Çok güzel bir kıza aşığım?

Kız çok güzel hemen hemen aynı yaştayız, karşı dükkanda çalışıyor, bana bakarmı bilemiyorum, butkum tutuluyor kızo görünce, tipsizde sayışmam hatta, kısmen yakışıklı bile sayılabilirim. Ama kıza nasıl yaklaşırım, onu dahi bilmiyorum, 1 senedir uzaktan izliyorum, biraz daha izlersem kızın düğününü izlerim herhalde ama ben bir türlü kızla diyalog bile kuramıyorum, 1 - 2 kez para bozdurma bahanesiyle konuştum onun dışın kızın yüzüne bile bakamadım, aptalım yaa. Kız güldü bana, şaşkın mı davrandım nedir ben 21 yaşındayım oda muhtemelen 20 22 arası, ben ne yapacsgm smdii yardım edin bir yaa 😢😢😢 benim 176 boy 15 kilo. Kumral beyaz tenliyim tombul bir yüzüm var ama kiloku değilim, şansım nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon 75 kilo yazacaktım. Ben üniversite okuyorum, ve aynı zamanda çalışıyorum, o nu çalışırken görüyorum ama okuyormu, sevdigi filan var mı hiç bşy bilmiyorum sadece sıeılsıklam aşıgım obu biliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bana değeeli görüşleriyle yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Allah raxı olsun, bana dua edin inşallah😄😄😄
Çok güzel bir kıza aşığım?