Arkadaşlar aynı üniversitede okuyoruz ve beraber eve çıkmaya karar verdik sizce nelere dikkat etmeliyim veya çıkmamalı miyim fikirleriniz nedir? Teşekkürler
Cevabın nedir?
+1 yılsenin kararın hem olumlu yönleri var hem olumsuz yönleri var mesela rahat olamazsın yani bir kızla yaşamaktan daha farklı bide şöyle bişey var eğer onu çok seviyosan evlenme hayalleri kuruyosan o iş zor çünkü evliliğin bir anlamı kalmamış olucak bir de evin işi 4 ay sonra üstüne kalır yemek bulaşık çamaşır böyle de düşün ama iyi yönleri de eve saat kaçta geldi kimleri evine çağırdı biliceksin beraber filmler izler ders çalışırsınız çok güzel ama bunu komşuyken de yapabilirsin bence karşılıklı daireleri kiralayın
12 Yorumla
Soran+1 yılOo aynı evde yaşamayı çok istiyor
- +1 yıl
çünkü kendisini annesinin evinde gibi rahat hissetmek istiyo bence sen komşu işini düşün derim
En İyi Cevaplar
Bence aynı eve çıkmamalısın. Arada kalmaya gidersen falan senin kararın ama aynı evde yaşarsan hem sınırlar tamamen kalkar hem de kesin ayrılıkla sonuçlanır. Herhangi bir nedenden dolayı ayrılırsan ortada kalırsın duzenin çok bozulur. Kendini garantiye almamış olursun ve henüz eşin vs değilken eline çok koz vermiş olursun. Senin zaaflarını öğrenip ilerde aranız kotu olursa sana nasıl zarar vereceğini iyi bilmiş olur. Kendini guvene almalısın
00 Yorumla
+1 yılUyumunuz umarım yüksektir.. Arada resmi bir bağ olmadığı için daha kolay kopabilirsiniz her daim anlayışlı ve uyumlu olmak şart.. Birbirinizi daha çok tanıyacaksınız.. İyi ve ya kötü de sonuçlansa pişman olmamalısın.. Ona göre karar ver..
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz 4 yıldir çıkıyoruz ve hayalimiz buydu denemek istedik zaten anlaşmazlık olursa bir yolunu buluruz
- +1 yıl
O zaman bol şans.. Umarım gönlünüzce olur..
- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılSakın ha çıkma emin de sonun da cinselik olur daha sonra kıçini tekmeyi basar kimseye güvenme ve ya söyle de olabilir bir biriniz dokunmasaniz arkadaş gibi belli bir yerden sonra sevgili olmaktan cikarsiniz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
28Cevap
Çıkma nefsine yenik düşebilirsin, sonradan pişman olma olasılığın çok yüksek, 4 yıllık sevgili olabilirsiniz ama bunun uygun olmadığını sende biliyosundur evlenmeden aynı yaşamanın
22 Yorumla
Soran+1 yılYa ben istemediğim sürece neden bana dokunsun ki?
- +1 yıl
İnsanın zayıf noktası vardır sen belki iyi düşünürsün gelir sarılır elini tutar ve seninde hoşuna gidebilir bir süre sonra bu ve aynı evdesin sana illaki sarılacaktır dokunmaya çalışacaktır ve seninde zaafına denk gelirse devamı senin için pişmanlık olabilir. Birde aynı evde yaşamaya başlayınca birbirinize olan ilginizde değişimler olacaktır illaki
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bişiye dikkat etmene gerek yokta yanlıs bişi yaparsın der bu kız bu kızmıydı bir ona dikkat sjjsjs
07 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj olayi mi 😂 beni makyajsız çok kez gördü rahatım abartılı makyaj da yapmam yani
Soran+1 yılMesela 😂
- +1 yıl
@BryanHawk pembe :(
beraber yaşamak karı - koca gibi olacaksınız diye düşün işte :) sadece üni bitince ne olacak ben o durumu merak ediyorum böyle ilişkilerin milyonda biri sadece evlenir de ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik asla olmayacak.
Soran+1 yılAynı odada kalmasak ve öpmesine falan izin vermesem yinede olur mu aklına cinsellik
Bol bol çocuk yapın hatta yatağıda ayırmayın karı koca hayatı yaşayın 1 yıl sonra sıkılır ayrılırsınız yenilere yelken açarsınız.. ey Gençlik titre ve kendine gel
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ne çocuğu ya
+1 yıltamamen o kişinin sana verdigi güvene baglı ama ben yinede çıkma derim ateşle barut yan yana durmaz :)
00 Yorumla
+1 yıl3 sene yaşadım neyini merak ediyorsun onu anlamadım?
00 YorumlaIki yetiskin insansiniz... disaridan mudahele olmadan kendi. Sorumlulugunuzu bilmeniz lazim... benim haddim degil bir oneride bulunmak
00 Yorumla
+1 yılSevgilinle ayni eve cikarsan tum haytinda olcak bir sevgili bulman zorlascaktir
00 YorumlaÇıkma çıkarsa n sevginin azalır ileride yasayacaklarini erken yaşarsın derslerini ihmal edersin. bulaşık camasırda sana kalır. Ohh
00 Yorumla
+1 yılG*tunu kolla kank. Yemek yaparken falan arkadan gelip sarılırsa bu seni şikcek demektir. Vur kafasına teflon tavayı
00 Yorumla
+1 yılyerini ve duruşunu koruman çok önemli, şimdilik sevgilin olabilir ama zaman ne gösterir bilinmez !
00 Yorumla
+1 yılGüvenemediğin bir insana insan sevgilim dermi yahu?
00 YorumlaÇıkma, ilişki bitince ayrılması zor oluyor bu durumu yasayan tanıdığım var.
00 Yorumlao evden çıktığında tek değil 2-3 kişi ile çıkarsın en fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik asla olmayacak
+1 yılÇıkarsın o da karnına bebeyi koyar afedersin kıçınada tekmeyi basar sen de mal gibi kalırsın ortada o olur yani.
05 Yorumla
- +1 yıl
Güldürme gece gece :D sen hiç Nuri Alço da mı izlemedim aplam nasıl bir beyin kullanıyorsun :D
Soran+1 yılYa çocuk beni öpmek istediğinde hayır dediğimde birdaha teklif etmedi öpmek bana evde neden başka şeyler yapsın ki ya herkes aynı mı ya
- +1 yıl
Ben ne diyeyimki sana dene 1 ay sonra da acaba hamilemiyim sorusunda görürüz seni yine merak etme ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversite kaç yıllıksa o kadar yılda bitmeyecek, uzayacak sevgilinin okulu bitene kadar, senle her gece birlikte olacak veya oldurtacak da ha cok şey var unutma tek kazancın yatakta iyi olman oalcak hee evlenirim sanma evlenmez
110 Yorumla
Soran+1 yılYa neden her eve çıkan cinsellik mi yaşamak ister bana öyle yaklasacagini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbende üniversite okuyorum benim arkadaşlarım okula gelmiyorlardı aynı evde kalıyorlardı daha öğreneceğin cok şey var
Soran+1 yılHerkes aynı değildir.
Cevap sahibi+1 yıliyi git ne yapıyorsan yap senle işi bittikten sonra buraya gelip ağlayıp sızlama seni gerçekten sevseydi yurtta kalıp daha güvende daha rahat yaşamnı isterdi
Soran+1 yılYani sana göre sevgilim eve çıkmayı benimle Cinsel anlamda daha rahat olmak için çıkmak istiyor diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılöyle ve istediği zaman eğer karaktersizse başkalarınada sunar
Soran+1 yılYa neden tüm yorum yapan erkekler de bu görüş var neden?
Cevap sahibi+1 yılgerçekler biz erkeğiz hemcimsimizin ne düşündüğünü biliyoruz
Soran+1 yılYa zaten aynı odada uyumam ve fırsat vermedikçe nasıl yaklaşacak bana
Cevap sahibi+1 yılhahaha güldürdün aynı evde kalacaksın aynı banyoyu kullanacaksın sen fırsat vermesen ne olur o alır zaten o kim bilir neler yapacağını planladı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcogu universiteli aynı evde yaşıyor zaten
farklı evlerde d eolsa aynı evde cogu zaman beraberler
prezervatif daima olmalı yanınızda
hamile kalmamaya dikkat edin00 YorumlaCikmamalisin. Cok zor oluyor. Basta eglenceli fakat sonradan ipler kopuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkmamalısın ilerde senl evlenmez hevesini alır atar. Yapmaz deme yapar bnde üni okudum gördüm çevremde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. Aynı eve cikarsan o işin sonu evlilikle bitmez söyleyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılGenellikle aynı evde yaşayan kızları erkekler ihtiyaç için kullanıp üni bitince bye diyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBizim ilişkimiz 4 yıllık üniversite de tanışmadık yani
- +1 yıl
Hayat senin güveniyorsan çık ne diyim
+1 yılCikma bence. Simdi seviyor olabilirsin ama her sey değişiyor
00 Yorumla
+1 yılOnunla aynı evde yaşama. İlişkiniz yıpranır. En fazla üzülen, yıkılan sen olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiden geçmiş olsun artık sabahlar olmasına geçer o
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilk günler seni korkutmamak için belli etmez ama olur merak etme seni evde öyle gördükçe
Soran+1 yılAynı odada uyumam ona o fırsatı vermem
Cevap sahibi+1 yılfırsat ile alakası yok aynı evde baş başa olunca illaki yapar bir gün sen istemesen bile emin ol
Soran+1 yılZorla yapar diyosun yani?
Cevap sahibi+1 yılseni banyoda falan izlemeye çalışır bir süre sonra sonra sana ısrar eder biz evlenecez nasılsa diye aklına girmeye çalışır kabul etmezsen bir gün zorla yapar emin ol aynı evde uzun zaman kaldınmı illaki olmaz en yapmazı yapar
Soran+1 yılDogru diyorsun olabilir de. Ee o zaman böyle düşüncesi varsa neden çıktığımız süre boyunca bana hiç dokunmadı öpmek istedi hayır dedim sonra hiç teklif etmedi
Cevap sahibi+1 yılişte o başka şimdi hep aynı evin içinde olacaksın bir süre sonra gizli gizli seni giyinirken ederken banyoda falan izlemeye başlar beraber eve çıkmak çok başka sakın o hataya düşme
Soran+1 yılHaklısın ya beni izlerken falan görürsem cidden çok kötü hissederim tüm güvenim falan biter en iyisi evlenince olması o zaman
Cevap sahibi+1 yılyani olan ilişkin biter durduk yere normalde öyle birisi değildir illaki ama aynı evde olacaksın en rahat hallerini falan görecek illaki o iş olur yani aynı evde olursan
yaşayın ama pişman olma olasılığım %1500
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılÇıkmamalısın doğru bir karar olarak görmüyorum
00 Yorumla
+1 yılÇıkmamalısın bence :)
00 Yorumla
+1 yılApış ara na dikkat et yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka neye dikkat etmeliyim sence
- +1 yıl
Canına
Malına
Namusuna
Soran+1 yılNapmaliyim sence ya
- +1 yıl
Gitme diyorum işte anlasana
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayranim böyle ailelere
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem bilmeyecek
Cevap sahibi+1 yılEh hic yasadigin sehire gelmeyecek mi ziyarete? ya da akraba? Olur ya
+1 yılÇıkma bence hata yapiyosun
00 Yorumla
+1 yılher gün pompa var ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik olmayacak
- +1 yıl
niye nasıl sevgilisiniz ya qweregweq
+1 yılHayırlı işler kolay gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana Hergün Çakcagı Kesin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişeye izin vermem
Cevap sahibi+1 yılİnşlh.
Soran+1 yılHer eve çıkan Cinsel birliktelik yaşayacak diye bişey mi var
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Çıkma dikkat edeceğin şey bu olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılırsınız birbirinizden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün seks yapmayı kabul ediyorsun yani?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var allah aşkına yaa
Cevap sahibi+1 yılYa bırak mutlaka yapacaksınız işte
Eğer bunu istemiyorsan çıkma eve onunla
Soran+1 yılHer sevgilsii oli çıkan erkek sevisiyor mu
Soran+1 yılEve çıkan olacaktı.
Cevap sahibi+1 yılSevişir tabi
bir süre sonra ısrar etmeye sırnaşmaya başlicak
Ne kadar dayanabilceksin
Soran+1 yılOf şu an aklım çok karıştı ya ben aynı odada uyumasam ve fırsat vermesem de aklında olur mu hep cinsellik
Cevap sahibi+1 yılOlur elbette
Ve sana şunu söyliyim senin de aklında olmaya başlar bir süre sonra
Eğer seks yapmak istemiyorsan birlikte eve çıkma sakın
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre sonra sıkılıyo iki taraf da.
00 Yorumla her sene bir baby ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılBana öyle yaklasacagini sanmıyorum
Soran+1 yılYapmak istese bana 4 yıl boyunca derdi demi bişeyler
Soran+1 yılOlur bakarım 2 yıl sonra
+1 yılÇıkma
00 YorumlaCikma yurta kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasınız?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 o 21
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşını sen tanıyorsun eğer ona güveniyorsan senden bıkmayacağına uzaklaşmicağına inanıyorsan rahatça istediğini yapabilirsin
Soran+1 yılOna güveniyorum hem de çok
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine dikkat et
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim seri katil değil
Soran+1 yılBana başka türlü yaklasacagini sanmıyorum
+1 yılÇıkma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcıkma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkmamalısın bence.
00 Yorumla Bol bol seviş yapın
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri