Arkadaşımın sevgilisi bana bir garip davranıyor?

Çok yakın diyebileceğim bir arkadaşımın sevgilisi , benimde eski sevgilimin en yakın arkadaşıydı bir zamanlar. Arkadaşımla çıkmadan önce bana klasik ilkokul vari hareketler yapıyordu. Dolabıma yazı yazmalar hırkama uhu dökmeler oturup öküz gibi beni süzmeler vesaire. Yazın arkadaşım yüzünden mesaj attım kıza, o sormamı istemişti. Sohbet ettik baya bir sonra 1 2 haftada bir mesaj atmaya başladı nasılsın sen niye bana mesaj atmıyorsun diye. Yaz bitti ve arkadaşımın büyük uğraşları sonucunda kız arkadaşımla çıkmaya başladı. Fakat kız sabahları aptal aptal fotoğraflarımı çekip akşamında o fotoğrafları atıyor , sanki konu açmaya çalışırmış, benimle muhabbet etmeye çabalarmış gibi. Kuzenime göre de arkadaşımdan çok habire bana bakıyormuş. Geçen gün mesaj attı bende o çocuğu kullanıyorsun demiştim (emin değilim) . Bana şöyle söyledi " evet ben hanım hanım evde oturan , evlenmeyi bekleyen bir kız değilim ama ben şu an onu seviyorum " dedi. Geçen gün de merdivenlerden çıkarken çocuğu yedin dedim. Bana dönütü şöyle oldu " tek güzel kardeşim sen değilsin " diyerek hafif kahkaha attı. Bu kız beni peşinemi takmaya çalışıyor , amacı ney? yoksa benmi çok paranoyağım. Akıl verebilirseniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
" tek güzel kardeşim sen değilsin" olucak
Güncellemeler
+1 yıl
"güzel kardeşim" sansür arkadaşlar. "pez." olucak.
Arkadaşımın sevgilisi bana bir garip davranıyor?