Sevgili güzel insan... 37 yaşında yaşını almış 30'lu yaşlar grubu geçici insanları seçmekte genel olarak %80 gözlemle çıkmış bir sonuç bu... günlük yaşamayı sevdikleri kadar kendine göre olgun ve oturaklı insanlarla düzenli bir ilişki kurmaktan yanalardır... 23 yaşında olmanız kişinin bakış açısından ciddi farklar ortaya koyuyor olabilir, yani sizinle geçici bir ilişki içinde bulunmak istemiyor ve bunun için farklı yollar izliyor olabilir zihninde... bence durum etik bir hal almamış yani yaş farkınız büyük olabilir ancak size karşı hisleri karışık bir insan ile inatla ilişki içinde bulunmaya zorlarsanız büyük ihtimalle kısa bir ilişki yaşarsınız... mümkünse seçimlerinizi daha doğru ve yerinde kişilerle yapınız güzel insan... ayrıca konu başlığındaki "Kendini sana layik görmeyen" kısmına nasıl bir gözlemden çıkardınız bilmiyorum ama muhtemelen öyle bir düşünce güdülmüyordur güzel insan... umarım herşey gönlünüzce olur... sağlıklı ve mutlu kalmanız dileğiyle...
03 Yorumla- Soran+1 yıl
14 yas bu kadar buyuk bir sorunmu. cok olgun konusmussunuz oncelikle tesekkur ederim. Layik gormedigini dusunuyorum evet ama onu kucuk gordüğümden degil aramizda her anlamda daglar var eger sevse bile belli etme cesaretini gosterebilirmi bu ihtimal cok yuksek ve ben bu insani nasil cozebilirim ne hissettigni nasil anlayabilirim geriye kalan zorluklarla bas edilebilir ama once onu anlamam lazim bana sinir oluyomus gibi davraniyo ve cok üzülüyor um bu duruma
- Soran+1 yıl
Gecici bir iliski diyosun da e ben bir ışik yakmisim niye gelmiyo ozaman. bence kesinlikle oyle bir insan degil isinde gucunde kendi halinde bir insan karekterli bir adam olmasa ben bu kadar seye ragmen niye onu seceyim cevremde yasitim olan otarz insanlarda bol ne var. onun artisida adam gibi adam olmasi zaten
- +1 yıl
Belkide güzel insan... ancak bu durum "İnsan"lar arasındaki ciddi uyumsuzluklardan ortaya çıka gelen ciddi bir genel sorun... yaşıtlarınla iletişim kurup beklediğini bulamamış olabilirsin ancak bir farklı açıdanda baktığında bu çok acı bir tablo güzel insan... seçimler senin seçimlerin tabiki kendine göre en doğru kişiyi seçtiğini düşünüyor olabilirsin ancak yorumlara ve görüşlere açık ol ve mümkünse çoklu açılardan bulunduğun duruma yorum getir güzel insan... vede yakın insanlardan fikir al özellikle bilgili gördüğün kişilerden ki görüş farklılığı daha fazla şeyi değerlendirmeye yardımcı olsun... herşey gönlünce olsun güzel insan...
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sence çok yaş farkı yok mu? Ailenin onay vermeyeceği aşikar bencede. Vazgeç istersen.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani sence o ne hissediyo olabilir o konuda bir yorum istiyorum neden yokmusum gibi davraniyo. Neden kirici davraniyo
- +1 yıl
Senin ona karşı olan hislerini anlamış olabilir ve oda olmayacağına inanıp seni üzmek istemiyordur.
- Soran+1 yıl
Bunu bilsem yeter
Sev seni seveni yer ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni ta ki misira sultan ise... o seni kendine layik görmüyorsa, sen hic görme, bu bir!
Aranizda cok ciddi bir yas farki var, 14 yas!!! dile kolay, aileninde (hakli olarak!) onay vermeyecegini biliyorsun, bu iki!
Bu Sevdadan vazgecmen en dogrusu... ki seninki muhtemelen sadece hoslanti...29 Yorumla- Soran+1 yıl
Beni sevip sevmedigini bilmiyorumki
- Soran+1 yıl
Niye heycanlaniyo neden beni gorunce eli ayagna dolasiyo ve durduk yere laf sokuyo bir sebebi yok mu bunlarin
- +1 yıl
Ailenin onaylamayacağı birini niye aşık etme derdindesin ki? Bazıları gerçekten bela arıyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
En azindan onun ne dusundugunu bilmek istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Boşver 23ne 37ne ya
Nedir sizin bu büyük sevme takınınız
Kendini çocuk gibi mi görüyorsun
Kendine sevgilim mi baba mı arıyorsun
AYRICA BİZİ Mİ KOPARIYON ANLAMADIM Kİ GİZLİ ABLA02 Yorumla- Soran+1 yıl
Cocuk degilim 23 yasindayim. Ama o farkli iste buyuk sevme gibi bir takintim yak ona hissettigimi kimseye hissetmedim simdiye kadar. Ben kendime engel olamadimki kendiliginden gelisti hersey. bir bakmisimki surekli onu düşünür hale gelmisim gorebilmek icin sacma sapan seyler yapiyorum fakat o bir karsilik vermiyo cevredenmi cekiniyo aceba
- +1 yıl
23 yaşında olman çocuk olmadığın anlamına gelmez
Şahsen üzüldüm iyi hissediyorsan sen bilirsin tabikide ama yaşıtın birisi olsa daha güzel olabilrdi senin içi ayak uydurma olarak söylüyorum
Bazı yerlerde ayak uyduramazsa çok mutsuz olursun adam yavaştan kemale ermiş onu bil yani
KÖTÜLEMEK MAKSADINDA DEĞİLİM AMA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM
neyi ne yapmalısın? off of kendi yaşıtlarınla beraber olsana ya.
00 Yorumla- +1 yıl
iyide sen duygularından bahsetmedin ki bize ne diyelim?
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Seviyorum agzindan cikcak tek lafa bakiyorum ama kaciyo
- +1 yıl
senin düşündüklerini düşünüyor olabilir mi? aşağılık kompleksi? yetememe hissi olabilir mi?
- Soran+1 yıl
Belli ediyorum ben nasil dayaniyoki ben hergun gormek isterken o gormemek icin elinden geleni yapiyo hicbiseyin onemi yokki o duzgun bir adam ve benim icin en onemlisi bu
- +1 yıl
bekar mı? iyi tanıyor musun? bel ki başarısız ve yorucu bir evlilikten çıktı? belki gay? herşey olabilir
- Soran+1 yıl
Yok taniyorum hicbiri degil
- +1 yıl
belki cinsel problemi var olamaz mı?
- +1 yıl
Aşık etmem direk kalp kırarım
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Benmi kiriyorum omu
- +1 yıl
Kim kırarsa kırsın bni ilgilendirmez bn krndi adıma konuştum
- +1 yıl
yok mu kız bir fırın böreğin
00 Yorumla - +1 yıl
Psikoloğa git. Yardımcı olurlar sana
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kızı yaşındasın. başka birini bulamadınmi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Gönül bu
- Cevap sahibi+1 yıl
Adamın artısi olmadığını söylüyorsun. Seviyor olsan sana en yakışıklı o gelir. Her yönüyle olumlu olur. Bence farklı duygular var. Ya da boşluk.
- +1 yıl
Kuruntu yapiyorsun kendin
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Seviyo olabilir mi yani
- +1 yıl
O kadar belli etmissin giy konus net bir cevap al sevip sevmedigini ogren
- Soran+1 yıl
Soramam
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Aynı işyerindesiniz demek? Sen ne işle meşgulsun
00 Yorumla - +1 yıl
Nesine vuruldun peki?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Farkli çünkü. bir farkli bakiyo. Ses tonu çok etkileyici ve digerlerine hic benzemiyo beni cok etkiliyo
- +1 yıl
Sende onu etkilemeye çalış o zaman. Biraz cilve yapcan
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
şımartma
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Şanslı adammış
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Da o farkinda degil
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar