Sürekli onu düşünüyorum onu görmek istiyorum hastamıyım ben?

Merhabalar bundan 2 ay önce ablamın bir arkadaşına aşık oldum kıza kendimi belli ettim seninle olmaz seni sevmiyorum aşık değilim gibi sözler söyledi çabalarım sonucu bana aşık olduğunu beni sevdiğini söyledi. Ailemle birlikte yaşıyorum bazen ablam onlarda kalıyor bazende o bize gelip kalıyor evin bulaşıgını yemeğini herşeyini yapıyor benimle vakit geçiriyor kapalı birisi kendiside yanyanayken yaptıgımız en aşırı şey öpüşmek oldu. Yüzyüze geldiğimizde hiç sıkıntımız yok herşeyi yapabiliyoruz eğleniyoruz sevdiğini hissettiriyor ama ayrıldığımızda o evine gittiğinde skype dan görüşelim diyorum sürekli erteliyor birşeyler çıkartıyor ev kalabalık felan diyor ama sözde ailem bana karışmaz istediğimi yaparım havasında öncesinde kötü ilişkileri olmuş bakirede değil benim ilk aşık olduğum kişi kendisi o yüzden aşırı düşüyorum üstüne sürekli sesini duymak yüzünü görmek istiyorum görmeyince duymayınca içim sıkılıyor sürekli kafamda o var ama onda aynı hisler yok gibi tamam sevdiğini söylüyor ama benim gösterdiğim çabayı göstermiyor hiç. 12 saat çalışıp geliyorum gece 3-4 e kadar onu görmek için bekliyorum o uyuya kalıyor ben sabah tekrar işe gidip geliyorum sürekli aklımda o var sanırım çok fazla seviyorum hiç bir şeyini problem yapmadım geçmişin önemli değil dedim sürekli mutlu ediyorum onu ama o hiç benim gibi değil ben onu kırmamak için hiç birşey sormuyorum ona kötü laf etmiyorum ama o beni hiç öyle düşünmüyor en ufak bir lafı bile çok kırabiliyor içimi parçalıyor benimle evlenmek istediğini söylüyor bende istiyorum onunla evlenmeyi ama çok kararsızım şu sıralar umursadığını sevdiğini söylüyor ama bunlar bana geçmiyor bazen yakınlaşmak istiyorum illa ilişkiye girmek değil bu yakınlaşmak öpüp koklamak istiyorum kafasını gögsüme koysun istiyorum o benim bu tavırlarımı kötü anlıyor ionu kullandığımı sanıyor bunu derken önceki hatalarını ona söylemediğim halde ima ettiğimi düşünüp canımı sıkıyor halbuki hep hassas davrandım ona bu konuda. Bana yardımcı olun lütfen.
Sürekli onu düşünüyorum onu görmek istiyorum hastamıyım ben?