılÇok güzel Adına Sevindim. Ben hep Akşam Eşimiz Olmayanlara eş, İşimiz Olmayanlara iş Nasip et diye dua eder yatarım. bazen Dua edesim bile gelmiyor :(. Çok bıktım birisi olsa bile maddi durumu var bu işin geleceğimi görebilmeliyim. Daha güzelini dedin ya bu yazını okurken bile güldüm kendime zor gelen kişi olursa gider diye. yok ya hoşlanıyım oda benden hoşlansa sevse yeter. Hayalindekinden uyu basınca bu cümleyi anlayamadım ya :D. Senin gibi birinimi isterim?
Soran+1 yılAnladım Peki hayatında birini buldun demi şimdi var birisi aynı şehirdemisiniz?
Soran+1 yılGerçekten varsa öyle biri yaknındaysa senin adına sevindim diyecektim uzakta olunca zor oluyor çünkü. beni Yanlış anladın. Kendine İyi Bak. Ben hiç bir kimseyim beni ilgilendirmez haklısın. Her şey İçin Teşekkür ederim. Selametle kal
Soran+1 yılNasıl istersen. İkinizin Hayat Görüşü nasıl istiyorsanız. hakkınızda Hayırlısı Olsun. Ben yatıyorum baybay.
Soran+1 yılBaşından beri Aramızda Geçen Sohbete göre beni azda olsa taımışssın evet boğazım ağrıdı kırılınca öyle oluyorum. Beni anlıyorsun ama sevmekten bile sıkıldım deredeyse ya herkese duygularımı açmaktan sanki anlatacak bir şeyim kalmadı sevgilim olursa ona karşı afffff. Evet dibe çekiyor bu şekilde bir benim haketmeyen anladım. Bazen diyorum cinsellik açısından hiç sks yapmadım diyorumki bazen yaşacayacağını yaşa işine devam ette ama benim kendimi yetiştirme tarzım, insanlığımda yok bu durum. Olabilir erkeklerden daha beter olabilir kızlar arasında kalan sensin sonuçta bilirsin. Yok kızlara artık kemiklerden ibaret üstüne et kaplanmış varlıklar olarak görmeye başladım yani bağlılık yok, sevgi yok, haya yok vsvs bugün seviyorum yarın sıkılsa bir erkek iyi davransa ona gider diye bakıyorum bazen dağıldım oyunlara verdim kendimi birde müziğe.
Soran+1 yılEvet Olursa Cinsellik Eşimle olsun her konuda ve Evliliğimde Sevgi, Saygı, Hoş görü, Arzu, Huzur, Anlayış karşılıklı olmasını isterim her konuda birbirimizden eksik kalmayalım fazla Nasip işte kaderde ne varsa o. Ailenin yeri iyi kötü her anında arayabileceğin bir yer olduğu için Eksik olmasın.
Soran+1 yılAmin. Sana da İnşALLAH.
Ahh Can'ım kardeşim ezdirme kendini arama kafandan çıkar at gerçek bu... Sahaya 2-0 mağlup çıkmışsın skoru buradan lehine çevirmen zor
15 Yorumla
Soran+1 yıl2.0 dediğin 2 defa ben peşinden değil bir kere o bırakıp tekrar dönüş yapmıştı barıştık sonra yine ayrıldı 4 5 den fazla ayrıldı benden ama ben hiç bırakmadım onu bir şekilde bağladım kendime güzel dille konuşuyordum çok seviyorum, aşığım ona ben. ks den kimse hemen cevaplamayınca geri dönüş yaptım tubiiiik adlı üyenin yorumunda tüm detaylar var senin yorumun nedir her fikre ihtiyacım var. Sene dönüş yaparmı yoksa yine aramalımıyım, sıkmak istemiyorum?
Soran+1 yılBu tabir ve benzetme çok yanlış. Neyse yorumun için sağ ol :)
Soran+1 yılKalbe, Gönüle söz geçirmek mümkün değil ben onunla olmak istiyorum bana öneri gerekiyor benle olması için. Farklı yorumlar için düşünmen yeter.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen pek olumlu bakamıyorum
121 Yorumla
Soran+1 yılks den kimse hemen cevaplamayınca geri dönüş yaptım tubiiiik adlı üyenin yorumunda tüm detaylar var senin yorumun nedir her fikre ihtiyacım var. Sene dönüş yaparmı yoksa yine aramalımıyım, sıkmak istemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBu işler o kadar karmaşık ki kimine geri dönüyor terkeden kimine dönmüyor benimki hâlâ dönmedi hayırlısı bu deyip sustum ben çok ısrar ettim nolur dedim dönmedi... hayırlısı olsun hakkında. .. bence çok üstüne gitme ondan cevap beklr
Soran+1 yılAnladım inşALLAH seninki geri döner o ayrılmıştı ben çok koştum peşinden hiç unutmadım hala Sevgim var :) Amin İnşALLAH ALLAH Razı Olsun Benimle olsun sadece amin amin amin. :)
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrıldı
Soran+1 yıl1 sende önce kıskanç ve çok seviyordum çok fazla bağlıydım onsuz 1 dk bile geçmesini istemiyordum. Bu sebeplerden bıktırmışta olabilirim sebepsiz yere ayrıldı Ben bundan sonrasına bakıyorum. Geçmişi ortaya çıkarmak istemiyorum yeni bir sayfa açmak istiyorum inşALLAH oda açar ve değerimi anlamıştır ben onun değerini kat kat anladım kötü davranan olmasamda:)
Cevap sahibi+1 yılOnun için kötü ama aşırı kıskançlık ve aşırı bağlılık ders aldıysan iyi
Soran+1 yılNeden onu için kötü :(. Sevmek birazda olsa kıskanmak kötümü. kızdan kıza da değişiyor bu yorumlar açıkcası. Evet aldım, umarım oda bağlı olur Aşık mı değilmi şu anda pek bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle kötü beni seven insan çok çok kıskanç olursa sürekli benimle olmak isterse rahatsız olurum bogulurum
Soran+1 yılHimm mesela ne gibi kiskancluklara sinir olursun maddeler halinde yazabilirmisin senden rica etsem :)
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki mesela çok karışırsa onu giyme bunu giyme oraya buraya gitme ona bakma aşırısı olsa zarar yani... kararında olmalı
Soran+1 yılGiyinmesine karismiyorum kapali biri kapali olupta bir yerlerini acarsa laf ederim sonucta bende vucudumu gostersem oda kizar. Karsilikli olmali hersey erkeklerle ayni ortamda sohbet etmesini istemem yilisik yilisik edepli olacak ben yapmiyorsam oda yapmamali
Cevap sahibi+1 yılBunlarda haklisin o ne diyordu böyle tutumlarına karşılık
Soran+1 yılBenle kendini bir tutma diyordu... Ben el üstünde tuttum hep.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı. ...
Soran+1 yılOlumlu bakmadığın gibi oldu olmadı tubiiiik adlı üyenin yorumunda diğer detayları neden olmadığınıda yazdım herşeyin hayırlısı ki bu hayırsız çıktı. Teşekkür ederim yorumun için.
Cevap sahibi+1 yılÜzülme vardır bunda bir hayır. Benimde istediğim kişi olmadı çok üzüldüm ama dünya dönüyor biz ne desek boş. Mühim olan öteki tarafa hazırlık yapmak 😔
Soran+1 yılEvet Var olmalı vardır da inşALLAH. Üzüldüm keşke acılar yaşanmasa kalbi bedenine büyük gelen bir insanım ama bu kalbimi ortak olacak bir kız daha çıkmadı karşıma cidden üzülüyorum çok şükür ALLAH Ferahlık verdi dün Peygamber Efendimizin Sakalı Şerifini gördüm nitekim Anlatılır ve yaşanılır duygular :) ALLAH Senin ve benim ve tüm bizim gibi olanlara ALLAH Güzel bir eş nasip etsin, ömürlük olsun Kıymet bilen olsa maddi beklentisi fazla olmayan biri çıksa evleneceğim hayatımın merkezi yaparım onu :)
Cevap sahibi+1 yılInsaallah hayırlı zamanda hayırlı eş nasip eder sana Rabbim 😊
Soran+1 yılAmin İnşALLAH. Bilmiyorum çevremde yok işte sende güzel sohbet ediyorsun, Dua Ediyorsun, Zamanını ayırıyorsun çok iyisin gerçekten :). Amin İnşALLAH Sanada Hayırlı Eş, İş, Çocuk İmanı güçlü, İçi ve dışı güzel bir eş nasip eder inşALLAH :)
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılRica ederim EstafuruLLAH. Nerede yaşıyorsun merak ettimde :)
+1 yılÖzledim de sus
11 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde çok defa özledğimi facebooktan 2 3 defa mesaj attım engellerim bana bunu yaptırma demişti mesaj ve eklemeyi kaldırmış ama görebiliyordum herkee açık paylaştıklarını. Aradım görüştüm kimseden ses çıkmayınca tubiiiik yorumunda bahsettiğim gibi görüşmemiz oldu herkesin fikirlerine ihtiyacım var yardım :). ALLAH Yardımcımız olur inşALLAH+benim gibi olanlarada.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar