Aşk mı kaderi kovalar, kader mi aşkı?
Hangisi suçlu hangisi masum cezasını neden hep bizler çekiyoruz ? :):):)
Hangisi suçlu hangisi masum cezasını neden hep bizler çekiyoruz ? :):):)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaderde suç aramak uygun olmayacaktır. Kadere isyan, faydadan çok zarar getirir. Kaderimiz bellidir ve bir kişiye aşık olmak kaderimizde var ise aşık oluruz ki bu da demektir ki aşk kaderi izler.
Kader bellidir fakat insanlar, kaderimizde yazılmış olan fırsatların değerlendirilmesi ve harcanmasında baş rol oyuncularıdır. Fazlasıyla kaderci olmak taraftarı değilim ben. Bir kişinin karşımıza çıkmış olması kaderdir, fakat yaptığımız hatalar neticesinde aşkımızın heder olması ise bizim hatamızdır.
alakası yok kaderinde aşkı yaşamak varsa o aşkı yaşarsın zaten
Kaderi suçlama gibi bi lüksün yok.çünkü Kader demek Allah demektir.Kader istedi biz öyle tanıştık dersin mesela.yani Allah istedi bizi tanıştırdı manasında.aşkıda suçlayamayız yanlış kişilere aşık olduk diye suçu kimseye yıkamayız.demekki zamanında bir ah almışızki bunun cezasını çekiyoruzdur.
kimse günahsız olamaz kimse tertemiz olamaz.böyle olan insan olamaz zaten.ayrıca bence en temiz olanımız daha çok daha çabuk kirlenir bu hayatta.o yüzden yapabildiğimiz görevlerimizi yapalım.ayrıca Allah firavunun bile duasını kabul etmişken bizi birkaç günah için bırakmaz merak etme.Kaderin bize gülümsemesi için günahsız olmaya gerek yok.gerçekten bir aşkı istemek gerek.hatta bazen herşeyden vazgeçmek gerek.genelde en çaresiz anlarda getirir Kader aşkı bize.hiçbirşey beklemeden.bu da hediyesidr
Cevap
2Cevap
bunlar birini kovalasaydı kimse sevgilisiz kalmazdı
bence kaderrrrr ondan kacmak qeyri mumkun
İkisi de suçsuz. Suçlu olan bizleriz.
2 side birbirini kovalar ..kördüğüm olur..
kader aşkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar