Free takılmak ne anlamda ?

Merhabalar.. Hayırlı Ramazanlar.
Ben üç senedir üniversite okuyorum ve ilişkilere karşı hep negatif bakan bir insanım gelen teklifleri hep reddettim açıkçası bana anlamsız geliyordu. Kimseye ümit vermeyip direk yok diyordum üniversite okuduğum ortamda kimin eli kimin cebinde belli değil her neyse iki ay öncesine kadar durum böyleyken 24 yaşında benim fakültemde okuyan bir çocuk çıktı karşıma. aynı memleketliyiz falan her neyse numarasını verdi bende verdim. Bu arayıp kahve içmek istedi bende kpss ye hazırlanıyorum olur dedim değişiklik olsun nasılsa yok diycem falan ama konuşması duruşu bakışı etkiledi beni g uü nlerce çağırdı buluştuk. Hoşlanmaya başladım tabi her neyse baya yakınlaştık ama bu sonrasında geri çekilmeye başladı ben seni kısıtlamak sen beni kısıtlama takılalım böyle dedi , bende kısıtlanmaya gelemem zaten tabikide öyle olsun zaten dedim ama bu ne arıyor nede mesaj atıyor bende atmıyorum tabi en son birbirimizi üzmenin anlamı yok dedim bişey yazmadı ama onu özlüyorum aşık değilim ama güzel vakit geçirmiştik sadece aşırı ilgisizliği canımı sıkmıştı ne yapmalıyım? 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Yani arayıp sormaz mu daha. öyle bişey yaparsa peki ne yapmalıyım?
Free takılmak ne anlamda ?