valla zoruma gitti insan bir 5 dk konusur diceklerimi dinle hiç ,
ilgilenesim yok artık ...
Bence bacımsın de eyvallah çek 3 4 abi ne 😮 şaka bir yana. Bence git konuş söyle. Bende abimin elleriyle dahi beslediği kankasıyla ilişki içindeyim. Söylemeyi planlıyordu ben dedim sen konuş ben kızım benden duymamalı ya da başkasından. Sonra bir gün abimle ne konuşuyonuz dedim caps atıcaktı arka planda benim resmim bana atıcağına abime attı onuda abim öyle öğrenmişti sorun çıkarmadı hiç görmemiş gibi devam etti aralarıda çok iyi. Bence konuş ama kızla hala bir ilişki içindeysen konuş yoksa boşver balık rakının yanında değilse bırak yüzmeye devam etsin
kızla iletişimim 3-4 aydır hic yok ben aramassam olmuyor
Neden konuşamıyosunuz kız istese arar benim abim psikopatın teki ben ona rağmen hepsini ayakta uyutup hwm buluştum hem aradım. Sevgi emek ister. Fedakarlık ister. Önce o kız bunu öğrenmeli. Sonra sen kendinden ödün vermelisin.
Bilmiyorum bende soguk oldu son 3 aydır
yapıcak bişey yok kendi bilir
ne diyim ben daha gecen hafta aradım bana yoluna bak dedigi halde
aradım on saniye konustu kapattı hemen yapıcak bisey yok
Kız istemiyor neyi konuşcaksın bir ilişkiniz olsa hadi anlarım da o bile yok ne diceksin abisine "birader ya bizim bir kız mevzusu varda senin kardeşin olur hayrına bir aramızı yapsana" mı diceksin o kız abisiyle konuşunca sana daha kötü tepki vermeyecek mi çok saçma
haklısn
Abiye bağlı. Ben olsam seni döverdim. Zaten oooo deyip omzuna eline atıp sırtını sıvazlamaz ne bekliyorsun kız abisi?
Keşke düzeltip yazsa idin tam reyting artacak sansür koymuşsun
Cevap
20Cevap
Kız bence seni istemiyor yani ne bileyim gerçekten sevse en azından çözüm yolları düşünürdü seninle beraber, sen abisiyle konuşmayı bile göze almışsın. Ama abisiyle konuştuktan sonra kıza söyle bakalım abinle konuştuk falan diye, o zaman ne diyecek...
haklısın aslında ama gecen hafta aradım babam hasta dedi kardeşimle 2 dakka konustu benle 10 saniye konustu kapatıyom dedi kapattı
Eğer abisi anlayıslı olgun biriyse ve gercekten kızı seviyorsan, abisi seninle gurur duyar ve düzgün biriysen içi rahat olur diye düşünüyorum sölemelisin
sandıgın gibi olmaya bilir abisiyle arkadaş olmak daha mantıklı beni tanır
hiç abisini karıstırma bence kıza bişey mişey yaparlar
olabilir dövebilirde
Niye ailesine söylüyosun ayrılmışsınız bitmiş amacın ne
niye sıkılmış olsun nerden biliyon
kendi isteği ile bırakmak istememis bnce abi konusunu bilmiyorum
evet biraz öyle oldu
Çok hoşlandığını ciddi olduğunu falan söyleyebilirsin ama konustugunuzdan falan bahsetmesen iyi olur sanki abisi kızabilir kıza
Bu yazidan hic bir sey anlamadim bu aradaki noktalar virguller ne oluyor onlar bozmus yaziyi
Abisine soyleme. Benim gerizekali abime anlatti herseyi abim beni dovemkten beter etti beni yatili yurda gonderdiler 1 sene. Ciktigim kisiyide hastanelik etti bence yapma kizla konus ne konuscaksan ailesini karistrma
Kiz kendi arasin istiyom
Bencede sen arama kizin aramasini bekle sonrada konus guzelce
arıycakmı ama bn dedim numaranı siliyom diye ama silmedim zaten onun teli ve hattı annesindeydi
Panpa yazın çok uzun okuyamadım lakin evlilik gibi bir planın varsa abisine söyle
Belki biriyle zorunlu evlendirecekler. Ama sen yine de konuş.
Ya adam gibi anlat abi kıza yanlışm olmadı seviyorum ciddiym de
Aşagidakiler olumsuz bakiyo
Ya nesine olumsz bakıyo adamn gözünde bir yerin olsun abisi kendi kendine der adam gibi adammış geldi söyledi bı devirde neler var anlat adam gibi abisine herkes halden anlar nolmuş o da insan
kız dayak yerse ne olcak bunu düşün bu ihtimali
kanka felan olmam lazım beni tanısın bnce
Abisine de abi kızn sucu yok dövceksen beni döv yok dersen bırakırm peşini kardeşinle alakam olmaz de ama bırakma :D
ya uff saçmalama
ya bence konuş valla cok mantıklı adamla kanka olsan dicek sen bana yanasp kardeşime mi yan gözle baktn bilmem ne yasınız büyüksede seviypsan kacır kızı abiden dayak falan
ne kaçırması ya öyle seymi olur ailesini mi unutsun kız sen kaç yasındasında böyle düşünüyon
18 yasndaym ama Şu an sacmaladıgmn farkndaym :) ya bence konus abisiyle tek emin oldugm bu
bakıcaz artık
İnşallah hersey gönlünce olur Allah yardımcn olsun nediym
Amin senin gazina gelirsem kız dayak yer
Bu nasil bir iliski. nasil bir hayatiniz var biz dahil olamiyoruz hayatiniza.
ben abisine söylemedim abisi beni buldu ve anlayışla karşıladı :D
basina gelicek bellli temiz Bir dayak yersin tabi Bunların 2 . cı 3 postasida gelicekdir simdiden gecmis olsun
Knk benim abim döver abisini karıştırma bence
peki :(
Sevdiğini söyleyeceksen arkadaşı olmadan söylemen iyi olurdu sanki.
Yapma , birak pesini bence
Istemiyor seni belli ki
evet istemiyor
Abisine söyleyeni de ilk defa gördüm hskd
yaw he he
Şimdiden çok geçmiş olsun.
Abisini isin icin karistirma bence
peki
Söylersen abisi cesur diye iİn verir
evet
dayak yemeyeceğine eminsen konuş reis
Söyle en iyisi hayırlısı olsun bakalım
abisine mi buluşucam onunla bir beni tanısın
bağrış çağrış sonra sakin bir durum
Delikanliliksa yaptığın söyle
Sen uza oglum
Deli cesareti var sanirim
:D Pek iyi şeyler olmaz bence
bir soru sorucam
@Yanliz2121 sor
saçmalama be abisine söylemek nedir tam saçmalıkk
kardeş kirin alfesibi mi kullanıyon napıyosun
Evlenmek istiyorum kız kardeşinle de
:) başka ne diycm ki zaten
Acil serviste gözlerini açarsın :)
Dene ve tarafını seç kanks
Ciddi olduğunu yansitabilirsin
Bilemiycem Allah kolaylık versin
Sacmalama tabiki anlatma.
Kötümü olurr
Ne diyon sen ya kopyala yapistir
diğer abiside sen olursun :D
Sakın yapma oyle bir şey. Karaktersizlik olur bu.
peki
söylesen eline ne geçecek
Dayak :)
Söyleme abisine
Sen bilirsin
Seni döver :)
nerden biliyon
Bahsettıgın kızın abisiyim deneyelım mi?
gel dene
Söyle en iyisi
kıll bıll
Babasına söyle.
hayır
İyi olur inşallah
söyle daha iyi olur
Sakın söyleme :D
söyle
Ayrılır senden :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar