Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Felsefe, Edebiyat sanatın herhangi bir dalıyla müzikle mesela uğraşan erkekler daha çekiçi bence en azından bayanlarla ortak bir noktada buluşmuş olunur herkes bilime ilgi duymuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel :) Sanatla resimle uğraşırım da müzik felsefe de tırtım
En İyi Cevaplar
+1 yılZeki insanlar çekicidir. Bilimle uğraşan aklı uckurundan başka şeylere de yoran erkek bulunmaz hint kumaşıdır. Müzeye koyun onu
23 Yorumla
Soran+1 yılHaydi oradan ben öyleyim ve yakışıklıyım böyle bir iltifat almadım :D :D
- +1 yıl
İstemeden iltifat etmiş bulundum. :D Hangi müzede kalıyorsun, dostum? Türünün son örneği olabilirsin. :D
Soran+1 yılSon değil tek örneğiyim sağol istemeden olduğu için iltifatının :D :D Müzede daha kalmıyorum ama belki teklif gelir :)
Burdaki kızlara sorarsan baklava bilmiyorum daha önemli
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBilimle ugrasan degilde zeki olanlat.. cunku bili le ugrasann erkekler genelde asosyal oluyo tarzim degil
124 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap bende asosyal sayılırım tabi rahat olduğum ortamlarda 1 numaralı Cem Yılmaz'ı olmam sadece rahat olmadığım ortamlarda asosyal olmam ve bu yüzden kızların ilgilenmemesi çok sinir bozucu :(
- +1 yıl
Isteden rahat olabilirsin aslinda biraz show yap kizlar oldugu zaman
Soran+1 yılHayır yapamam konuşurken bile zorlanıyorum :(
- +1 yıl
Yaa.. dıs gorunusun nasil peki
Soran+1 yılÇevreme göre normalin üstü yani genelde herkes yakışıklı diyor. Kumral ela gözlü geniş omuzlu yapılı baby face, amerikalı bir yüz yapısı az kaş kirpik, böyle... :D
- +1 yıl
Ben ilgi gösteririm ne dert ediyon jshjs
- +1 yıl
Şaka tabi ki de jahsxsj
Soran+1 yılOf ya :( :D
- +1 yıl
Noldu ki 😂
Soran+1 yılAma her şakanın içinde bir gerçeklik vardır yalan mı? 😏
Soran+1 yılHiiçç... 😏
Soran+1 yılHiç mi bilemedim :D :D
- +1 yıl
😂güldüm bilmem olabilir
- +1 yıl
Ama gerceklik olmasini bekleme kim oldugunu bilmiyorum zaten 😂
Soran+1 yılOkkkeyyy... :) Gerçekliği sezdim zaten ama... 😂 Eğer böyle giderse aşka karşı bakış açım böyle olacak gibi
A kişisi: Aşk hakkında ki düşüncelerinizi alabilir miyiz beyefendi?
Ben: Aşk... https://youtu.be/bjxfBoPYaH8- +1 yıl
Hahaah komiksin yaaa 😂
- +1 yıl
Ya iste4sen boyle olmayabilirsin yani sana fikir verip yardimci olabilirim
- +1 yıl
Burcun neydi
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim :) Burcum başak bu arada :)
- +1 yıl
Uu inceden hoslandgim cocuk basakti senden hic bir farki yoktu 😂😂vay be
Soran+1 yılVay :D Evet başak burcunun özelliklerinin çoğundan fazlasını taşıyorum zaten :D Burçlara pek inanmam ama başak burcu erkekleri beni anlatıyor :)
- +1 yıl
Özele gel sen ya basagin herseyini biliyorum malesef tecrube var 😂
Soran+1 yılİyi istersen tabi olur 😂
- +1 yıl
Tamam
Felsefeyle uğraşan bir numaramdır. İkinci sırayı bilimle uğraşan alır 👍👍
113 Yorumla
Soran+1 yılBilim kurgu, tarih, coğrafya ilgi alanım felsefe değil :D :D
Soran+1 yılEvren büyük patlama, geleceğin nereye gidebilceği gibi mi evren zaten felsefik bir konu değil evren de benim ilgi alanım :D
Soran+1 yılHaha aynen :D Evren bilimi + Din = Felsefe :D
Soran+1 yılFormüller Biyoloji bende sevmem çok sıkıcılar ilgimi çeken bilim tercihimdir :D
Soran+1 yıl:D :D Tek bilinmeyenli denklemler banim de favorimdir xd
Soran+1 yılOnlardan mı hoşlanıyorsun? :D :D Okurken hayattan soğudum 😂
Soran+1 yılHaha :D :D
Çekiciliğini bilmem aama hiç olmazsa boş yaşamıyordur. Bir ortamda fikir sahibi olduğu bir konu olur yani
11 Yorumla
Soran+1 yılKarizma durur yani? :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni şeyler öğrenmeyi severim. Bilim ilgimi çeken bir konu o yüzden ilgimi çeken erkek modeli bu tip.
17 Yorumla
Soran+1 yıl://// Hiç sanmıyorum bence sadece sen böylesinn
Cevap sahibi+1 yılYok yok sanmıyorum nedir öyle düşünme bile. Benim tanıdığım çok var onlarla süper anlaşıyoruz en azından boş lakırdı olmuyo aramızda. Sen de bulucaksın dostum kafana göre birini :)
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur ama bu zamana kadar olmayınca insanın gelecekten de beklentisi azalıyor ister istemez :(((((
Cevap sahibi+1 yılFarkındaysan akıllı insanlar hep yalnız. Bu yüzden bunu pek belli etme insanlara.. İnsanlar senin yanında kendilerini hissetmeyebilirler bu da onları senden uzaklaştırabilir. Onların düzeyinde git samimi olduğunla/olunca uç onunla uzaya :)
Soran+1 yılZaten zeki olduğumu belli etmiyorum çok konuşkan değilim nasıl edeyim?
Cevap sahibi+1 yılVerdiğini alırsın o zaman. İlk adımı sen atıcaksın insanlara, düşünce ve duygu olarak da çok ince düşünmiceksin. Döngü şu aldığını verdiğini düşünüp uzak davranıyosun, sen uzak olunca (kendi sebeplerinle) insanlar da uzaklaşıyo
Soran+1 yılÇok haklisin cok tesekkur ederim ☺
Gizli Üye(30-35)+1 yıltipi yok ama sırf bilimle uğraştığı içinsevgili oldum :DDD
23 Yorumla
Soran+1 yılBende ikisi de var ilgilenen yok uzaktan bakanlar hariç.
Cevap sahibi+1 yılinsanlar tanıyınca mı beğenmiyo o halde
Soran+1 yılBilmiyorum sadece dışarıda çok rahat değilim ve sessizim diğer türlü her şeyim tam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe oldu lan çekici olmak için bilimle mi ugrasiyon😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilimle uğraşan yakışıklı biriyim ama çekici bulmuyorlar ondan sordum :D
Cevap sahibi+1 yılAhahaa 😂😂yazık onlara o zmn boşver 😃
Soran+1 yılSağol madem :D
+1 yılevet çekicidir ama düşünceleri siyasi görüşü ve yaşam görüşüde bunu etkiler ben bir sürü mühendis tanıyorum gülünç derecede komik görüşlere sahip
00 Yorumla
+1 yılya s. kt. rsnler adam olunn namuslu olun be bilimmiş ne bilimi salak salak kusuyum
03 Yorumla
Soran+1 yılİkiside var zaten bilim de ahlak ta namus ta... Sadece bilimle uğraşan erkeklerin 1- 0 önde olduğuyla ilgili bir makale okumuştum da bana artı getirmedi hiç :D
- +1 yıl
salak salak tuvalete gidip istifra ediiym demişim
bana biscolata erkeği :D
31 Yorumla
Soran+1 yılHahhaah işte aradığım mizah :D
+1 yılHayır neden itci olsun ki
13 Yorumla
Soran+1 yılKimse itici olmayabilir, ama zeki, kültürlü, meraklı araştırmacı olması + kadar mı ki gelen yüzdelere göre öyle :)
- +1 yıl
Ben soruyu yanlış okumuşum 😄
Soran+1 yıl:D :D
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Bilimleyi bizimle diye okudum ya 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D :D
Kesinlikle araştırmacı insanlara sempatim var
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece senin mi? :D
+1 yılBana göre evet.. Ama onlarında vardır abazaları..
114 Yorumla
Soran+1 yılAbaza olanlardan hoşlanmıyorsunuz yani? Size yakın davranan abaza, uzak davranan asosyal olduğu için uzak durmayı tercih ediyorsunuz :T Tabi genelde yavşayan tipler tercih ediliyor itici olduklarını savunduğunuz halde, içine kapanık beni sevsin dediğiniz halde o tiplei dışlıyorsunuz :T Bu ne yaman çelişki anne?
- +1 yıl
Bir kere hemen önyargılı davranmayın ben sizin ezberinizde olan kızlardan değilim.. İkincisi yavşakları sevmem. Hiç kendimle çelişkiye de düşdüğüm olmadı. Unutmayın ezberiniz dışına çıkan kadınlarda var...@gdsfdsfds
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumuzunz için :)
- +1 yıl
Noldu yoksa.. Yok yere önyargılı davrandığınıza pişman mı oldunuz?
Soran+1 yılİnceden sanki... :)
- +1 yıl
Buna sevindim.. Her gördüğünüz kızı sağda solda gördüğünüz sürtüklerden bellemezseniz güzel olur. Aklı başında ne istediğini bilen kızların hakkını yemeyin..
Soran+1 yılÇok haklısın genel için konuşmuştum zaten %50' den daha fazlası malesef ki benim dediğim gibi :( Sizin gibiler sayesinde Türkiye daha güzel bir yer :)
- +1 yıl
Teşekkürler umarım karşına seni sevecek aklı başında terbiyeli bir kız çıkar. Mutlu eder seni. Bu durumları kafaya takma.. Azcık serbest gez.. İnan seninde nasibin çıkar bir gün karşına. Sadece normal , temiz ve ahlaklı biri ol yeter..
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum inşallah seninde karşına iyi biri çıkar :)
- +1 yıl
Valla bekliyorum.. Ama daha erken..
Soran+1 yılBence o kadar da erken değil +2 yıl= askerlik eder sonrası evlen artık evlen artık... Daha sevgilim olmadı evlenme konusu da neymiş? Sevgilim olmadan evlenirsem çalışmadan sınava girmekten farksız olacak :D
- +1 yıl
Milletin ağzına bakma sende.. Evlenecek olan sensin bir başkası değil.. Gönlünce yaşa bir ..
Soran+1 yılGönlümce yaşamam için birini bulmam gerekiyor amaa :( Kendime güvenim gidiyor sürekli dışarıdan yakışıklısın diye övgü aldığım halde tipsiz miyim sendromuna giriyorum artık :(
- +1 yıl
Milletin ağzı torba değil ki büzesiniz.. Bulursunuz o "biri"sini merak etmeyin... Kendinize güvenmeniz temel taşlardan biri.. Hem milletten sizene?
+1 yılhackerlar ilgi alanım kdopkfopxfdgkopcghuk
13 Yorumla
Soran+1 yılHackerlik bilim mi? :F: :D
- +1 yıl
hackerlıkla ilgilenen daha ilgi çekici demek istedim zaten dıjcflxfkgcfognj
Soran+1 yılmmmmmm
+1 yılBiz uğraşıyoruz ama bugüne kadar dikkat çekmedik
11 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamıyorm işte bende müzdaribim :(
Ona göre değerlendirmiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılSize sorsak hiç bir şeyini değendirmiyorsunuz zaten :D
Soran+1 yılÖyle öyle :D :D Para pul tip boy pos zeka önemli değil sizce, bunların hepsini barındıran benim gibi kişilder evde kalsın bakalım :D :D
+1 yılBenim için fazlasıyla
12 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla hem de haydi oradan? :D
- +1 yıl
Evet :D
Kafayi yemediyse belki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılCandır.
115 Yorumla
Soran+1 yılHadi amaaa :D
- +1 yıl
Hadi ama derken?
Soran+1 yılKimse böyle düşünmüyorda gerçekte... ya da en azından bu bir artı değil onlarca :(
- +1 yıl
Niye umurunda?
Soran+1 yılTabi ki umrumda olacak 18 yaşındayım bir şey yaşamış ya da teklif almış değilim. Daha küçüksün demeyin ilkokul da kiler bile benden daha hızlı benim hızım ise geri yöne :(
- +1 yıl
Hangi konuda bir şey yaşamak ya da teklif almak istiyorsun?
Soran+1 yılBir kere bile öpüşmedim mesela yakışıklı olduğum halde dünyaya boş geldim boş gideceğim hiç bir duygudan haberim yok öpüşmek nasıl bir duygu gibi...
- +1 yıl
Kızlar teklif etmez ki 😆 Senin teklif etmen gerekir. Bilimle ilgileniyor olman hiç bir kızı rahatsız etmez. Ben şahsen sevgilimin o konuda ilgili olmasını isterim ki konuşalım bol bol. Yoksa bir işe yaramaz.
Soran+1 yılHaklısın ama teklif eden kızlarda var bana etmiyorlar sadece bakıyorlar
- +1 yıl
O zaman sen teklif et. Her şeyi devletten bekleme 😆
Soran+1 yılHaklısın ama yakışıklı olduğum halde bırak ilk adımı yeşil ışık yakmayanlar bile var cesaretlendirmemek için :(
- +1 yıl
Belki de sana öyle geliyor.
Soran+1 yılBilmiyorum :(
- +1 yıl
Önce istersen kendini bil de ondan sonra bunların peşine düş!!
Soran+1 yılİstiyorum da cesaretim yok işte olmadan da kendimi bilemem :(
+1 yılBence olabilir zeki adamlar. ceker
10 Yorumla
+1 yılbiz siyasetle uğraşırız 😄
10 Yorumlatabi boş boş gezceğine uğraşsın daha iyi
10 Yorumla
+1 yılSorunun saçmalığı
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye? :D
Bana çekici gelmiuor 😂
10 Yorumla
+1 yılEvet
11 Yorumla
Soran+1 yılThanks ;D
+1 yılEvet
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden paylaşır mısınız? :)
- +1 yıl
Zeki olduğunu düşünürüm
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Bilmem düşündürdü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani
10 Yorumla Evet
10 Yorumla
+1 yılCok cekici
10 YorumlaZeki erkek çekicidir
10 YorumlaHepsi olmasa da evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla O kisi bensem hayir
10 YorumlaSanat ruhlu kızlar çekici
00 Yorumla
+1 yılOfkors
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 Yorumla
+1 yıldeğildir.
13 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@JoseAngeL Aynen başka bir açıklaması yok zaten Feministler
+1 yılne alaka
10 Yorumla
+1 yılben hoşlanıyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır, bence degil
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılEvet..
10 YorumlaOo hem de nasil :d
10 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet
10 Yorumla çekici
10 YorumlaDegil
10 YorumlaBilmem
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih