sadece erkeklere özgü olmasın soru.
Sürekli sevgilisine rapor veren Erkek hakkındaki düşünceleriniz.
sadece erkeklere özgü olmasın soru.
Bence önemsediğini ve sevdiğini hissettiren erkektir.Hiçbi erkek sevmediğii bir kızla o kadar uğraşmaz..Ama bu birbirlerinin hayatına müdahale etme anlamına geliyorsa ve erkek eziliyorsa o belki kılıbıklık olabilir ya da kızın cazgırlığıdır bilemiycem..Sürekli rapordan kasıt çişe gittim sifonu çektim olayı değildir herhalde..Aman ya banane milletin derdi bizi mi gerdi :// Bana öyle haber veren biri yok nan :))
Arkadaşlarla dışarı çıktık muhabbet ediyoruz nokta. Bunu dese yeterli ama kız didik didik ediyorsa yapacak bişi yok :))
Çünkü arkadaşlarla buluştuk demek kız bulsak tavlarız sonra da seni aldatabilirim ama sen başımın etini yiyip sürekli sorgularsan kız tavlama olasılığım 0 demektir..Kadın aklı işte :)) Kaldı ki erkekler masum değiller hani..Ama bana kalırsa bir kızın didik didik etmesi saçma çünkü içinde olan erkek her koşulda yapacaktır da anlayana tabi :))
Aynen öyle..İşi bilicen işe gitmicen hacı :))
Bi sevgilinin yaklaşımı dost gibi olmalı..Nası bir dostunla konusurken rahat rahat napıyorsun diye sorarsın da laf arasında kaynar gider üzerinde durulmaz ya aynen o da öyle olmalı..Didik didik etmenin alemi yok erkek rahat olmalı kendi istediğinde kıza gerekli gördüğü bilgiyi vermeli..Dosttan farklı olarak önemsediğini hissetmem için günde en az bir kere bir şekilde benle iletişim kurmaya çalışmalı ki ben de umrunda olduğumu düşünmeliyim..Ha ama bilemem tabi belki de hep daha fazlası istenir ://
Abartmaya gerek yok gidilecek yere haberi olması açısından 1 kere söylenir, sevgilinin işi bitene kadar rahatsız edilmez... Özel hayatın sadece kendinden ibaret olmadığını karşı taraf bilmeli.
Sürekli rapor veren erkek/kadın birey değildir. Olsa olsa kumandalı oyuncaktır.
ya aga cok onemli bir konuya deyindin boyle bir erkek modeli olur mu yahu nedir bu askim geldim askim gittim askim uyudum askim s...c...m bu nedir ya biraz kendiniz olun arkadasim karinin bu kadar gudumune girmeyin neyse o bu kadar koru lorune baglanmak nedir yaa
geçekten seviyor olmam lazım.rapor istiyorsa beni seviyor anlamına gelir. bence değer.
Cevap
2Cevap
Rapora gerek yok , normal gün akışını zaten bilirsin , ekstrem bir şey olduğunda haber vermesi yeterli ...
yani çoluk çocuk değiliz , ne yapacağmıza kara verebilecek yaştayız ...
Benim cok hosuma gidiyor sahsen..günlük rapor vermesini isterim :p
Süreklide olmaz ki..her şeyi sòylemesine gerek yok..
kılıkbık :) şaka şaka sevgilisininde aynısını ona yapmasını istiyordur
Rapor vermek değil de, haberdar ederim. Saygı meselesi.
bende rapor verrim ama bunu ne alakası var ereklikle?
al koynuna
kılıbık diyelim biz ona
Verecek ulennn .! :/
Tırsık şakir ...
Adam gibi adamdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar