Elestiricekler yazmasın lütfen vefk yaptırdınızmı tuttunuzmu kıme yaptırdınız not büyü değil.
Cevabın nedir?
+1 yılNişanlım benden ayrılmıştı hemde çok saçma sebeplerle. Ben başka biri olduğunu düşündüm çok acı çektim sonra internetten birçok sözde hoca ile irtibat kurdum hepsi felaket paralar istedi. İlk başta birkaç medyum ile işlemler yaptırdım ve çok para harcadım ama hiçbir faydasını görmedim. Mesela resimdeki gibi ceylan derisi görünümlü keçi derilerine rastgele bir şeyler yazıp tonla paramı aldılar ama hiçbir işe yaramadı. Bu işlerede inancım kalmadı sonra bir arkadaşım bakım yapan birini önerdi, kendisine ne medyum ne de hoca diyor para bile almadı ve bana bazı tavsiyelerde bulunarak 4 günlük bir uygulama verdi. İlk gün dua okuyarak yakmam gereken bir dua tarzı bir şey gönderdi sonraki üç günde geceleri okumam gereken duaları verdi. Son gece kendisine dediklerini yaptığıma dair mesaj attım bana beklememi söyledi. Pek inancım yoktu ama hiç para pul almadan bunu yaptığı için şaşkındım. 1 hafta geçti ve ben ümidimi yitirdim o sırada nasıl denk geldi bilmiyorum bana kendini çok sıkıyorsun yapma ve sabırla 3. haftayı bekle diye bir mesaj attı. Biraz korktum ama yinede tam inanmıyordum. İkinci haftanın sonunda 3. haftaya girerken nişanlım beni aradı ve görüşmek istediğini söyledi. O kadar şaşırdım ve korktum ki anlatamam sonra işlemi yapan kişiye durumu bildirdim ilk görüşmeye gitmememi ve işimin çıktığını başka bir zaman görüşebileceğimi söylememi istedi. Çok kararsız kaldım ya bu fırsatıda kaçırırsam diye tereddüt ettim ama kendimi tutarak dediğini yaptım. Nişanlımı ertesi sabah işe gidecekken kapıda beni bekler vaziyette gördüm. Defalarca özür diledi ve şu an çok mutluyuz. Doğru kişiyi bulunca vefk ve dua cidden işe yarıyor bunu bizzat yaşadım.
7101 Yorumla
Başak+1 yıl@Zuhal44 iletisime gectiniz mi acaba
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 evet bugun gectım
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 olur konusalım
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 mail adresın hatalı dıyor yanlış yazdın galiba?
Başak+1 yıl@nebilimben29 geri donus yapmadiniz ama bana?
Koç+1 yılKızlar bende başladım kargomu bekliyorum inşallah sizin gibi bende sonuç alırım
Oğlak+1 yıl@Koltuk000000 merhaba başladınız mı
Oğlak+1 yıl@Tozpembe1256 derken
Koç+1 yılGizlisakli basladim bir haftayi gecti bir gelisme yok sonucu yazarim
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yılBana ulasirmisin lütfen
Yengeç+1 yıl@Koltuk000000 kime basladiniz bizede isim verseniz..
Yengeç+1 yıl@Zuhal44 bana bir özelden dönermisin? Tutumu?
İkizler+1 yıl@Koltuk000000 merhaba sonuç ne oldu ulaşın bana nolur mailim zeynepkocan@hotmail. com
İkizler+1 yılHangi hocaya yaptırdınız lütfen ulaşın banaaa
İkizler+1 yıl@Zuhal44 merhaba ali hocayla bende başlayacağım soru sorabilir miyim
Başak+1 yıl@MeralArman bana da ulasabilr misniz
Başak+1 yıl@Asgdgdgdt size ulaştı mi MeralArman
Başak+1 yıl@_bad_boy_koy_ meral arman size ulaştı mı
Başak+1 yıl@mecs777 meral arman size ulaştı mı
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Koltuk000000 sonuç ne oldu acaba
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@SorunluPeople Ali hocayla çalıştınız mı?
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Damla12346 cevap alabildiniz mi
Akrep+1 yılYardimci olun lütfen
Akrep+1 yıl@blackswan-12 birisini bulabildiysen bana özelden yazar mısın
Akrep+1 yıl@Zuhal44 lütfen bana ulaşır mısınız özelden
Akrep+1 yıl@Asgdgdgdt birisini bulabildiniz mi güvenilir
Akrep+1 yıl@Bayanmg birisini bulabildiysen bana da özelden yazar mısın lütfen
Kova+1 yılBana ulasabilirmisiniz lütfen cok ihtiyacim var❤️❤️
Terazi+1 yılAli gürses hocaymıs sonuç aldığı isim söylediğine göre. Birkaç arkadaşım daha vefkinden sonuç almıştı Ali hocanın. medyumali. com sitesi.
Boğa+1 yılMeral bna ulaşırmışın lütfen
Boğa+1 yıl@meralarman
Yengeç+1 yılLütfen yardımcı olun banada yazar mısınızz
Yengeç+1 yıl@Koltuk000000 sonuç nedirrr
Yengeç+1 yıl@Zuhal44 kim acaba yazabilir misinizz
Terazi+1 yılKime yaptırmış bilen var mı
Balık+1 yılmerhaba bu arakadaşa ulaşıp bilgi alabilen var mı
Kova+1 yıl@dilekoflaz siz bulabildiniz mi birini
İkizler+1 yıl@barely_evil dolandırıcılar ekibiniz baya kalabalık
Boğa+1 yıl@Zuhal44 merhaba bana işlem yaptırdığınız hocanın bilgilerini paylaşırmisiniz şu an ona çok ihtiyacım var 😔
Kova+1 yıl@Zuhal44 merhaba benim de çok ihtiyacım var bana da yardımcı olur musunuz
Kime yaptırdınız sonuç aldınız mı?
Balık+1 yılBana yardım eder misiniz
Koç+1 yıl@Senaaytun bulabildiniz mi birini cevap verir misiniz
Terazi+1 yılKime nerde yaptırdınız lütfen cevap verin
Oğlak+1 yıl@Zuhal44 tuttu mu sizin vefkiniz?
Oğlak+1 yılKime yaptirdiniz lütfen soyler misiniz🥺
Oğlak+1 yılBende hoca ismi alabilmiyim
Aslan+1 yıl@meralakman lütfen kimdi bizimle de paylaşsanız
Aslan+1 yıl@İnici siz Albus Dumbledore tarafından dolandırıldınız mı lütfen bende onu düşünüyordum
Aslan+1 yıl@İnici siz Albus Dumbledore tarafından dolandırıldınız mı lütfen bende onu düşünüyordum bir daha dolandırılacak halim kalmadı
Aslan+1 yıl@İnici hey site adminlerş neden Albus Dumbledore dolandırıcı denilince ismi değişiyor otomatik !!! Albus Dumbledore iyi diyince yorumlar muazzam uzunlukta
Aslan+1 yılAlbus Dumbledore
Başak1 yıl@MeralArman bende yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz
İkizler1 yılBanada numara atarmısınız
Terazi1 yılMerhaba işlemi kime yaptırdınız? İletişim numarası verebilir misiniz?
Aslan1 yılAblaaaa bana da numarasını verir misin
Akrep10 ayMerhaba bakım yapan kişiyi bana da söyleyebilir misiniz
İkizler9 ayKim bu kişi acill yazar mısın bende eşim için istiyorum
İkizler9 ayMeralarman bana söyler misin
En İyi Cevaplar
En az on tane hocaya gittim vefk için. Ben en iyisi baştan anlatayım.
Altı yıldır birlikte olduğum adama güvendim ve onunla birlikte oldum üstelik ilk erkeğinde oydu. Adim çıktı kızlık gitti neyse dedim evlenelim. Bu tutturdu evlilik bana göre değil demeye. Vefk peşine düştüm gittiğim her hoca para da para diyo. Bı akrabam en sonunda bı numara verdi gerçek hoca budur ara dedi aradim. Hocadan Allah razı olsun vefki yapti beş ay içinde evlendik. Allah hicamdan razı olsun. Nosu var bana ulaşırsan veririm5133 Yorumla
Boğa+1 yılLütfeeen mesajjj
Başak+1 yılLutfen bana mesajla hocanin bilgisini gonderebilirmisiniz
Balık+1 yıl@Benekliigul cevap veren yok kkii kimseden ses yok
Başak+1 yılücreti ne kadardı
Terazi+1 yıl@Svmyldrc Merhabalar, geçen yıl bende bu tarz bir sorun yaşamıştım sevgilimle sebepsiz ayrılıklar gerginlik tartışmalar vardı be çoook uzun araştırmalar sonucu bir hocaya denk geldim vefk yaptırdım. biraz uzun sürdü 4 ay kadar ama düzeldik ve şu an zerre kadar sorunumuz yok. mesaj yaz numarasını vereyim hocanın..
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@MeralArman merhaba bana ulaşır mısın lütfen
Oğlak+1 yıl@Nesimeden bana da ulaştırabilir misin bilgisini boşanmak üzereyim lütfen
Koç+1 yılGizlisaklı bende bahsedilen hocaya danıştım vefk. xyz yaz çıkar
Oğlak+1 yıl@Koltuk000000 meralarman ın bahsettiği hoca mı
Oğlak+1 yıl@Gizlisaklı54 inanmayın 20 gunum bırsey olmadı hala... olumlu olumsuz sonuç alırsam haber veririm sıze...
Oğlak+1 yıl@Gizlisaklı54 @Svmyldrc @Deniz1667 @cgdem89 @Benekliigul arkadaslar @Belisima88 in dedıgı kısıyi tavsıye etmem olumlu sonuc alınacagını zannetmiyorum
Yay+1 yıl@Hayal343434 bana yazar mısın lütfen instagram adresim @saimeterim
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Koltuk000000 maj atar mısın durumu merak ettim
Oğlak+1 yıl@Hayal343434 bana ulaşır mısın
Oğlak+1 yıl@Tozpembe1256 bana mesaj atar mısın
Oğlak+1 yıl
İkizler+1 yılYardimci olud musunuz
Yengeç+1 yılBanada yardimci olabilirmisiniz?
Yengeç+1 yılBizede cevap verin lütfen
Yengeç+1 yıl@Svmyldrc siz yaptirdinizmi netice
İkizler+1 yılArayan varsa hala bildiğim iki kişi var diğee eig e de yazdım gorum olarak, yardımcı olabilirim
Boğa+1 yılBana yardımcı olabilir misiniz lütfen çok kötü durumdayım?
Boğa+1 yılBanada yardimci olur musunuz lutfen cok sıkıntı dayim
Boğa+1 yıl@Hayal343434 sonuc aldiniz mo acaba
Balık+1 yıl@Hayal343434 vefk xyz ye basladim da neden kandirsin ki ucretsiz yapiyorzaten. kafam karıştı
İkizler+1 yılBen yukarıya da yazdım da ama burada bir çok kişi birçok kişiye yazmış benim yazdığım için yazanlar varsa nicki mi etiketleyerek yazarsa bildirimlerden görüp dönüş yaparım, hala yardıma ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum, kızkardeşlik kazansın!
Balık+1 yıl@soulflypower yardımcıolmaniz mümkünmu
İkizler+1 yıl@soulflypower canım yardımcı olabilir msn
Balık+1 yıl
Balık+1 yıl
İkizler+1 yıl@Bilgesevgiii canım benim senin de profilden dolayı mesajların korumalı bir kontrol et de oradan dönüş yapayım tekrar
İkizler+1 yıl
Balık+1 yıl@soulflypower takip ettim
İkizler+1 yıl@Bilgesevgiii evet, geldi canım
Balık+1 yıl@Hayal343434 hakliymissin keske seni dinleseymisim
Oğlak+1 yıl@soulflypower merhaba mesaj atamıyorum, rica etsem bana da bilgi verebilir misiniz?
Koç+1 yıl@soulflypower bana yardımcı olur musunuz
Aslan+1 yıl@Sedanur85 merhaba yeni katıldım mesaj atamıyorum lütfen bana numarasını mesaj atar mısınız çok çok önemli lütfen
Aslan+1 yılMerhaba mesaj atamıyorum lütfen numarasını vana mesaj atar mısınız çok önemli
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@smajestiks @Leyaasya size ulaştı mı bana da yardımcı olur musunjz
Oğlak+1 yıl@Oa572 n’aptınız acaba sonuç aldınız mı?
Oğlak+1 yıl@Oa572 işlem yaptırdınız mı acaba
Oğlak+1 yıl@İclallllllbsbbs siz bulabildiniz mi birisini
Oğlak+1 yıl
Oğlak+1 yıl@Bilgesevgiii bana da bilgi verir misiniz
Oğlak+1 yıl@Bilgesevgiii ne konuda
Oğlak+1 yıl
Akrep+1 yılBanada verirmisiniz bu numarayi lütfeb allah rizasi icin ömrüm boyunca duaciniz olurum
Oğlak+1 yıl@Gamzeli876687 yok bacım kimseden ses soluk yok
Boğa+1 yıl@soulflypower yardımcı olmaniz mümkünmu
Akrep+1 yıllütfen iletişim bilgilerini paylaşır mısınız hocanın lütfen
Akrep+1 yıl
Akrep+1 yıl@Svmyldrc güvenilir birisini bulabildin mi bulduysan söyler misin lütfen
Yengeç+1 yıl@Gamzeli876687 sen buldun mu birini
Yengeç+1 yıl@beyzanss06 sen buldun mu
Balık+1 yılBana da ulaşıp numarayı verebilir misin lütfen çok ihtiyacım var
Balık+1 yıl@Sedanur85 lütfen bana mesaj atıp numarayı verir misiniz bennyazAmıyorum
Balık+1 yıl@soulflypower yardımcı olur musun lütfen
Yengeç+1 yıl
Yengeç+1 yıl@soulflypower merhaba bana yardımcı olur musun?
Kova+1 yılLütfen yardımcı olabilir msiin çok dardayım lütfen...
Balık+1 yıl@birgezgin54 bilgi alırsan banada haber verir misin
Terazi+1 yılAllah rızası için bana da söyler misiniz
Kova+1 yıl@soulflypower evet bende aynı durumdayım nolur yardım edin kim hoca
Terazi+1 yılmerhaba size nasıl ulaşabilirim numarayı almak için
Balık+1 yılbilgi alabilen var mı
Oğlak+1 yılMerhaba bana da mesaj atabilir misiniz, teşekkür ederim
Oğlak+1 yılBana da numarasini verir misiniz 🥺
Oğlak+1 yıl@Sedanur85 soyler misiniz lutfen bana da kime yaptirdiniz🙏🏻
Oğlak+1 yıl@Sedanur85 soyler misiniz bana da numarasını 🙏🏻🥺
Oğlak+1 yılKime yaptırdıniz soyler misiniz lütfen🥺🙏🏻
Aslan+1 yılBenimle lütfen
Aslan+1 yıl
Koç1 yıl@soulflypower bana yardımcı ola bilirmisin
Koç1 yıl@Hayal343434 vefk yaptırmak istiyorum birini bula bildinizmi
Oğlak1 yılBana özelden yazabilir misiniz? Bilgi almak istiyorum
Terazi1 yıl@Sedanur85 merhaba bende şu an zor durumdayım numarasını verebilir misiniz? Özelden yazamıyorum buraya yazar mısınız ya da siz mesaj atar mısınız?
Terazi1 yılmerhaba bende şu an zor durumdayım numarasını verebilir misiniz? Özelden yazamıyorum buraya yazar mısınız ya da siz mesaj atar mısınız?
Terazi1 yıl@soulflypower merhaba yardımcı olur musunuz işlem için adı neydi hocanın?
Terazi1 yıl
Sen resmen buyu yapacan ama aeadigin mutlulugu bulmazsin
01 Yorumla
Ne için yapacaksın ona göre her yardımı yapabilirim
492 Yorumla
Soran+1 yılİki yıldır süren sorunlu bir ikişkim var Nisan yapalım artık asmasına kadar olmadı adm engesiz tuhaf onunda benı sevdıgını ışıyprum e bende sevıorum artık aramız duzelsın ıstıyorum bu özet olarak tabı kısacası ıkı yıldır canım acıyor sıkışdım bu mda artık bazı ler yerıne otursun cidden yardım edıceksen cok buyuk bı ıyılık yapmıs olucaksın bana
Soran+1 yılİki yıldır olan. ılıskı bununlamı sınırlı sizce su an ayrıyız barısmk istiyorum düzgün sorunsuz. bı ılıskı olsun dengesiz olmasın
Soran+1 yılİzmirr mesj atıcam sıze atılmıyor
Soran+1 yılÜcretlimi yapılıyor öyleyse ne kdar aydınlatırsanız
Soran+1 yılAttım
Soran+1 yılAttımmm
Oğlak+1 yılBende vefk yapan birini arıyorum cok büyük sıkıntıdatım. Sorumu bana da yardım eder misin mesaj atamıyorum ben sana. Detaylı olarak sorunumu anlatırım yazdığında. Lütfen mesaj at bekliyorum.
Soran+1 yıl@qwerasdzxcv ben j attım cvb vermıo beyfendı ozelden sana ben atıyım bırını bılıorum cok ıyı
Oğlak+1 yılAilem sevdiğim kişiyle evlenmeme engel oluyor. Aramızda mezhep farklılığı var. Ne yaptıysam ikna edemedim ailemi. Bu sebeple birşeyler yapmak istiyorum. Daha detaylı anlatabilirim mesaj ile.
Oğlak+1 yılBana mesajla ulasabilir misiniz? Sorunum hala devam ediyor ve malesef sonuç bulamadım.
Oğlak+1 yıl
Soran+1 yıl@qwerasdzxcv bendeeeeee
Balık+1 yılMerhaba, bana mesaj atabilir misiniz yardıma ihtiyacım var.
Balık+1 yıl@FtmSare mail kullanıyorsan oradan ulaşabilirim? 😔
Balık+1 yıl@FtmSare çok teşekkür ederim ben bir kaç araştırma yaptım bu yüzden özel olarak konuşmak istedim 😊
Balık+1 yıl@FtmSare evet açıkçası bu kadar araştırma olduğunu bu konuda görünce üye oldum. Belki yardım etmek isteyen insanlarla karşılaşırım umuduyla. 😊 Vaveyla018@outlook. com buradan bana mail gönderirsen bildiğim kadarını sana da aktarayım. 😊
Boğa+1 yılMerhaba bana da mesaj atabilir misiniz?
Yay+1 yılBanada ulaşır mısın
Oğlak+1 yılBana da ulaşabilir misin
İkizler+1 yılBana da atarmisiniz
Akrep+1 yılvefk konusunda yardım görebildnmi
İkizler+1 yılÇözüme ulaşan var mı? Hala arayan varsa yardımcı olabilirim. Birkaç yere daha ekledim bu başlıklarda yardımı dokunursa diye kolayca bulabilirsiniz, ulaşan olursa yardımcı olabilirim
Balık+1 yıl@soulflypower bana mesaj atabilir misin. Benim yardıma ihtiyacım var
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl@soulflypower bana da yardımcı olabilir msn canım
İkizler+1 yıl
Yengeç+1 yılMerhaba yardim edebilecek olan birisi var mı mesaj atarsa cok sevirinim
Kova+1 yıl@soulflypower yardim edebilir mısın kız olmasam da kardeş sayılırız 🤗🤗
Kova+1 yıl@soulflypower yardımcı olabilir misiniz
Oğlak+1 yılYaptırdınız mı acaba?
Oğlak+1 yıl@qwerasdzxcv n’aptınız bi çözüm bulabildiniz mi
Oğlak+1 yıl@Vaveyla713 peki birisini bulabildiniz mi
Akrep+1 yılBanada mesaj atarmisiniz bende istiyorum vefk yaptirmak COK DOLANDIRILDIM LÜTFENN OLACAK BISEY OLSUN 😭😭😭😭
Oğlak+1 yıl@Gamzeli876687 kimse bişey demiyo :(
Akrep+1 yılBana yardimci olun birini önerin lütfen ama dogru birilerini
Oğlak+1 yıl@Gamzeli876687 bilmiyorum ki sen birisini bulabildin mi
Yengeç+1 yıl@soulflypower mesaj atamiyorum
Akrep+1 yılbanada yardımcı olur musunuz lütfen
Akrep+1 yıl@qwerasdzxcv güvenilir birisini bulabildin mi bulduysan söyler misin lütfen
Akrep+1 yıl@İsimszkişi güvenilir birisini bulabildin mi bulduysan söyler misin lütfen
Akrep+1 yıl@Sevilmeyen_n güvenilir birisini bulabildin mi bulduysan söyler misin lütfen
Akrep+1 yıl@Gamzeli876687 güvenilir birisini bulabildin mi bulduysan söyler misin lütfen
Balık+1 yılBanada yardım eder misiniz
Balık+1 yıl@soulflypower banada yardımcı olur musunuz lütfen
Yengeç+1 yıl@soulflypower merhaba bana yazar mısın rica etsem
Yengeç+1 yıl
Akrep+1 yılBanada yardımcı olabilir misin
Akrep+1 yıl@soulflypower yardımcı olabilir misin bana
Aslan+1 yıl@soulflypower Selam, bana da yardımcı olabilir misin lütfen
Yengeç+1 yıl@soulflypower lütfen yardımcı olun lütfennnn
Yengeç+1 yıl@soulflypower ve @Sorumu bana da yardımcı olabilir misiniz?
Kova+1 yıl@soulflypower kimdir lütfen nolur yardım edin ya
Yengeç+1 yılBanada yazarmısımız acaba bildiğiniz varsa
Aslan+1 yıl@Gamzeli876687 buldunuz mu güvenilir birini
Aslan+1 yıl
Oğlak+1 yıl@soulflypower banaa da yardimci olur musunuz🥺
Oğlak+1 yılKime yaptirmam. gerek soyler misiniz bana da
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl@soulflypower bana da yazar mısınız
Aslan1 yıl
Aslan1 yıl@ahmet1001121 buldunuz mu
Koç1 yıl@Yalnızkalpqweqwe yok bulamadım ben kendim için yaptırmak istiyorum açıkçası bir sevdiğim için falan değil büyüye girmediği için ve etkili olduğu için yaptırmak istiyorum ama hala bulamadım
Aslan1 yıl
Oğlak10 ay
İkizler9 ayBana yardımcı olabilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
12Cevap
Kızlar ben MeralArman dan gittiği kişinin bilgilerini aldım tıpkı MeralArman ın dediği gibi çıktı benim kesinlikle tavsiye ederim 9. günümde işe yaradı ve barıştık üstelik bir daha ayrılmayacağına yemin etti ve ailemden isteyip hemen söz kesmemizi teklif etti. @deniz1677 @cgdem89 @Smiletutku @Vera0690 @Buss23ff @Vaveyla713 @Havva33
448 Yorumla
Akrep+1 yılKime yaptırdın
Başak+1 yılBana da ulasirmisiniz lutfen
Yengeç+1 yılBANA da ulaşirmisin? Yazamiyorum sana özelden
Boğa+1 yılBen de yeni yaptırdım ama şu an mesajlarıma cevap alamıyorum
Boğa+1 yılBanada yardimci olur musunuz lutfen cok sıkıntıdayim
Balık+1 yıl@İclallllllbsbbs sizinsonuç nolduacaba
Balık+1 yıl
İkizler+1 yıl@Bilgesevgiii ne kadar ödeme yaptın canım bana ulaşabilir msn lütfen
Kova+1 yıl@Bilgesevgiii gelişme var mı 9 ay geçmiş
Başak+1 yıl@Nesimeden meral armanin size verdigi bilgileri benimle de paylasir misiniz
Başak+1 yıl@deniz1677 @cgdem89 @Vera0690 @Buss23ff @Vaveyla713 meral armanin sizlere önerdiği hocanın bilgilerini Allah rizasi icin bana da verir misinzifa
Oğlak+1 yıl@Damla12346 ulaşabildiniz mi?
Oğlak+1 yıl@Bilgesevgiii bilgi verebilir misiniz lütfen
Oğlak+1 yıl@Damla12346 bilgileri bulabildiyseniz bana da atabilir misiniz rica etsem
Kova+1 yılBana yazar mısınız ben yazamiyorum sizee lütfen yardımcı olunn❤️❤️❤️❤️
Terazi+1 yılKime yaptırdınız lütfen yazar mısınız
Terazi+1 yıl@Nesimeden lğtfen yardımcı olun
Yengeç+1 yılNesimeden bana da yardımcı olabilir misin?
Boğa+1 yılMerhaba gittiğiniz hocanın bilgilerini benimle paylaşılmisiniz lütfen çok zor durumdayım
Oğlak+1 yılhangi hoca bana da söyler misiniz?
Oğlak+1 yıl@Nesimeden kime yaptırdniz soyler misiniz lütfen 🙏🏻🥺
Oğlak+1 yılBende hoca ismini alabilir miyim
Aslan+1 yıl@Damla12346 nolur benimle de paylaşın neden sır gibi saklıyorsunuz
Aslan+1 yıl@deniz1677 @cgdem89 @smilerurku @Vera0690 @Buss23ff @Vaveyla713 lütfen Allah rızası için bizimle de paylaşın
Aslan1 yıl@dtospaa merhaba buldunuz mu
Aslan1 yıl@ipek17 ben de çok kötüyüm buldunuz mu acaba
Aslan1 yıl@dtospaa siz hoca buldunuz mu acaba
Aslan1 yıl
+1 yılValla ben sevdiğim adamı kendi hatam yüzünden kaybettim. Sonra okumadigim dua kalmadı. Donmedi bir türlü. Onlarca medyum ve hoca gezdim tık yok. En sonunda bir hocaya denk geldim. Bugün git yarın bir hafta sonra etki eder demedi. Yazdı çizdi yakti etti. Çıkar telefonunu dedi. Çıkardım onbeş dakika transfer sürmeden adam ağlayarak aradı af diledi
342 Yorumla
Boğa+1 yılRuhtozu mesaj atamıyorum Xper seviyem yetersiz diyo
Oğlak+1 yılBen mesaj atamıyorum bana atabilir mısınız
Oğlak+1 yıl@Sıraselinde yardımcı olur musun
Başak+1 yılLütfen ulasir misiniz bana
Aslan+1 yılHadi canim @Sıraselinde
Yengeç+1 yılKim? Banada yardimci ol ne olur... cok yoruldum. Ne olur kim hangi hoca
Yengeç+1 yılBende size özelden almaya calistim benimkide olmadi..
Koç+1 yıl@Sıraselinde mesaj atarmisin?
Boğa+1 yılBana da yardımcı olabilir misiniz
Başak+1 yıl@Sıraselinde lütfen bana ulaşır misiniz?, çok zor durumdayim
Başak+1 yıl@ruhtozu @Sıraselinde size ulaştı mı
Yengeç+1 yılKime yaptırdını bana ulaşır mısınız lütfen. Mesaj atamıyorum size. instagram adresim dogadan_tr 🙏🏻
Akrep+1 yılTakip etsem yazar mısınız? Konu hakkında bilgi almak istiyorum
Yengeç+1 yılBanada ulasirmisiniz
Yengeç+1 yıl@Sıraselinde ulaşabilir misiniz lütfen?
Yengeç+1 yıl@omerbakann ay bulabildiniz mi
Yengeç+1 yıl@Sıraselinde gerçek olsaydı bu kadar insan yorum yapmışken bir cevap yazardın iyi günler
Akrep+1 yılMerhaba bana yardımcı olabilir misiniz
İkizler+1 yıl@Sıraselinde bilgi verme şansınız var mı acaba? Aynı durumdayım sizinle
Yengeç+1 yılKim acaba lütfen yardımcı olun
Terazi+1 yılKime yaptırdınız lütfen yardımıcı olun
Yengeç+1 yıl@Sıraselinde banada yardımcı olurmusınuz
Koç+1 yıltakibe aldım sizi. lütfen mesaj atar mısınız bu konuyla alakalı?
+1 yılvefk bir ilimdir.. büyü değil evet doğrusun.. ancak bunu yazan anlayan insan pek kalmadı..
12 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
İyi günler çok olmuş soralı soruyu ama buldunuz mu güvenilir birini acaba benim içinde çok önemli. Ölmeden önceki kısıtlı zamanımı geçirmek istiyorum en azından
10 Yorumla
+1 yılSacma sacma islerle ugrasmayin insanlarin hayatini etkilemeyin
10 Yorumla
+1 yılBu islere cok merakim var benimdee yaptirma vefk iyi degil
01 YorumlaBulabildin mi birini. İslem yaptirabildin mi?
00 Yorumla
+1 yılBanada yardımcı olur musunuz çok aradım ama hep dolandırıcılar var lütfen çok ihtiyacım var
00 Yorumla@soulflypower Yardımcı olabilir misiniz lütfen önemlide
00 Yorumla
+1 yılvefk. xyz adresinden iletişim kurup yaptırabilirsiniz hakikaten muhteşem biri
048 Yorumla
Başak+1 yıl@Nesimeden sizin gecen hafta vefk tuttu degil mi 9. Gununuzde tam
Balık+1 yıl@Tozpembe1256 Evet 9. gün tuttu benim neden sordunuz
Başak+1 yıl@Nesimeden bende ayrildim sevgilimden de siddetli kavgadan dolayi sizinde sorununuz ayni miydi acaba diye soracaktim😔
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 yok ben sevgılımın bana donmesı ıcın... pekı sızın sonuç ne oldu
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 amin inş... senın vefk ın tuttumu pekı... barıstınızmı
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 kac gun oldu peki
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 anladım ıns en kısa zamanda isteklerıne kavuşursun🤗🤗
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 gelismeleri haberdar eder misiniz?
Başak+1 yıl@Tozpembe1256 biribiri00001 ınsagramdan ekle yazısalım
Başak+1 yıl
Kova+1 yıl@Tozpembe1256 bana ulaşır mısın
Başak+1 yıl
Başak+1 yıl
İkizler+1 yıl@Tozpembe1256 evet yaptırdım herşeyi söyledi ben şok
Başak+1 yıl
Oğlak+1 yıl
Boğa+1 yıl@Nesimeden gerçekten güvenilir mi?
Boğa+1 yıl@Nesimeden lutfen ben mesaj atamiyorum size banada yardımcı olmaniz mümkün mu vefk yaptirmak istiyorum. cok zor durumdayim
Boğa+1 yıl@Zuhal44 sizin sonuc olum lu mu acaba vefk xyz sitesine yaptırdiginiz bende carsamba basliyorum. Lutfen yardimci olur musunuz
Oğlak+1 yıl@Bilgesevgi bence baslama kımse sonuc alamadı ark da yaptırdı.. kandırmaca
Oğlak+1 yıl@Bilgesevgi yalan soyluyor inanma... buzde ona ınanarak yaprırdık 5 ark hıcbırsey olmadı.. bosu bosuna 40 gun bekledık... kımse sonuc almuyore
Balık+1 yıl@Hayal343434 bana dönüşyapabilir misin neden kandirsin para bile almadi. O kadar sahte hoca var ki. Bu cok farkli biri
İkizler+1 yıl@Bilgesevgiii bende işlem yaptırmayı düşünüyorum telefonda hiç konuştunuz mu siz
Oğlak+1 yıl@Zuhal44 sonuç aldınız mı acaba?
Akrep+1 yıl@Zuhal44 instadan yazdım bakabilir misiniz
Bende arıyorum buldun mu senn
010 Yorumla
Yengeç+1 yıl
Terazi1 yılMerhaba yardımcı olur musunuz?
Bana yazabilirsin. Çok şarlatan var dikkatli ol
08 Yorumla
Oğlak+1 yıl@Asgdgdgdt bulabildiniz mi acaba birisini
Yengeç+1 yıl
Yengeç+1 yıl
BEN YAPTIRDIM ARKADAŞIM
04 Yorumla
Yengeç+1 yıl? Tutumu
+1 yılMerhaba bulabildin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@Sorumu takip atar mısnınz bişey sorycam:(
00 YorumlaBu nedir anlat hele bir
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllaha sirk kosma knk.
00 Yorumla Önere biliceniz bir hoca var mı
00 Yorumla
+1 yıl@soulflypower bana da yazar mısınız
00 YorumlaHocanın ismini ya da edilen duaları yazar mısınız
00 Yorumla
+1 yılBulabildiniz mi birini
00 Yorumla@Sorumu bana mesaj atar mısın? Çoook acil lütfen
01 Yorumla
Yengeç+1 yıl
tavsiye etmem
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaptrdm
03 YorumlaOne be
00 Yorumla
+1 yılBuyur
00 YorumlaVefk nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn yparim
04 Yorumla
Boğa+1 yılNasıl yapacaksın?
Kova+1 yıl@smajestiks bana takip atar mısın mesaj atamıyorum sana
Yengeç+1 yıl@smajestiks banada ulasirmisiniz
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Vefk vefk vefk lütfen yardım yaa yapan birini önerebilecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler