• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin gönlü nasıl hoş tutulur?

loseyourself
loseyourself Takip Et
Xper 6 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir kadın sevgilisinin veya eşinin kalbini sürekli nasıl hoş tutabilir kalbinde yer edebilir aşkını uzun ömürlü yapabilir ve onunla iyi geçinebilir? Erkeklerin biz kadınlarda beğenmediği huylar nelerdir?
Bir erkeğin gönlü nasıl hoş tutulur?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• frogman
    frogman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

Her insanın başka duyguları, istekleri, beklentileri olabilir. Burada sevgilini ya da eşini senden daha iyi tanıyacak birileri çıkamaz. Ayrıca kimsenin kalbini de sürekli hoş tutamazsın. Ben tutmaya çalıştım, olmadı. Mesela her isteğini gerçekleştirmek insanın kalbini hoş tutmuyormuş. Sen onu mutlu ettikçe veya etmeye çalıştıkça onun mutluluk çıtası sürekli yükseliyor.

Bu olaya gerçek olaydan örneklemeyle beraber şu şekilde bakıyorum. A ve B erkek, X ise kız olsun. A kişisi ile X kızı arasında bir ilişki vardır. A kişisi aynı zamanda kadına şiddet uygulayan bir hayvandır. X kızı birkaç defa hastanelik bile olmuştur; kırıklar, çıkıklar.. X kızı sürekli ezilmiş, tartaklanmış, hakarete uğramış, yalnızca mutfakta ve yatakta kullanılmıştır. Evden dışarı çıkmaz, arkadaş ne bilmez. Hediyedir, özel gündür bir çiçek olsun vermek hak getire... Ardından gel zaman git zaman uzun aylar, darplar ve baskılardan sonra bir sabah A kişisi yataktan uyanır ve X kızına "kahvaltıya gidelim" der. Aylarca evdeki işlerinden biri her sabah kahvaltı hazırlamak olan X kızı duyduğu bu teklif karşısında çok mutlu olur. Giderler ve börekçide çay ve börek ile kahvaltı yaparlar. Ve X kızı hayatının en mutlu günü olarak betimler bu günü.

Bu ilişki bir gün sonlanır. Ardından B erkeği ile X kızının ilişkisi başlar. B erkeği X kızına bırak sille tokat vurmayı, ağzını açıp bir kötü kelime dahi etmez. Kalk bir kahvaltı hazırla bana demez, kendi suyunu kalkar kendisi alır; X kızı susadıkça da onun suyunu kalkar ayağına kadar getirir. Mümkün oldukça ve neredeyse her gün dışarıya kahvaltıya çıkarır; gezerler tozarlar, akşam da dışarıda yerler; gezerler tozarlar barlara, kafelere, eğlencelere giderler; arkadaş ortamlarına girer çıkarlar, sinemaya konsere gider gelirler. Özel günler özel olarak kutlanır, hediye alınır, yemeğe çıkarılır. Eve çiçekler buketler getirilir.. Gel zaman git zaman aylar geçer ve bu böyle devam eder. Ama X kızı bir türlü mutlu olmaz ve bu ilişki de sonunda biter.

Gördüğünüz gibi çıtayı düşük tutan A hayvanı üç kuruşluk kahvaltıyla X kızını dünyanın en mutlu insanı yapabilmiştir. Ama X kızının bir dediğini iki etmeyen B kişisi, kızın mutluluk çıtasını sürekli yükseltmiştir. Artık ona kahvaltılar yemekler, sinemalar konserler, barlar kafeler mutluluk vermez. Çiçekler, hediyeler olağan bir durum halini almıştır. X kızı A hayvanı için her gün kahvaltı hazırlarken, aynı X kızı B kişisi için bir kere olsun "Sen yat, ben sana güzel bir kahvaltı hazırlayayım" yapmamıştır. Artık B kişisi hayatını X kızının ellerine verse; ömründen alıp ömrüne katsa yine de mutlu edemez.

Bu üçünden suç kimde, hata kimde hala bilemiyorum.

-Yani sen nasıl davranırsan davran; karşındakinin gönlü hoş olmayacağı varsa ağzınla kuş tutsan onun gönlünü hoş edemezsin. Görünen o ki çıtayı yükseltmeyeceksin. Yoksa her gün daha iyisini, ardından daha iyisini ve daha da iyisini yapmak zorunda kalırsın. Ona uzay gemisi alıp beraber aya uçabilecek değilsin sanırım...

10
    7 Yorumla
    • prensesanka
      prensesanka
      +1 yıl

ANCAK BU KADAR MANTIKLI AÇIKLANABİLİRDİ :)

Yorumla
    • gururlukiz
      gururlukiz
      +1 yıl

super aciklamissin bakis acim degisti resmen.

Yorumla
    • trevanian
      trevanian
      +1 yıl

izninle word yapcam :D

Yorumla
    • moccaramel
      moccaramel
      +1 yıl

çok iyi yaa ellerine sağlık :)

Yorumla
    • frogman
      frogman
      +1 yıl

Teşekkür ederim arkadaşlar. Herkes için dilerim ki; sevginin ve mantığın yolundan ayrılmayınız. Çünkü "gerçek" sevgi, düşünmeyen salt duygusal insanın harcı değildir. Duygusal insan işine geleni sever, işine gelmez olduğunda sevdiğini de sevmez. Sevgiyi mantıkla pekiştirmeli ve güçlü temel taşları üzerine kurmalı ki, bir saniyede yapıldığı gibi bir saniyede de yıkılmasın.

Yorumla
    • balyapmayanari
      balyapmayanari
      +1 yıl

çıtayı yükseltme ikiye ayrılır: maddi konular ve insani konular. maddi konular elbet yükseltilir ve tüketilen bir yaşan sunar. insani konular sürekli güncelliğini korur, geliştirilebilir, kişiselleştirilebilir ve nitelik taşırlar. örneğin doğru sözlülük, bir başkasının gelişimine yardımcı olmak ve seni zarara uğratanı affetmek gibi. yazınızı beğendim ve bence bu yönde bir boyutu olursa; özetle mutluluk doğar çünkü insanidir, diğer yandan tatmin doğar çünkü maddidir. ancak maddi konulardan önce

Yorumla
    • frogman
      frogman
      +1 yıl

Yorumunuza devam ediyordunuz sanırım @balyapmayanari. Yorumun gidişatı açıkça ortada; söylediklerinize katılıyorum. Ama katılımcı sayımız çok düşük ne yazık ki. :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Masseur07
    Masseur07 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Oyle birisi olsun isterim ki;

-derdm oldugu zaman paylassin beni dinlesin dertlerime ortak olsun bunlari yaptikdan sonra bana cocukluk yapsin gulduraun beni,mutlu etsin,beni o anda benden etsin

-aksam eve geldigim zaman kollarima atilsin bana oyle bir sarilsin ki onun her seyi oldugumu hissedeyim

-sogan ekmek getirdigimde de cok guzel bir restorant da yemek yerken de mutlu olabilmeli

-varlikta tutumlu olup yoklukta sukretmeyi bilmeli

-hayat yokusunda benim tokezledigim yerden kolumu tutarak devam ettirmeli

-benim ve kendi ailesine saygili olmali cunku buyuklerin hayir duasini almayan birliktelikten hayir velmez

-aksama kadar kadinlarla ne yaptigindan cok benik gunumun nasil gittigi hakkinda sorular sormasi

-beni benden cok dusunebilmesi

-----belkide en onemlisi ben sabah kapiyi kapatip isime giderken bileyim ki o kadin benim bana ait baskasina asla yanlis gozle bakmaz o denli guvenmek guven vermek gerekir...

3
    4 Yorumla
    • balyapmayanari
      balyapmayanari
      +1 yıl

karşıdan beklemek yerine önce bizim göstermemiz de etkili olabilir.

Yorumla
    • Masseur07
      Masseur07
      +1 yıl

elbette karsiliksiz olmaz elbet ama ben soruya karsilik olarak yazdim.Yoksa 3 o yaparsa 5 sen yapacaksin ki dengeli olsun malum hanimlar biraz ilgiyi sever :)))

Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

çok güzel söylemişsin sanki evlisin gibi :) tecrübe konuşuyor gibi hissettim :D

Yorumla
    • Masseur07
      Masseur07
      +1 yıl

tsk ederim :))) yoo bekarim evli degilim ama evlilik oncesi insanin ne istedigini bilmesi gerekiyor.Ne verebilirim ne isteyebilirim burasi belkide kilit noktasi.Ama kismet olurda evlenirsem boyle bir evlilik isterim.Ben turizimde masorluk yapiyorum kopuk hayati degil duzenli hayati seviyorum bunun icin bu sene meslegi birakarak asil isim olan bilgisayara donecem ve o kisiyi bulmak icin ugrasacam...

Yorumla
  • fentynavy
    fentynavy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

dırdır etme yedir içir giydir hürmet et sabırlı saygılı ol varı yoğu bil yatakta da sınır tanıma senden iyisi olmaz tatlım ;)

3
    1 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

senden de iyisi yoktur o zaman senin sevdiğin için :)))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir erkek bana "gönlümü hoş tut desin bakalım noluyo :D

herşey karşılıklı ne ekersen onu biçersin.

1
    1 Yorumla
    • Plaka41
      Plaka41
      +1 yıl

Sürekli ilgilenmek gerekir.Gözüne güzel görünmesi.Bakımlı olmalı.Erkeğine onun kadını olduğunu hissettirmeli.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

22

Cevap

• darkeagle0687
    darkeagle0687 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

eşim lüzumsuz konuşmaz mantıklı şeyler konuşur. sabah ben kalkmadan kahvaltımı hazırlar. akşam geldiğimde yemek 10dkya hazır olur. sokakta gezerken kene gibi yapışır :D bişe yapmadan önce bana danışır. geç geldiğimde uyumamış olur sorularıyla beni boğmaz. bu huyları çok güzel. kötü huyları da var ama beni rahatsız etmiyor çünkü onu olduğu gibi seviyorum oda beni öyle seviyor inşallah hep böyle oluruz :)

7
    1 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

Amin ya maşallah inşallah :)

Yorumla
  • Pandoraa
    Pandoraa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

erkek olarak rahatsıs olduğum konuları yazayım belkı ip uçu olur:

zırt pırt arayıp nerdesın benı neden aramadın.

en ufak bir şeyde kapris tirip

hayır arkadaşlarınla bir yere gidemssin

bunları yapma yeter birde erkek arkadaşının yaptıklarına mesela senı bir yere götürdü birşey ısmarladı sevin ona bunları yaptığı için cok mutlu olduğunu hissettir o erkek mutluluktan uçar :)

1
    5 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

bak hiçbirini yapmam bunların zaten sadece cumartesi öğleden sonra ve pazar akşamları var kendine onun dışında çalışıyor ve hafta içi akşamları da cumartesi öğle vakti de pazar gunduz de benimle, gitsin eğlensin tabi. :D:D:D biyere gittiğimizde zaten en ufak hesabı bile o ödüyor her zaman her zaman cömert mutlu oldugumu da hissettiriyorum

Yorumla
    • Pandoraa
      Pandoraa
      +1 yıl

tamam nekadar güzel bence bır sorun yoktur ama bir noktayı atlamışsın her zaman erkeğe hesap ödetme zamanla kullanıldığını hisseder ve sevgi bilinç altında yavaş yavaş çürür ve aşk biter erkekte senı kullanmak için takılmaya başlar. sen onu kullanmıyorsun ama o zamanla benı kullanıyor gibi hissetmeye başlıycak çünkü bu devirde artık bayanlarda en az erkekler kadar para kazana bılıyor.

Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

şu anda ben öğrenciyim o para da kazanıyor o yüzden kesinlikle ödetmez yani

Yorumla
    • Pandoraa
      Pandoraa
      +1 yıl

ozaman sadece teklıf etmeyı dene ödemen önemlı değil teklıf et yeter.:)

Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

ödemeyi teklif edince kabul etmiyor bari yarısını ödeyeyim diyorum okul bitince diyor

Yorumla
  • Tahsin34
    Tahsin34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Onu sev

Ona güzel yemekler yap

İyi günde kötü günde yanında ol

Cinselliği silah olarak kullanma

Temizliğini iyi yap

Güçlü doğru bir karaktere sahip ol

Çok şikayet etme

Ki bu saydıklarıma değer bir insan ise tabi

Fakat yaptıkların olumlu bir şekilde sana geri dönüşü olacağına inanıyorum

Ne ekersen onu biçersin misali

2
    0 Yorumla
  • GranTorino
    GranTorino Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl

Cok ortaya bir soru olmus bu. Kimse kimsenin gonlunu hos tutmak zorunda degil. Paylasmak boyle birsey degil.

1
    2 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

mutlu olmak için o benim bende onun gönlünü hoş tutuyoruz yoksa nasıl huzurlu mutlu olalım.

Yorumla
    • GranTorino
      GranTorino
      +1 yıl

mutlu olmak paylaşmakla olur. gönlünü hoş tutmak zorundaysan o mutluluk senin mutluluğun olmaktan çıkar. kimseye hakettiğinden fazla ilgi, sevgi göstermemeli.

Yorumla
  • ozcan35
    ozcan35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 57%
    +1 yıl

sevdiği yemekleri yapıcan ve fazla konuşmıcan yeter... :)))

1
    2 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

iyi fikir :)

Yorumla
    • ozcan35
      ozcan35
      +1 yıl

Sevdigi yemeklerden yapmaya basladiginda göreceksinki bir degisim olacaktir :d

Yorumla
  • mamuli
    mamuli Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

süreli kimse hoş tutulamaz yaşamda yenililikler yaparak sevmediği şeylerden uzak durmaya çalışarak veya onun sevdiği şeyi kendisi de sevmeye gayret ederek karşılıklı saygı .vs...

1
    1 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

aynen öyle :)

Yorumla
  • juventus35
    juventus35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

mesela bazen psikopat ol bazen deli bazen halledemez dediğin bişeyleri yap kız dediğin arada psikopatlığı tutması lazım 2-3 sene once kız arkadaşım boğazıma bıçak dayamıstı benı bırakırsam keserım senı diye korkmamıstım ama hareket sağlamdı (: ayrıldık ama olsun bu harekete tam puan vermıstım

0
    2 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

yazık be kardeşim bıçak mı dayadı :/ e peki o olaydan ne kadar zaman sonra ayrıldın ve o yuzden mı?

Yorumla
    • juventus35
      juventus35
      +1 yıl

o olaydan çok sonra ayrıldık o olayla ilgisi yoktu

Yorumla
  • Plaka41
    Plaka41 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Sürekli ilgilenmek gerekir.Gözüne güzel görünmesi.Bakımlı olmalı.Erkeğine onun kadını olduğunu hissettirmeli.

2
    1 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

aynen bakımlı olmak gerek +++++++++++++11111111111111111 :)))

Yorumla
  • DarkNeeL
    DarkNeeL Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.

karnını doyurman yeter.

karnımız tokken dünya umurumuzda olmaz.

2
    0 Yorumla
  • nacai
    nacai Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

onun gönlünü hoş etmen için isteklerini yerine getirmen şart onu mutlu etmen lazım, esirgemeyeceksin her istediginde vereceksin.

1
    2 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

evli olmayanlar için de mi geçerli bu verme şeyi? sonra ters tepmesin iyice saygısını kaybedip gitmesin?

Yorumla
    • Tudi3
      Tudi3
      +1 yıl

evlı degılsen ve gercek bır ask yasamak ıstıosan yatak mevzusunu gececen.O ısın yıllar sonrakı boyutu.Erkekler ıcın 2 turlusu vardır evlenılecek ve eglenılecek.2. sne gırmek ıstıosan yatak olayına bısı demem ama 1. sını ıstıyorsan evlenmeden oyle bır halt yemıceksn kı bırgun ayrılırda depresyondan vb seylerden baska bırı ıle cıkarsan sevdıgın adam bu bana verdı basakasına da vermstr demıcek.

Yorumla
  • Ispanakkafa
    Ispanakkafa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Kadınlar şu anda o kadar çok yanıltılıyorlar ki. El üstünde tutacak yine erkek. Ama o kadar sahte ve geçici hevesleri var ki erkeklerinin canlarını sıkmakta kendilerine köle etmeyi istemelerinde o kadar çok şiddetli istekleri var ki. Hepsi için geçerli değil. Şunu unutmayın adamlarınızı sayıp onlara hizmet ederseniz sizin köleniz olurlar. Yoksa dırdırla erkek kadın eşitliği deyip çene ya da takıntılı hal alırsanız. Kafasını alırsınız. Saygı olmadan olmaz. Adamlar sayılmak ister. Hepsi bu...

0
    0 Yorumla
  • kinngg35
    kinngg35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

fazla bıdı bıdı etmeyecek sevdiği yemekleri yapacak bakımlı olacak çok nazlanmayacak yatakta migreni fazla tutmayacak :))

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

huzursuzluk olmayacak, araya başkaları girmeyecek, yanlış davranışlarda bulunulmayacak.

ilgili olunacak, bakımlı olunacak. sevecen olunacak.

bunlar temel şeyler, dahasıda vardır.

1
    0 Yorumla
  • parmakarasiterlik
    parmakarasiterlik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

En iyi yöntem izlemektir ve yanında ne yapıcam diye düşünmemek korkuların yüz ifadene yansır ve herşeyin yolundan çıkabilir mesela ben sevdiklerimin yanında en doğal halimi sergiliyorum ve "a" desem "b" yi beklemeden gülüyorlar :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevişmeden önce ufaktan naz yap ama ufak..ilgisini hiç kaybetmez ;)

2
    0 Yorumla
  • Nürnberger24
    Nürnberger24 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

günde bir ver, arkasindan yemegini ver, nargilesini ver ,sanal bebek gibi..

1
    0 Yorumla
  • HiçDüşünce
    HiçDüşünce Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Hamarat olması kafi.

1
    2 Yorumla
    • loseyourself
      loseyourself
      +1 yıl

güzellik fiziği ince olması da gerekmez mi?

Yorumla
    • HiçDüşünce
      HiçDüşünce
      +1 yıl

Birlikte isek zaten güzel ve hoş biridir. İş gönlü hoş tutmak ise hamaratlığın yeri ayrıdır tabi.

Yorumla
  • rancodas
    rancodas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.

trip atmasanız biraz mutlu olsanız yeter :)

1
    0 Yorumla
  • anll92
    anll92 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Göster ama verme kavramına yoğunlaş..

1
    0 Yorumla
  • boxer
    boxer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

mesela fazla trip atmamak olabilir

1
    0 Yorumla
  • barchetta
    barchetta Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Fazla naz yapma, güleryüzlü ve bakımlı ol yeter.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ver .

0
    0 Yorumla
  • büyüyorumgaliba
    büyüyorumgaliba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

hoşgörülü olarak

1
    1 Yorumla
    • Plaka41
      Plaka41
      +1 yıl

Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin gönlü nasıl hoş tutulur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeğin gönlü nasıl hoş tutulur? 60 cevap verildi
Bir erkeğin gönlü nasıl hoş edilir? 36 cevap verildi
Yakışıklı erkek nasıl tavlanır? 6 cevap verildi
Yakışıklı erkek nasıl tavlanır? 5 cevap verildi
Yakışıklı erkek nasıl tavlanır? 20 cevap verildi
Centilmen erkek nasıl anlaşılır? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨