Sevdiğimi abisine söylesem sonuç ne olur?

Arkadaşlar netten tanışmıştım çok iyi anlaşıyorduk sonra kızın ailesi Bursa'ya geldi 3 ay konuşamadık az konuştuk sonra kızı abisi ailesi bunaltıyordu biraz ama kız ailesini kaybetmek istemiyordu. Daha önce abisi dövmüş bunu eski sevgilisini öğrenince ben buluşmayı planlıyordum sonra ne olduysa kıza dedim seni istiyorum dedim o da kızdı erken dedi evleneceksen sen evlen dedi bana trip attı dedi ayrılalım. Sonra pişman oldu iyi değilim dedi son günlerde sabret dedi bana sonra iki hafta sonra face şifremi değiştirdim bu da alınmış arkadaşından öğrendim. Konya'ya taşındılar aradım bir şekilde az konuştuk sonraki hafta iki kere aradım ikincisinde kendi yoluna bak dedi. Helallik istedi felan benden aradan geçti işte üç ay ben özlüyorum onu ailesi muhafazakar sizce abisine söyliyim mi 3-4 erkek kardeşler bu konuştuğum abisi iyi birine benziyor durumu anlatsam ne olur? Bu kız niye ayrılmak istedi onu bile tam bilmiyorum çok iyi anlaşıyorduk.
Güncellemeler
+1 yıl
bu aradan faceden ekledim abisini
Güncellemeler
+1 yıl
abisiyle bayramda buluşucaz yemek falan yiycem arkadaş oldum bu kızıda aradım şimdi bana dedi müsait degilim babam hasta pat diye kapadı telefonu
valla zoruma gitti insan bir 5 dk konusur diceklerimi dinle hiç ,
ilgilenesim yok artık ...
Sevdiğimi abisine söylesem sonuç ne olur?