Hemcinsime aşığım, ne yapmalıyım?

Nereden başlasam bilemiyorum. Hayatım boyunca kızlara dair birşey hissetiğimi söyleyemem. Genelde karşı cinse yakınlık hissederim ve biraz da homofobik sayılırım. Ama bu kez farklı. Aylardır bir kıza aşığım ve onun yüzünden acı çekiyorum. Hayranlığım süratle aşka dönüştü sanırım. Aslında çok güzel bir kız sayılmaz. Ama bana nedense dünyalar güzeli geliyor. Mükkemel kelimesinin vücut bulmuş hali sanki. Ondan defalarca vazgeçmeye çalıştım ama yapamıyorum. Bir ara okuduğum her şiirde o vardı. Bazen onunda bana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorum. Yakın arkadaş sayılmayız. Bir toplulukta aktif rol alıyoruz. Bazen gelip benimle konuşuyor, Bazen bana ters davranıyor. Hatta bazen durup dururken baştan çıkarıcı davrandığı bile oluyor ama tabii bunu şaka olarak yapıyor. Bir gün acayip sarhoş olmuştum, o gün beni yurda kadar götürdü, ayılmama yardım etti ama zaten yardım sever bir insan. Bana bazen baştan çıkarıcı şakalar yapmasının sebebide bir kere onun bir şakasına homofobik bir tavır sergilemiştim, beni uzaklaştırma amaçlı olabilir bu tip hareketleri. O böyle şeyler yaptığında sadece gülüyorum. Aynı topluluktan arkadaşlarla bir gün bir kafedeyiz, bir arkadaş bize fal baktı ve buna fal bakarken dediki:'seni acayip isteyen biri var, çok istiyor, sen onu görmüyorsun, onun yoluda kapalı. Niye kapalıki, çok değişik, bul onu.' Ben o bunları söylerken fala inanacak duruma geldim. Beni nasıl görebildi diyerekten banada fal bakmasını söyledim. Fakat bende hiçbir şey görmedi aynı arkadaş. Neyse, bence ona bu kadar aşık olan tek kişi ben değilim. Zaten popüler bir insan. Zeki, komik, yardımsever. Sütten çıkmış ak kaşık değil ama nedense ondan kendimi alamıyorum. Kısacası kafam bir hayli karışık. Ne yapmalıyım? Ona yaklaşa bilir miyim? Tabii arkadaşlığımızı bitirmeden, onun bana karşı hisleri olup olmadığını anlayabilir miyim?
Hemcinsime aşığım, ne yapmalıyım?