2 senedir aramasına rağmen bir gelişme olmamış onun açısından, ona bir 2 sene daha böyle mi devam edecek diye sorabilirsin ve bu işin bir sonuca bağlanması gerektiğini söyleyebilirsin. Troll ihtimalini de hesaba kat derim :)
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜlke de hasta insan çok. O da ayrı bir manyak. Rahatsız oluyorsan cevap verme evlendim de hoşuna mı gidiyor bunu yapması
03 Yorumla- +1 yıl
Pdr mi okuyorsun mezun musun anlaman gerek senin bunları
+1 yılGarip :) aklina dusuyorsun heralde ugrasacak sey arıyordur. Sevse birakmaz yani belli aralik ne o zaman.. Piskopat gibi
09 Yorumla- +1 yıl
Evet çok garip kardeşim 😊 her önüne gelen aklına geldiği arasa büyük bir karmaşa olur. Yani sevse bırakmaz ve mücadele eder. Belli aralıklardan kastım: İlk arama 2 ekim 2014, 2. arama 11 mart2015, 3. Arama 2 mayıs 2015, 4. arama 2 ekim 2015 saat 23.23, 5. Arama 11 mayıs saat 18.18de... Şimdi soracaksın bu tarihleri niye tuttun diye? Savcılığa verecektim ondan tuttum bu tarihleri...
- +1 yıl
tanıyor musun sen bunu
- +1 yıl
bir daha aradığında görüşmek istesen? önyargılı olmayacagını soyle belki cesaretii olmayan bir kızdır
- +1 yıl
diğer yorumlarını okudumda bence seni tanıması çok büyük bir olasılık ve karşına bu gönül işleriyle çıkacak yüreği olmayan biri senden korktugu için. evet bence böyle :) birileri işletse dicem ama bu şekilde olmaz o iş. sen bir fırsat ver buna bakarsın güzel sonuçlanır :)
- +1 yıl
Bu son cumleni soyleseydin ve o kisi ben olsaydim hayatta cikmazdim karsina.
Hoslaniyo ve acilamiyo senin hayatina kimseyi almani istemiyo boylelikle iyi olabilcegini dusunuyo
08 Yorumla- +1 yıl
Hoşlanıyor olabilir saygı duyarım lakin benden hoşlanan birinin bana bu şekilde açılmasına karşıyım. İyi de kısmetse herkesin hayatında birileri olacak. Madem hayatıma kimseyi almamı istemiyorsa acele edip benle irtibata geçmesi gerekir. Yoksa kaybetmenin üzüntüsünü yaşar ve bu üzüntü özgüven eksikliği olan bireylerde daha yıkıcı olur... kendisini bu şekilde nasıl iyi hissedebilir ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Deli bence, yarın bir gün ortaya çıkarsa uzak dur :D
11 Yorumla
+1 yılseni seviyo sesini duymak istiyo bende öyle yapıyorum
011 Yorumla- +1 yıl
korkuyodur haklısın biraz kötü bir durum ama cesaret lazım
- +1 yıl
Başka yol işte bu bak ben ilkönce gizliden aradım konustum sonra normala aldım mesaj attım gayet iyiydi seni seviyorum dedim o bana sevgilisyle uygunsuz (öpüşürken ) fotoğrafını attı kız bunları yaşamamak için kız kırılmamak için yapıyodur ve ayrıca kızı rezil etmeyeceğin ne malum?
- +1 yıl
Tanıyorum çünkü sevdiğim kişi kız korkuyodur abi ben onu diyprum
- +1 yıl
Senin özelden aradığın kişi tanıdıksa benim durumda da böyle bir şey olabilir mi acaba? Beni gerçekten tanıyor mudur? Kız korkmasın, korkulacak bir tarafı yok. Merak etmesin ben her insanı anlayışla dinleyecek, saygı gösterecek şekilde dinlerim. Beni tanıyor olup da Bana karşı hataları olsa dahi anlayışla dinlerim. Yeter ki kim olduğunu söylesin
- +1 yıl
Kız senin hayranınım diyo demekki tanıyo sende haklısın ama ben bunkarı yapmasının sebebini söylüyorum
- +1 yıl
Tamam karışmıyorum :D
Özlemiş olabileceği gibi yalnız kaldığında işsizliğin dibine vurduğundan da arayabilir
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCan sıkıntısı, eğlenme amaçlı
Kızlarla bir araya gelince eğlenmek için yapılabilen şeyler bunlar019 Yorumla- +1 yıl
Can sıkıntısı benle değil gitsin başka yerlerde başka kişilerle yapsın. Ben gönül eğlendirilecek biri değilim yanlış numarada ve yanlış kişi de arıyor eğlenceyi. Ki öyle bir niyetleri varsa onların... Peki bu kızların eğlenceleri 2yıl boyunca belli aralıklarda olabiliyor mu? Hiç duydun mu gördün mu sosyal çevrende?
Cevap sahibi+1 yılGormedim duymadım hatta bilmiyorum
Ama sen sert tavır gosteriyorsun musun mesela ardiginda savcılığa vereceğini söylesene ve bağırarak konuşsan bidaha arayazz bence
Cevap sahibi+1 yılSende kaoattir işte kız söylemiş yani hoşuna gittiğini dusunuyordur bence kendisi de bu durumda egleniyordur hoşuna gidiyordur
Cevap sahibi+1 yılTanıdık yakınından biri olabilir o zaman yoksa numaranız tekrar nasıl bulsun
Cevap sahibi+1 yılGizliye kapat sen hat değiştirmekle olmaz
Cevap sahibi+1 yılÇevreden biriyse yine ulasir yani aslında numaranız sen kendin vediyorsundur tanıdıktır anlıyor musun
Nedne gizliye kapatmiyorsun iyide nedir bu inat :)
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör 😄😄 sen o numarayı özele kaptmazsan olmayacak öyle hissettim
Cevap sahibi+1 yılNeden bulamadın şimdiye kadar:)
Cevap sahibi+1 yılPdr ci misin :D ismini yeni okudum da
Cevap sahibi+1 yılArayan kişiye psikolojik olarak sorunların varsa yardımcı olabilirim de :D çık gizliden de
Hatta bundan anlamada tersle
Of ben ne anlatıyorum ya :D
+1 yılGizliye kapat sende anlaşılan hoşuna gidiyor içten ice
016 Yorumla- +1 yıl
Ağır hayran o zaman buluşma teklif et yüzyüze görüş bence
- +1 yıl
Yani istikrarlı bir hayran
- +1 yıl
Savcılığa git o zaman
- +1 yıl
Gittim geçen sene savcı beye durumu izah ettim. Olum erkekler kız aramak için can atıyor sen ise kızların seni aramasını istemiyorsun dedi. Ve gülüştük ayrıldım ordan 😄 anlayacağın savcılık da pek bir şey yapmadı. Eğer aramalar devam eder de kim olduğunu soylemezse kesin bir şekilde şikayetçi olurum...
- +1 yıl
Haklısın valla ne diyim ☺
- +1 yıl
Sevgilin olduğu bildiği halde devam ediyor sonuçta ne yapman gerekiyorsa yap
- +1 yıl
Nisanlin yok mu
- +1 yıl
Yolun açık olsun
- +1 yıl
Senden de☺
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Terslenip utanmaktan korkuyordur.
27 Yorumla- +1 yıl
Canım sıkıldığı için burda takılmıyorum. Farkındaysan kardeşim bu hesabı bugun açtım. Merak ettiğim tek şey bu 2 yıl boyunca neden üniversitenin başında ortasında ve sonunda arıyor? Böyle bir durumu hiç yaşamadım diyebilirim. Hattımı değiştirdim yeni numaramı da bulmuş. Dolayısıyla beni çok iyi tanıyan ve beni uzaktan gozlemleyen biridir diye düşünüyorum...
Belkide hayranın seni çok iyi tanıyan biri
05 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var kardeşim... Benim hoşuma gitseydi onu savcılığa verme gibi bir girişimde bulunmazdım. Ayrıca benim özeli kapatmam gerekmiyor, özel arayan kişilerin kendini düzeltmesi gerekir ve böyle ergensi davranışlarından vazgeçmeli... Bakarım bir daha arayıp iyi niyetliliğini dile getirmezse direkt savcılığa verir geçerim...
+1 yılÇok saçma deli heralde :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ama normal de değil yanii 😂
Sesini duymak için. Belkide seviyordur...
010 YorumlaSaklabanlik yapiyor akli sira
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrgan mafyasıdır.
01 Yorumla
+1 yılSapiktir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegisik bir durum
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem