Boğa burcu erkekleri nasıldır?
Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Hoşlandığını nasıl belki eder?
Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Hoşlandığını nasıl belki eder?
Sevdiğini pek gösteremezler yani bir süre , nasıl kızlardan hoşlanır ız çekici olmalı kedi öz güveni yüksek sahiplenmeli , kıskanç olacak bn bunu bilirim birde ses tonu çok önemli ince sesli kızlar boğa burcu için vazgeçilmez bir nimettir...
Boga burcu erkekleri güven verir, otoriterdirler.
Alımlı, güzel, kendine güvenen, güçlü kadınlardan hoşlanırlar. Hoşlandığınıda hatunu iyiice tanımadan belli etmezler. En azindan ben böyleyim galiba ;)
Hoşlandığını belli etmezler pek. Duygusal, güven veren, çekici kadınlardan hoşlanır. Çok yemek yiyen, lükse ve rahatına düşkün, inatçı, sevdi mi tam seven tatlı mı tatlı erkeklerdir boğa burcu erkekleri :D
bir boğa burcu arkadaş vardı direk söylemişti bana ya ksffaf hatta aşığım demişti falan utanma çekinme yok gibi onlarda
Cevap
14Cevap
Valla minyon olsun guzel degil tatli olsun ergenlikten kurtulmus olsun hanim hanimcik olsun civik olmasin beni kiskansin felan fesman. Ben boyleydim eskiden.
Bu isler burca felan bakmiyor be.
- Bildiğin sığır işte..
- İneklerden hoşlanırlar
- Ön Ayaklarını yere sürterek burunlarından derin derin solunurlar..
Oturaklı hanimefendi dürüst sakin evcil kızlar. (24 yıllık boğa)
Böyle adamı sıkmayacak trip atmayacak birilerini severler 😅 rahat adamız sonuçta öylede olacak biri lazım hep 😅
Ben boga burcuyum ve karsimdaki insan kesinlikle pozitif ve eglenceli olmali. Ama bir bogayi elde etmek istiyorsan onu kesinlikle ovmelisin sen aslansin sen kralsin biz boyle seylere cabuk kanariz 😂😂
Şahsen ben boğa burcu olarak güzel yemek yapan kadınlardan hoşlanırım :)
Bunun burçlar ilgisi olduğunu sanmam her şeyi burca bagladiniz
Boğa burcu erkekleri kırmızı giyinen kadınlardan hoşlanırlar.
boğa burcu erkeği bilmemde. ben yani boğa burcu kadinı sakallı ve esmer erkeklerdin hoşlanıyorum :D
boğa ucuzcu ve iktisatcı kadınları çok sever çünkide kendiside hesapcıdır
Bence burca değil karakterine göre değişir
Boğa burcu inek gibi hatunu sever.
efendi saygılı fakat pozitif enerjili
burçlara bakmayın çok bence
Bilemem erkeklere soralım bakalım
Boğa burcu olunca ne fark oluyor anlamıyorum
Güzel fizikli kızlardan
2 mayıs boğa mı oluyor kanka
seksi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar