Yedi senelik sevgilim bana seni şey yaparak öldürürüm dedi tüm dünyam başıma yıkıldı sanki?

Aramızdaki saygı hiç eksilmemişti sevgide her geçen gün çoğalıyordu çok kötü bir darbe oldu bu. Apartmandan bir çocukla dondurma aldık o da çok yakın arkadaşımdı tanıyordu da o çocuğu arkadaştılar bizim eve gelecekken dondurma yerken görmüş o da bizi. Bana birden telefon açtı deli gibi bağırarak seni skerek öldürürüm akıllı davran dedi, bende o dakikadan itibaren tek kelime etmedim cevapta vermedim telefonu suratına kapattım sonrasında defalarca aradı birini açtım sinirle ağzımdan çıktı özür dilerim falan dedi cevap vermeyince bağırarak konuş benimle falanda dedi tekrar suratına kapattım iki gündür tek kelime etmiyoruz araması mesajda atmadı, apartmanda dolaşıyor devamlı ilgi çekmeye çalışıyor bende perdenin kenarından bakıyorum. yedi seneyi tek cümleyle silemem ama asla affedemiyorumda sanki hep kin tutacakmışım gibi hissediyorum bu cümleye ve ona. Ne yapmalıyım?
Yedi senelik sevgilim bana seni şey yaparak öldürürüm dedi tüm dünyam başıma yıkıldı sanki?