Düğün ve düğün sonrası nasıl olur?

evli degilim şuanda baya erken evlilik düşünmüyorum. anca adam düşünmeden edemiyor ne oluyor abi? düğün oy gelinlik giyin erkek smokin giyinsin :D gelin almaya git damat a geçirirler bide kapıda arabamın benzini bitmiş damat gel buraya gelen vurur giden vurur la ben damatım oglum borç var dunyanın bide gelin alırken geçirirler :D ohhh.. giren şemşiye açılmazmış neyse :D
dugun salonu kalk iki oyna sonra yüksek yüksek tepelere kgelin ağlar kızın anası babası üzülür :D erkek tarafı sırıtarak oynar :DDDD
sonra takı takılır en sevdigim yer burası :DDD işte para gözlü degilim ama o kadar borca bende girecem tabi o anı severim :DD
sonra gelini al konvoylaevine götürüler gecenin bir yarı dışarda dua edilir :D sonra damadın arkadaşları yumruk tekme atar damadın sırtına :D ben kendime yanıyorum şu an ben herkeze tekme attım sırtıma inecek tekmenin haddi hesabı yok :D
ÖZELLİKLE BURASI MERAK KONUSU BAKIN !
abi girdin eve hatun gelinlikle :D lan kız utanmazmı abi :D bizde dugunden sonra damat a 3-4 sek içirtirler :D ben 6 yı içersem sarhoş olurum 3-4 çakır keyif ben o halde eve girdim mi :D kıza bakar bakar sırıtırım laaa :D kızlar utanmazmı aynı eve girince ilk kez :D sonra abi gelinligi çıkarırken utanmazmı :D burayı merak ediyom hadi gerisi gelir utanma sorununu aşarsan :D
Düğün ve düğün sonrası nasıl olur?