Kullanmak iicn yem mi atarsiniz
Yoksa onun yaralarini sarip kol kanat mi gerebilirsiniz?
Yoksa onun yaralarini sarip kol kanat mi gerebilirsiniz?
Şöyle düşünürdüm ağıma bir balık düştü bu fırsat kaçmaz şimdi bayanlarda intikam alma zamanı uzun süredir ödeşmek istedim bayanlarla bence iyi bayanlarda var ama çok çok az olduklarını düşünüyorum onlar hariç ama bayanların çogunda intikam almak istedim intikam derken öldürmek falan anlama duygusal anlamda umut verip sonra umudunu söndürüp acı çektirmek sonra birdaha umut verip tekrar umudunu kırıp acı çektirmek duygusal anlamda acı çeksinler istiyorum çoguna yapacak bir fırsat elime geçse onuda yapardım ancak bir kaç tane bayan oluyor onlarada duygusal acı çektiriyorum intikam alınca müthiş bir haz alıyorum hep kadınlar erkeklere yapacak değil ya birazda biz yapalım
Sadist misin? Garanti annenle problemin vardi ya da bir kizdan cok fena kazık yedin cuk oturmus vok belli :)
benim bu yaptıgım sadistlikse bayanların çoğu sadist öyleyse bayanların erkeklere yaptıklarını yapıyorum tabi arada biraz fark var iki katıyla karşılık veriyorum kadınları iyi tanıdım diyelim hoşunuza gitmiyor ama çogu bayanı sevgisi yalan çıkara dayalı biride çıkar için yapıyorum demiyor inkar ediyor ben en azında burda dürüsteçe söylüyorum gerçi azda olsa itiraf eden oluyor burdaki bayanların çogu yalancı bide itiraf edenlere kızarlar en azında onların içi dışı aynı keşke sizde onlar gibi dürüst olsaydınız
Bu kızın kim oldugu önemli.. ne kadar zamandır tanıyorum? ben bu durumu yaşadım eski okul arkadaşımla.. ama akıllı erkek bir kadına boşluğunda yanında olmamalı çünki kadın o boşluğu eski erkek arkadaşıyla doldurursa bu sefer aynı boşluk erkekte oluşuyor..
Fırsatçılar kaçırırlar mı hiç 😒
Cevap
20Cevap
atalar ne demiş , düşenin dostu olmaz , kime nasıl ne şekilde yaklaşacagını sen belirlersin , ayrıca ne olursa olsun kimselere boşlukta oldugunu belli etme kullanırlar
Haklisin
Herkesin dusuncesi farklidir bu sana bagli iyi biriysen yarasini sararsin belalti calisiyosan firsati degerlendirip isi bitiririsn
En yakın kız arkadaşından destek almasını öneririm. çünkü ben bir erkek olarak bu iki şeyi yaparsam yanlış anlaşılabilirim
Kız çakalsa çakal olurum iyi niyetli ise iyi niyetli
hiç bir zaman kullanmadım yine 2. seçeneği seçerdim
Yaralarini sarmak icin sonuna kdar yardim ederim dinlerim yol gosterirm tavsiye verirm
kimseyi kullanmayı sevmem, ama o andaonu mutlu etmek için çaba sarf ederim
o anın su istimal edilmesine engel olmaya çalışırım
Her ikisini de yapmam, bana sorunsuz gelsin
YNi erkekler sorunlu kadin sevmiyorlar
Geneli bilemem ama duygusal olarak boşlukta olan biri ile günlerimi heba etmek istemem. O boşluğu doldurup dolduramayacagi da belli değil hem.
Genelde zor olurlar. Alingan olurlar.
Aynen öyle, benimle beraber yaşadığı her problem de yanında olurum ama bana problemli gelmesin.
Duygularıyla oynarım nihahaha
hiç bulaşmam ona uzak dururum
Önce kol kanat gerer sonra gazozuna yem atarım.
Adice
Ahahaha
İkisinide yapmam umrumda değil
Ağlama duvarı gibi adamım, yardım ederim.
onun yaralarini sarip kol kanat gelirim
Yardimci olurum.
Uzakklaşırım
Sebep
Çoğu yararlanır.
Genelde kullanılır
Peki neden
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar