Aşk İlişkileri Portakalı soyup başucuma koysam sevgilimi rüyamda görür müyüm? Meymenetli Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Portakalı soyup başucuma koysam sevgilimi rüyamda görür müyüm?Portakal kabuğunu yastığının altına koyup uyursan evleneceğin kişiyi rüyanda görürsün diyorlardı. Deneyen var mı?Koysam görür müyüm? Portakalı soyup başucuma koysam sevgilimi rüyamda görür müyüm? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ThanatoSAngeL Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Oyle olmuyor o eksik biliyorsunPortakali 10 esit pwrcaya bolmelisin her birisini ayri bardaklara koyup her bir kabuga dilek tutuyosunBas ucuna koyup uyuyorsun 1 3 Yorumla Meymenetli +1 yıl Bana portakalın kabuğunu soyup yastığın altına koyarsan diyorlardı. Yorumla ThanatoSAngeL +1 yıl Hayir ama bak "portakali soydum basucuma koydum" deniliyor ya hani ben ordan ciktim yola :/ Yorumla Meymenetli +1 yıl Hmm.Neyse biz aynen fallara devam. Orda daha güzel şeyler çıkıyor. Yorumla
dreamxdxsfdvdf Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl 1 kilo portakal alıp geliyorum pnp 1 1 Yorumla Meymenetli +1 yıl 😂 Koş! Yorumla
RUSERIOUS Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Sana bir sır, wonderland sınırları içerisinde 1 3 Yorumla RUSERIOUS +1 yıl Sauron tarafından yetiştirilirse ancak başarıya ulaşılınabiliyormuş Yorumla RUSERIOUS +1 yıl Evet keramet cümleyi ikiye bölmemdeydi Yorumla Meymenetli +1 yıl Kerametli soruya kerametli cevaplar. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben birbyalan uydurdum diye dev eder ama rüyayi ilk defa sende duydum. 1 0 Yorumla
Teslım22 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 38% +1 yıl Mandalina soy ayak ucuna koy belki görürsün. 1 0 Yorumla
simirnas Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl dene bakalim 1 3 Yorumla Meymenetli +1 yıl Ya rüyamda travesti görürsem napıcam? Yorumla simirnas +1 yıl denemeden bilemezsin Yorumla Meymenetli +1 yıl Korkuyoruuum.😢😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar