bana bir kova burcu erkeği lazım her şeyi sorabileceğim falan
mesela kıskançlar mı
ilgisini nasıl belli eder filan birisi lazım banaa
mesela kıskançlar mı
ilgisini nasıl belli eder filan birisi lazım banaa
Ben sana acıklıyım canım istersen.
3 senelik bir kova Burcu'yla ilişkim oldu
-kıskançtır baya kıskançtır ve kıskançlığını seni üzerek veya kalbini kırarak gösteri.
-hep onun icin bişeyler yapmanı bekler
-senin icin hic bisey yapmaz
-hic bir şekilde yapıcı değildir
-cok çabuk pişman olurlar
-ve inan ilgilense de ilgilenmese de pek bişey değişmez
Peşiinden koşmayı sever sen sakın peşinden koşma bellş etme yüz verme gözünde degerli olursun
Kısknclık hiç yok onlrda hatta kıskndrrssn sogur senden
fazla yüz vermiyorum. bir bakıp bir çekiyorum kendimi
Bilemiyrm yapabiliyon mu :)
Baya iyit yapıyom sen merak etme 😁
En ii bn tanıyom kovayı
bende tanıaya çalşom
kiskanc ama yerine gore eger kiskandirak ilgi cekebilcegini saniyorsan hic deneme sogurlar senden git acik acik konus ya da ilgini belli et senin icin daha iyi olur :D eger guzelsen hossan salak degilsen kolay baglanirlar
Yani bilmiyorum. Kıskaniyor mudur falan ama
Onun yanında benim yakın arkadaşlarım var. Onlarla takildigimi cok gördü. Bir kere sjnifa gelmişti. Ben yakin bir erkek kankam vardi onunla oturuyordum. Onu da gördü üstüne bunların sınıftan hiçbir baglantim olmadığı halde her tenefus konustugumuz bir çocuk var onu da gordugördü kantine inerken de gördü birlikte baya gördü yani
Sor ama fazla abartmadan, bir kaç soruda toparla :D
ilgisini nasıl belli eder
Ben ilgilenerek ve söylerek belli ediyorum. Saçlarını beğeniyorum, şu davranışın hoşuma gidiyor / dikkatimi çekiyor vs.. gibi..
Hiç ilgilenmiyormuş gibi de görünebilir, o da ilgilendiğinin bir işaretidir. Çaktırmadan ilgileniyordur herşeyle o arada, anlamazsın.
onu bir ara yaptı. farkettim. o evreyi geçtik. şu an net olarak bakışıyoruz
Sen biraz dürtükle onu bence. Henüz konuşmadıysanız hatta sen konuş bir şeyler bulup. Tercihen ilgisini çekebilecek bir şeyler.
ben kendimi kandırmamak için konuşma başlatmıyordum o başlatıyordu
Sende konuş, öyle herşeyi ondan bekleme. Yönetme ama yönlendir.
teşekkür ederim
Önemli değil.
Cevap
12Cevap
ilgisini belli etmez
sevmediği insanı kıskanmaz
Kiskanc olur asiri derecede spor sever sana karsi ilgisi var ise bunu yuzune söylemekten biraz cekinebilir internet uzerinden acilmayi daha kolaay bulur cunku cekingendir ani tepkilerden korkabilir kaybetmekten cok korkar sevdigine deger verir seni biraz deneyebilir kesinlikle hatalarindan cok pisman olur ve ozur diler kova erkegi zordur derler ama kimse icini bilemez kova erkegi sevdimi tam sever edit: sevdim tam sevdim hala seviyorum :)
Birebir kova erkegiyim bu ilgi guzel aslinda ozel olmak esrarli ozgun ve ozgur olmak efsane
Çok pis kişiye toslamışsın kovalar çok zordur
sana birşey anlatsam yorumlar mısın. bunları yapan bir kova erkeği
Anlatabilirsin
özetle başlayalım.
ilk gördüğüm ve gördüğüm günden beri seviyorum 17.10.2015
okulun ilk dönemi oluyor işte. ilk dönem bu benim farkımda değildi. hani bende buna çok fazla bakmışım. benim bakışlarımı gördü buda bakmaya başladı. ben bir anda bakmayı kestim ama hani bu hala bakıyor. görüyorum falan. sonra bizim şenliklerimiz vardı. bu arkası dönük proje izliyor. bende bu zaten baktığımı görmez diye buna bakıyorum. bunun arkadaşı bana bakıyor. sonra kapıdan çıkıyordu. tabi arkası dönük diye ben bakıyorum buna. bunun arkadaşı arkası dönük bana bakarak çıktı. birşeyler dedi. arkadaşı falan bakıyor. sonra tenefüslere çıkmazdı. ilk tenefüs kantinden buluşma erimiz gibi oldu. sonra bakışıyoruz filan okulun son günlerine geldik. bizim sınıf koridorun sonunda bınlarınki ortada. ikimizin sınıfı arasında tuvalet vardı. bu tuvalete geliyordu bizde kapının önündeyiz. gördüm bunu baktım bu bana bakıyor. sonra tekrar baktı. tam tıvalete giriyordu kafasını hafif öne eğdi gözleri kıstı arkadaşım smile attı
Böyle bakışarak iş yürümez ama sen önce onunla arkadaş olmayı başarman lazım zor olan yerde ora sana güvenebilirse gerisini halledebilirsin çok bağımlı olmayı sevmezler sıkmaman lazım
Dikkatini çekmişsin şimdi ilk adımı at
aynı servisteyiz biz. tek bakışmıyoruz. akşamları da konuşmuşluğumuz oluyoır
ya zaten ilk adımı ben attım. ona varya eşşek gibi baktım rahatsız edecek derecede anlasın diye
Ama sende totoşunu kaldırıcaksın yapma öyle
ne yapayım yaa
Zaten konuşuyormuşsunuz konuşmaları dahada arttır ama onumla konuşurken saçmalamadan konuş sonra baktı oda yakın davranıyor aç konuyu
zaten hani kendimi kandırmayayı m diye. bwn birşey demiyordum. konuşmaları o açıyor. ama oda çekingen
Onlar asla çekingen değiller öyle görünüyorlar ama gayet açık sözlüler sen konuş o açılır
seneye kaldı bu iş :)
Eğer ara verirsen aranız açılır benden söylemesi sen onu düşünür beklersin ama onun karşısına ya başka biri çıkarsa 😮
yaz giriyor yapacak birşeyim yok
Konuş buluşalım felan de
evet var ama her kişi burclara inanmaz hanfendi
Kova burcuyum ama erkek değilim :D
Ay bende de var yeni tanıştık. Değişik yaa
Kova yok leğen olur mu :P
Ben varım sorr
özetle başlayalım.
ilk gördüğüm ve gördüğüm günden beri seviyorum 17.10.2015
okulun ilk dönemi oluyor işte. ilk dönem bu benim farkımda değildi. hani bende buna çok fazla bakmışım. benim bakışlarımı gördü buda bakmaya başladı. ben bir anda bakmayı kestim ama hani bu hala bakıyor. görüyorum falan. sonra bizim şenliklerimiz vardı. bu arkası dönük proje izliyor. bende bu zaten baktığımı görmez diye buna bakıyorum. bunun arkadaşı bana bakıyor. sonra kapıdan çıkıyordu. tabi arkası dönük diye ben bakıyorum buna. bunun arkadaşı arkası dönük bana bakarak çıktı. birşeyler dedi. arkadaşı falan bakıyor. sonra tenefüslere çıkmazdı. ilk tenefüs kantinden buluşma erimiz gibi oldu. sonra bakışıyoruz filan okulun son günlerine geldik. bizim sınıf koridorun sonunda bınlarınki ortada. ikimizin sınıfı arasında tuvalet vardı. bu tuvalete geliyordu bizde kapının önündeyiz. gördüm bunu baktım bu bana bakıyor. sonra tekrar baktı. tam tıvalete giriyordu kafasını hafif öne eğdi gözleri kıstı p*c gülüşü yaptı
Kovayim
Kovayım ama benden sana iş çıkmaz.
2 sokak aşağıda var
Var sis
Kalmadi taze bitti..
Vardır
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar