Pratik olarak baktığımızda bir insanı sevdiğimizi söylemekten daha asil, daha yüce bir durum olamaz. Fakat zaman öyle bir zaman olmuş ki "seni seviyorum" çok basitlemiş.
Kandırmaya çalışmış bir erkek bir kadını "seni seviyorum" ile,
Vicdanını rahatlatmaya çalışmış kocası eşini aldattıktan sonra "seni seviyorum" ile,
Durumlar çok karışık olunca yola devam etmek istemediğini teselli niyetini söylemek istemiş bir kadın sevgilisine "seni seviyorum" ile..
Seni seviyorum çok basit olmuş artık, gerçekten sevdiğimizi yansıtmaz olmuş. Gelecekte bir icat çıkar gerçekten ne hissettiğimizi gösterir diye korkar olmuşlar..
Seni seviyorum artık umut tacirlerinin siyasi sloganı olmuş, fiyatı çok ucuzlamış onur olmuş...
Evet, bana da demişti farklı bir versiyonunu "seni o kadar çok seviyorum ki, korkuyorum ki sevgi dışında kalbimde başka bir duygu kalmayacak"..
Sahi sonra bu cümleyi hatırlattığımda neden kızmıştı ki bana?
Sana güveniyorum sözünü duymak evet beni mutlu eder, ancak bana güven cümlesini de işitirsem hoş olur. Bazen ben de güvenilecek, sırtımı yaslayabileceğim bir insana ihtiyaç duyabilirim. Bir söz almak beni rahatlatır. Bir de olmuş bil denilince de pek mutlu oluyorum. Ne kadar geniş bir lügatım var benim :D
Seni seviyorum cümlesini sollayacak bir yazı okumuştum. Burak Aksak yazmıştı: " Karısı astım hastası olduğu için sigarayı bırakan adam seni seviyorum demese de olur " diye. Bazen hayatımızdaki insanlar öyle davranışlar sergilerler ki onlar seni seviyorum demese de olur.
Seni seviyorum cumlesi cok samimiyetsiz oldu artik maalesef... Insanlar 1 2 gunde birbirine kullaniyor... bence senin sevgine tum kalbimle inanmak istiyorum... cumlesi daha bir anlamli bence
''Özlüyorum'' ..! ''seni seviyorum'' ..! ''değerlisin" ..! ''seni umursuyorum'' ..! Tüm bu cümlelerden de güzel, daha üstün bir cümledir : ''Dualarımdasın.''
En İyi Cevaplar