iletişime geçtiğim birisi kova burcu. kıskanırız sevdiğimizi kıskanılmayı da severiz dedi?
doğrumudur. özellikler erkekler için?
doğrumudur. özellikler erkekler için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burçla ne alakası var bilmiyorum ama, ben kovayım ve pek kiskanmam. ama kıskanır gibi yaparım, nedenini bilmiyorum. sevmedigimi düşünmesin diye heralde.
demi işte. neden kıskanmazsın ki.
rahatım ben ya. ya bir de sanırım özgüvenle alakalı. emin degilim bundan ama. yani yakışıklıyım, espiriliyim, ben mutlu edebiliyorken onun gözü benden başkasını görmez. eminim buna o yüzden de olabilir.
ha. kendinlede ilgisi olduğunu düşünüyorsun
yani düşünüyorum evet. aramızdaki güvenle alakalı da olabilir. emin değilim.
yani. sevgili olmadığını düşün sadece seviyorsun o zaman kıskanırmısın
hmmm... platonik asklarimda da öyle cok kiskanmisligim yoktur. ya ben genel olarak rahat bir insanim. burcla alakasi var mı bilmiyorum ama rahat takiliyorum ben.
Abi burçla alakası var gibi. Ben de kova kadınıyım. Kıskanmak doğamda yok. Yani rahat takıliom. Sanırım kıskanmayı gereksiz gibi gördüğüm için. Bi de karşı tarafı çok sıkmamak. Genel olarak karşıdaki mutlu olsun diye kıskanıyormuş gibi de yaparım. Ama yok ya asla kıskanmam. Allah vermemiş
Kovalar da insan , duyguları var. Doğal olarak kıskanırlar
hayır kova kıskanmaz aşırı duygusaldır havalı ve bir okadarda dikkat çeker tavırlar sergiler kıskançlık yok yani
gerçekten duygusal mıdır
Kova burcu çok kıskanç bir burç değil. Hatta güzel kardeşim derecesinde rahat olabiliyorlar bazı konularda.
Cevap
11Cevap
Kova burcu kısıtlanmaktan ve fazla kıskanılmaktan hoşlanmaz ama çok kısıtlar ve kıskanır istediğini yapmadığın zaman da başka bir insana dönüşür
Burçla cok alakası olduğunu düşünmüyorum ben kişilikle alakali burca bagdastirmak sadece isin kılıfı
kıskanır ama çaktırmaz taşıcak gibi olursa bağırıp çağırır
Eski sevgilim kovaydı. Sözde kıskanırdı. İcraat yoktu sadece kıskanıyorum derdi
Kıskanır. Içine kapaniktir. Özgürlüğünü kisitlamani onermem
Aynen hem kiskaniriz hemde kiskanlmak isteriz ama kiskanlmak istedigimz gibi özgur olmayida isteriz oyuzden cok sıkma sen
Kova burcu özgürlükçüdür cok kıskanırsan kacar
yok o kıskanır mı
Tabi ki kıskanır genel olarak abartmazlar ama
İnsan kıskanır genelde
Kova cok dengesiz Valla bilemedim
Çok hemdr bnde kovayım
koç burcu kıskanır mı
Kiskanir
Kıskanır.
Herkes kıskanır :D
Seven insan kıskanır
Evet hayır
çoook hemde
hayııır
Evet
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar