Sevgilim benle buluşmak istemiyor. Buluşalım dediğimde hep bir bahane buluyor. Buluştuğumuzda da illa arkadaşlarıyla geliyor. Sizce ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
+1 yılhadi ordan et vur tekmeyı
ulan ben sevgilimin yanına gıder arkadaslarımı alcam heeee bırak ya ole seymı olur.
adam dedıgın sevgilsini üzmez, kız arkadasının yanına gıderken peşine arkadaşlarını takmaz çünkü düşünürki sevgilim rahat sız olur bas basa kalalım ıster onu mutlu etmek ıster.
gercekten ısı yoksa bahane uydurup gelemem demez06 Yorumla
Soran+1 yılAayy ne kadar haklısın ya. Gelmiş bide ben ayrılalım diye ben seni üzüyorum o zaman ayrılalım. Sen üzülme ben ikimizin yerinede üzülürüm falan salak saçma şeyler söylüyor. Ya anlamıyorum cidden. Bazen çok iyi. Bazende o kadar ilgisiz ki. Bir kere bir sevgilisi aldatmış bunu. Sanırım o günden sonra böyle oldu bilmiyorum
- +1 yıl
ne olursa olsun guzelım eskılerı sana yansıtmaması lazım.
ayrılmak ıstıorsa vur tekmeyı urasma bence bu cocukla senı hakedenle ol haketmeyene yolu ver.
o erkek sen de kızsın, kızlar ılgı ıster sevgi ister basını omuzuna yaslayıp kendı guven hıssettırecek aşk ıster sen bunları o cocukta bulamıorsa ne dıe tutuyorsun o sana karsı sorumluluklarını yerıne getırıomu hayır
Soran+1 yılOf inan bana sevmesem 5 dakika bile tutmam hayatımda. Neden bilmiyorum ama o benim ilk aşkım yani. Ben kimseye böyle duygular beslememiştim. Ondn bırakamıyorum. Ama konuşucam bu akşam. Başka yol yok
- +1 yıl
konus yolu veren sen ol gururlu ol
Soran+1 yılÖyle olucam. Teşekkürler
- +1 yıl
rıca ederım :D
En İyi Cevaplar
Bizde de tam tersi yalvarıyorum yinede istemiyor, hatta o başka şehirde gittim 2.5-3 saat yol saatlerce boş boş bekledim gelmedi yanıma, ne zama istesem hayır diyor
08 Yorumla
Soran+1 yılDemekki vazgeçicez
Soran+1 yılBende ayrıldığımızda çok mesaj attım. Yapamıyorum diye. İlk önceler konuşmak istemiyorum falan dedi. Sonra karşılaştık okulda. Seni görünce vazgeçemeyeceğimi anladım ben sensiz yapamıyomuşum özlüyorum falan dedi. Bende değişir diye inandım ama değişmedi. Ama şu an içim öyle soğudu ki
Soran+1 yılBişey hissetmiyo olsaydı öyle şeyler demezdi. Sadece geri dönmek istemiyordur
Soran+1 yılEmin değildir. Seni daha çok üzmekten korkuyordur. Emin ol bir sürü nedeni olabilir. Kızlar ince düşünür
Enteresan bir vaka. Parawi yoktur vs. Dicemde akadaslariyla gelmeis garip
12 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaşları benimde arkadaşım ama yinede bir kızın yanına arkadaşıyla gelmesi değişik bir durum.
Oha o nasil bir cocuk oyle ne kadardir berabersiniz ve ne yasadiniz
05 Yorumla
Soran+1 yıl72 gün bugün. Ama ben 1 senedir falan seviyordum. Sonra gittim sevdiğimi söyledim. Sevgili falan olduk. Başında dedim işte sevmiyorsan zorlama. İlk başlar sevmeye çalışıyordum ama seviyorum dedi. Zaten aynı sınıftaydık. Sınıfta aramız çok iyi. Sürekli çıkışta sarılıyordu falan. Tatile girdik şimdi daha hiç görüşelim falan demedi mesela
Soran+1 yıl2 haftadır okula gitmiyoruz.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Konuşucam bakalım. Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
18Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Nasıl bir karakter anlamadım :D
Sevgilisiyle arkadaşları her zaman gelmez :D
Daha bebe galiba, sen şunu yap konuş ve bu durum devam ederse kesinlikle dönme12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam sanırım. Bu akşam konuşucam. Şans dileyin lütfen düzelmesi için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk beyinli.. Gönder gitsin. Biraz daha büyüyün sonra oynaşın yav..
10 Yorumla
+1 yılne iş ya seni sevdiğine emin misin sen
19 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. Diyorum ki sevmiyorsan ayrıl. Sen benim gururumla dalga geçiyorsun. Ben sevmediğim birine seviyorum demem. Ama seni cidden seviyorum dedi. Ayrıldık sonra. Özledim. Seni gördüğümde senden vazgeçemeyeceğimi ne kadar sevdiğimi anladım falan dedi. Kafam karışık
- +1 yıl
ya iyide madem seni seviyormuş seven insan neden buluşmakdan kaçsın ya da arkadaşıyla gelsin psiklojik sorunları filanmı var bu çocugun
Soran+1 yılHiç bilmiyorum. Kafamı karıştırıyo sadece
- +1 yıl
bir süre daha bak derim eğer böyle devam ederse bırak gitsin uğraşma
Soran+1 yılÖyle yapıcam sanırım. Sence bu akşam buluşalım diyeyim mi. Eğer bahane bulursada kavga çıkarırım
- +1 yıl
dene bakalım ne tepki vercek
Soran+1 yılTamamdır o zaman ben deniyorum bunu. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim umarım senin için doğru olan olur
- +1 yıl
eig için teşekkürler
Ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olucak sanırım
Çıkmayın daha iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
fazla ısrarcı olmaya gerek yok o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılBende oyle düşünüyorum
+1 yılonun sevgilin olmadığı ihtimalini düşündün mü hiç?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile düşündürdü emin ol. Sevmiyosan ayril diyorum. Seviyorum diyip atar yapiyo. Bende napicam bilmiyorum kafam karma karışık
+1 yılİleride sana postayı koyacak olan da odur zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrıldı bir kere bu konudan dolayı. Barışmak istedi. Değişir sandım ama değişmedi. Bilmiyorum o ayrılırsa en azından içim rahat olur. Ben severken ayrılmak istemiyorum çünkü
Seni ayrılığa zorluyor gibime geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu olaydan ayrıldık bir kere. Barışmak istedi. Ama hala aynı
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılBazen gulesim geliyor ya birak gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım zaten bir kere. Geldi barışmak için
- +1 yıl
Boyle birinden ne bekliyorsun ki bitirmk zordur ama aliskanlik bunlar. Bitir ve yenisine yer ac
Soran+1 yılTeşekkürler
ayril
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı. daha önce buluştunuz mu hiç ?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılÖlücez mutluluktan :D
Soran+1 yılSebep
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sende ayrıl ayrılalım de bakalım ne olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim. 1 kere ayrılık. Üzüyorum madem seni ayrılalım dedi. Sonra dedim ben istemiyorum falan. Neyse ayrıldık. Sonra karşılaştık. Mesaj attı işte özledim ben sensiz olamazmışım onu anladım falan diye. Bende değişir sandım. Ama değişmedi
Soran+1 yılCok haklısın. Dunden beri konusmuyoruz mesela. bu durumun umrunda olduğunu da sanmıyorum
Meraklı görünme buluşma
01 Yorumla
Soran+1 yılGörünmemeye çalışıyorum. Hatta erkek arkadaşlarımla falan konuşuyorum. Tavır yapıyo ama gel buluşalım demiyo
Ayrıl bence ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılSence buluşmak isteiğimi söyliyim mi. Eğer yine bir bahane bulursam hem bahaneyle kavga ederiz
Soran+1 yılTamam öyle yapıcam teşekkürler
+1 yılSen hala onla sevgili misin? :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık. Geldi barışmak için. Bende değişir sandım. Ama değişmedi
- +1 yıl
bırak ya zamanın daha kıymetli kendine yazık etme
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkürler
+1 yılYa sevgili değil demekki sn niye istiyosun hala
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrıldık bu olay yüzünden. Barışmak istedi. Bende değişir sandım. Ama bir değişiklik yok
- +1 yıl
Ozaman hadi ordan git diceksin benim hayatm sn değilsin diceksin
Soran+1 yılBu gece konuşucam. Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne kadar mesaj versin seni istemiyor sıkılmış
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorsan ayrıl diyorum. Seviyorum diyor.
Cevap sahibi+1 yılBende öyle dedim hatta ayrılalım dedim ben ayrılmak istemiyorum diye dil döktü bana
Bu konuşmanın üstüne 1 hafta geçmeden beni aldattığını öğrendim. 7 senelik bir ilişkiydi
Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. Ayrıl
134 Yorumla- +1 yıl
Beni takmadın pek ama kendini ezşk duruma sokuyorsun gel derse gideceksin git derse gideceksin. şu an çıkıp diceksin ki ben böyle Mutlu olamıyorum olmuyor böyle biraz kendine Çek'i düzen vermelisin ya da böyle devam edemez diceksin çıkıp gidixeksin 2 haftaya itin olur seviyorsa sevmiyorsa zaten bitmiştir o iş
Soran+1 yılKusura bakma. Takmamak değilde. Ayrıl lafına diyecek bişey bulamadım açıkçası. Biz zaten bu konu yüzünden bir kere ayrıldık. Sonra işte yapamadığını eskisi gibi olmamızı falan istedi. Özledim falan dedi. Bende zaten sevdiğim için kabul ettim eskisi gibi olmayı ama değişmedi. Şuanda da aramız felaket soğuk. Napıyorsun iyi sen nnapıyorsundan öteye gidemiyor konuşmalarımız. Aslında aklımda şöyle bir plan var. Mesaj atıcam bbu akşam tervihe gidicek misin diye. Eğer gitmicem derse. Buluşalım dicem. Eğer bir bahane bulursa yine kavga edip içimdekileri dökücem. Sence yapmalı mıyım?
- +1 yıl
Bende aynı problemleri yaşadım soğukluk gitmesi için özlemin dibini görmek lazım kaybettiginde anlamak lazım söyle gitmicek ise görüşmek iste hatta baktın gidicek deki görmek istiyorum seni çok özledim de ihtiyacın oldugunu söyle. Gelmesse yapacağın şey söylediklerim olsun ama taviz verme
Soran+1 yılÇook teşekkür edicem Dinlicem dediklerini
Soran+1 yılTamamdır konuşunca buraya yazarım :)
Soran+1 yılBen daha sormadan. Ben camiye gidiyorum haberin olsun dedi. Daha ezana 1 saat vardı. Bende camiye gidicek misin diye sorucaktım. Gitmiceksen buluşalım dicektim ama tamam o zaman sen git görüşürüz yazdım. Görüşürüz yazdı. Yani benim plan battı
Soran+1 yılBir daha demem. İsteseydi kendi gelmezmiydi zaten. 1 saat önceden kimse camiye gitmez. Geleceği yol en fazla 10 dakika. Onu da gelemiyorsa bence bende daha fazla zorlamamalıyım sanırım
Soran+1 yılHemde büyük sıkıntı.
Soran+1 yılUpuzun bir yazi yazip yolladim. Ne zaman sorur bilmiyorum. Ilk once eski konusmamizi ss aldim. Ben boyle olmayi ozledim diye. Biz birbirimizin guvenini kirdik. Yine boyle olmamiz icin zaman lazim dedi. Bende eger gercekten istersek zamana gerek kalmaz falan dedim. Sonra icimdekileri anlaticaktim anlatma dedi. Tamam dedim. Uyumaya gitti ama yazip attim. Daha cok icimde tutamam
Keske herkes sen gibi sevseymis. Umarim o da bunu anlar
Soran+1 yılNasil bir ders
Soran+1 yıl3 gündür konuşmuyoruz. Bu nolcak şimdi
Soran+1 yılBenim annemle babam ayrı. Babamın yanında bu beni arayınca meşgule veriyodum. Babamda bişeyler anlar gibi oldu ama anlamadı tam. Bende hani haber vermek açısından ben babama gidiyorum dedim. Yolda falan konuşuyoduk. Bu geceleri çalışıyor. Sabahları uyuyo. Bende neyse geziyordum o sıra. Tamam o zaman ben geziyorum haberin olsun sen uyu görüşürüz dedim. Görüldü attı ve bir daha yazmadı. 3 gün boyunca. Bende dün mesaj attım çok iyi anlaşıyoruz cidden diye. Noldu dedi. Bende hiç konuşmadan çok iyi anlaşıyoruz diyorum dedim. Babanın yanındasın diye yazmadım dedi. Bende ne alaka dedim. Yanında aradığımda meşgule atıyodun şimdide konuşamazsın diye dedi. Bende herkesle konuştum seninlede konuşurdum. Ayrıca o aradığın içindi yazsaydın cevap verirdim neyse dedim. Peki dedi. Bende görüldü attım. Şimdi yine yazmıyo
Soran+1 yılYa ama ben bitirmek istemiyorum o bitirsin istiyorum. Sence nasıl davranırsam o bitirir
Soran+1 yılYa çağırdığımda gelmiyo ki. Kendimi geri çekincede anlamıyo. Çünkü bana zaten uzak. Of ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkürler
Soran+1 yılBiraz daha zaman geçsin. Buluşmak isteyip bağırıp çağırıp gidicem dediğin gibi.
Soran+1 yılMesaj attım. Dedim konuşmamız lazım falan ama deli olcam nerdeyse
Soran+1 yılTamam dedi. Sonra kendi kendime kavga ettim onla. Dedim konuşmamıza gerek yok. O da görüldü attı. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Öyle soğudum ki
+1 yılsevmiyodur seni yol ver üzülen hep sen olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylede oluyorum zaten. Teşekkürler
- +1 yıl
rica
+1 yılpaketle
10 YorumlaUmrunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Ayril
10 Yorumla
+1 yılAldatiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o kadarını yapmaz. Bir kere aldatılmış. Asla yapmayacağı şeydir aldatmak
- +1 yıl
Yapar ya buyuk meselesi var ixinde ya da dedigim gibi utaniyor tek basina sana gitmeyw ama buirakamiyorda de soyle kizmicam diye soyler kesim😆😆
Soran+1 yılKonuşucam bakalım bu gece. Teşekkür ederimm çok :D
+1 yılTerk et o etmeden.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptım. Ama barışmak istedi. Bende sevdiğim için kabul ettim orası ayrı
Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. ayrıl
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç istemiyorum ama öyle olacak sanırım. Teşekkürler
Soran+1 yılHaklısın zaten içimde öyle bir soğukluk oldu ki artık üzülemiyorum bile
Soran+1 yılumarım güzeldir. Her şeye rağmen seviyorum ama içim eksik eskisi gibi değil yani Ne olacak bilmiyorum. Teşekkürler tavsiyen için :)
Ayrılmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
O çocuk salak mı
06 Yorumla
Soran+1 yılGaliba salakk
Soran+1 yılBende anlamıyorum. Ayrıl sevmiyorsan diyorum. Seviyorum. Ben sevmediğim birine seviyomuşum gibi davranmam falan diyip atar yapıyor
Soran+1 yılTamamdır. Teşekkürler
ayrıl :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bir kere barışmak istedi
Soran+1 yılTamam teşekkürlerr
Ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılacak bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYa o ayrılsa cidden razıyım ama ben seviyorken ayrılmak istemiyorum Zaten bu aralar sinir olacağı her şeyi yapıyorum sırf tepkilerini görmek için
Cevap sahibi+1 yılBence konuş böyle yapıyorsun sürekli sorum ne diye
Soran+1 yılBu gece konuşucam. Teşekkürlerr
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyi olur umarım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSalla.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum amaa :(
Sevmior seni
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin yani
Gizli Üye(25-29)+1 yıltipsizsin o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diye çıkıyo o zaman. Ayrıldım bu yüzden. Barışmaya geldi ama
Cevap sahibi+1 yılbirini bulamamıştır belki
Soran+1 yılBenimle konuşurken ona yazan kızlar vardı. Ama beni seçti. Sencede kafa karıştırıcı değil mi
Cevap sahibi+1 yıluzattın ama tipsiz kız yazma daha fazla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem