Bir kız hoşlandığı ve karşı tarafında ondan hoşlandığını bildiği fakat sevgili olmadığı erkeği kıskandırır mı, niye kıskandırır?
Not: Lise
Not: Lise
Lise olduğu zaten çok belli Not: Lise olarak yazmana gerek yok 1 2 kilometreden belli.
Ergenlik geçsin o da geçer sıkma canını.
Aşırı kıskandırırsan,gözü sağda solda der..Boşver kıskanılacak bir çift olun.Millet sizi kıskansın.Haksız mıyım ?
Kafasına da kıskanfırıyor olabilir
Gerçekten sevdiği için de
Sen kızı tanıyorsun sen daha iyi bilirsin
Not: Lise -> Evet kiskandirmaya calisir
Cevap
0Cevap
bak sen gelmezsen başkaları kapar kıskandırması bu
hangi ildesin sen
O hiç adım atmıyosa konuşmaya hiç yanaşmıyosa? ayrıca bursa
kız mı hiç adım atmıyor?
eğer kızı kastettiysen mesela ben de adım atmam karşıdan beklerim
mesela birini reddettim diyelim daha sonra ilgim olsa bile ikinci kere yine ondan beklerim baktım gelmiyor ondan sonra ben adım atarım
Arkadaşlarıyla konuşurlarken gidiyorum yanlarına arkadaşları rahatken bu sessiz kalıyo, kaçmaya çalışıyo. ileri atmıyosa bari geri adım atmasın yahu. arada bişi sorsa sevincem
:) ben birinden hoşlanıyorum ben de lisedeyim ve o kişide bana karşı ilgiliymiş bir arkadaş sayesinde öğrendim ama adım atmıyor oda ben de mesela onu sınıfımın önünde görünce bazen heyecan yapıyorum sınıfa giriyorum kim bilir ne düşünüyordur kız benden kaçıyor diyordur senin gibi ama aslında heyecandan sırf sonra diyorum ben ne yaptım ya neden sınıfa girdim :) belki o kızda da böyle oluyordur ne yapacağını bilemiyordur o an :)
Olabilir daha önce biriyle çıkmamış hiç :)
peki biriyle çıkmaması sen de ne gibi bir his uyandırdı kız hakkındaki düşüncelerin ne?
bir de kaçıncı sınıfsın sen?
Biriyle çıkmaması mutlu eder tabi beni ama işimide zorlaştırdı oda var tabii çok çekingen oluyor
kaçıncı sınıfsın demiştim :)
Hep sen soruyosun bide cevaplasan :D
söylemediğine göre 1. sınıfsın sanırım ama zaten gizlisin söylesen ne olacak sanki :)
Ne alaka anlayamadım :D Sende gizlisin bu arada, kullanıcı adını verirsen ekleyebilirim. bu arada sanırım sende bu durumdasın ve hoşlandığın çocuğun ben olup olmadığını anlamaya çalışıyosun. bu yerine bu çocuğa mesaj at inan mutlu olur :D
hayır sen bursadayım demiştin ben bursada değilim durumlar benziyor ama tam olarak aynı değil yani senden şüphelenmiyorum. biz konuştuk ama ben hoşlandığım halde kendimi geri çektim çünkü görüşme imkanımız pek olmayacaktı son sene olduğumuz için kim bilir hangi ile gideceğiz daha lys olduğu için ama hala bakıyor oda ben de bakmamaya çalışıyorum ona ama göz göze geliyoruz hep anlayacağın onu bir daha göremeyeceğimi bile bile bakmadan duramıyorum ve göremeyeceğini bilmek çok kötü bir şey
Sen hangi şehirdesinki
ne alaka anlayamadım :D
Bursalıyım dememi boşver bi. Sen hangi şehirdesin onu söle :D
antalya
Benim arkadaşım var orda çok sıcak orası cık olmadı :D Nickin ne bayan gizli :D
evet ço..ok sıcak :) gizli olan birinin nickini söylemesi tuhaf olur :D
nie tuhaf olsun söyle sen :D gizli olmanı gerektircek bir durum yok :D
evet yok ama söylememi gerektirecek bir durumda yok :D
kızla son durum ne ondan bahset :)
Özelden bahsederim :)
Neden ozelden buradan anlatamiyor musun :)
Nickini ver bana nickini :D
nickim yok nickim yok :D
kızı anlat işte ya ne olacak burada anlatsan :/
Nickini vermeden oğğlmaz korkma eğer o kişinin hala ben olma ihtimalini düşünüyosan sorun çıkmaz :P
O kisinin sen olma ihtimali yok zaten cunku ben kiskandirmaya falan calismadim ya da arkadaslarimla konusmaya gelmedigi icin ortamdan kacmadim da cunku ortak arkadasimiz cok yok kisaxasi o kisi sen degilsin :D bununla alakasi yok :)
Senin o olmadığını ben taaa sen bizim okul saatlarinde cevap verince anladıydım :D Ama genede merak ediyorum nikini :D
Nickte adim var ks.de isim soyad olarak kullanan az sana ip ucu belki gorursun bir soruda :)
:( Burdan söle
hayır! merak ettim son durum ne soyleyecek misin ?
Bari yeni hesap aç öyle konuşalım :D
Duruma gelince: kıskandırma yarışı denebilir. en olmadık durumları kıskanıyo ya tamam bendede hata var kabul ediyorumda onun kıskandırmak için yaptıkları çok tiksindirici. halbuki bunları yapmasa ve bende yapmasaydım o uzun güzel bakışmalar devam etse açılcaktım. ben onun bakışlarından güç alıyorum. o bile bile kıskandırdığı zaman hem ondan hem kendimden istemeden soğuyorum
Ugrasamam :) bekliyorum anlatacak misin :)
o da senden hoşlanıyordur ve senin onu kıskanman hoşuna gidiyordur ha birde ergen oyüzden
Kızların huyudur bu .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar