Eksi sevgilimden ayrıldım hamileyim diyor?

Benden 15 yaş büyük eski sevgilim ayrıldıktan 9 gün sonra hamileyim dedi 9 gün sonra kan testi dedi bende testi göster bana dedim yırttım attım dedi kafayı yicem
Eski resimleri mesajları silmem için buluşalım diyor sildim diyorum telefonu görcem diyor
Sizce amacı ne gerçekten hamile mi yoksa beni çağırmak için mi böyle diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ilişkiden 9-10 sonra doktora gitmiş tansiyon çıktı diye doktor istemiş testi ve çocuk doğunca babana söyleyeceğim diyor şimdi söyle diyorum doğunca diyor ailem sizi yaşatmaz diyor polise gidicem dedim zorla sahip oldu derim diyor yakarım seni diyor.
15 yaş büyük olduğu için ailem öğrendi bir şekilde ayrılmak zorunda kaldık işte ilişkiye girdiğimiz gün öğrendiler tesadüf eseri.
Şimdi akıl fikir verin ben napıcam testi göster diyorum yırttım attım diyor.
Sana güvenmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Telefona bakıcam diyor çağırıyor buluşmaya bende hamileyim diye bunun için mi diyosun dedim sen bir gelde doktora da gideriz o zaman ispatlarım sana diyor korundum ama ertesi gün hapı almadım diyor offff offf
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün konuştuk 9 gün sonra çalıştığım ile dönecem artık bilmiyorum napıcam inank taliplerim var evlenmeyi düşündüğüm için sorun olmaz talibime bahsederim kabul eder etmezse eden birisi olur dedi
Sanki kafa buluyor bak evlilik dışı günah değil caişmiş 4 aydan önce alınırsa dedim oda hani eklenecektik hani diyo..
Sesler geliyordu kadın sesi hemde işim var diyor hemde daha 25 gün olmadı kustum akşama kadar Digor
Eksi sevgilimden ayrıldım hamileyim diyor?