Bir hocam bana cok ilgi duyuyordu tum arkadaslarim farkindaydi aylarca o kadar samimiydik ki simdi ise aramizda iliski var yani hersey gecen hafta beni opmesiyle netlesti ne dusunuyorsunuz iliski hakkinda
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslinda cok dogru degil bunu sende biliyorsun bende seninle yasitim buna gore yorumlayacagim simdi okul bittigi icin cok sıkıntı olmayabilir ama problem surada karisini sevmiyor olsa bile sonucta evli ve mesela sen biliyorsun aralarinin kotu oldugunu ama baska insanlar bilmiyor yani bunu ileride duyacak insanlar cok farkli yorumlayacaklardir insanlar hassas dusunmez agizlarina geleni atip tutarlar, ikincisi o yasta bir erkek cok buyuk oranla fiziksel cekimin yuzunden senden hoslanmistir yani sende ayni nedenden dolayi etkilenmis olabilirsin ama bu bir iliski icin cok uygun degil, hani iliskiniz fizikselden oteye gitmez ki cok buyuk yas farki var arada yani kisa surer muhtemelen, hani bitir vs demiyorum ama ileride pisman olacagin bir sey yapmamaya dikkat et Şu an olayin buyusu icindesin dogru dusunemeyebilirsin ve elbetteki birlikte olmak isteyecektir ne kadar uzun sure gorusurseniz o kadar artacaktir istegi bu yuzden iyi dusunmen gerek bence ve tabiki ilginin hosuna gitmesi dogal bir sey ama cok fazla probleme neden olacak sey var ortada
04 Yorumla
Soran+1 yılIyi niyetli yaklasimin icin oncelikle cok cok tesekkur ederim.. biliyorum cok dogru bisey degil yaptigim ama onun bu ilgisi beni ona daha cok bagliyor kendimi alamiyorum ondan gerek okulda gerekse disarda
Cevap sahibi+1 yılNe demek canım, yani herkes cok onyargili yaklasacaktir ki sitedeki yorumlar dahi oyle goruyorsun hani bende onayliyorum demiyorum ama olayi cozumlemek adina sadece, bunun farkindayim zaten ilgisi seni baglayan sey bir de olayin bir heyecani var o da ayri bir sey katiyordur ama bu iliskiden cok cok daha guzel iliskilerin olacak bunu unutma, birde sen adamin neyinden hoslandin yani sana olan ilgisi disinda
Soran+1 yılYa cok sempatik , cok eglenceli bir insan ister istemez baglaniyorsun
Cevap sahibi+1 yılBiraz sıkıntılı yani hem tecrube hemde problem
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılhocayla olması hiç etik değil ve gerçekten aşık olduğun adam öğrencisine yazan bir tip mi olmalı? günahını almıyım ama niyeti kötüdür aklını kullan
00 Yorumla
Kızım 36 yaşında evli bir adamla ne işin var, millet yolda sizi görse baban mı diye sorar, ayrıca bir öğretmenin öğrencisi ile aşk yaşaması doğru değil. Hatta suç. Ona olan sevgin beiki sadece ona öğretmen olarak duyduğun sevgiden kaynaklanıyordur. İyi düşün bu işin sonunda evlendin 20-25 yıl sonra sen orta yaşlı bir kadınken yanında baban yaşında biri olacak.
00 Yorumla
+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
21Cevap
+1 yılhocam ve ben 3 senede hocam oldu abim oldu derken şu an sevgilim oldu
00 Yorumla
+1 yılcanım da olsa herkese saygı duyuyorum ben :) benim derdim değil o yüzden.
01 Yorumla- +1 yıl
:D "grzkalı da" olsa derken yazdığımı düzeltti iyi mi. ne canım yoksa. ne haliniz varsa görün.
yakında yatağına da girersin sonra ayrılırsın felan
10 YorumlaBence o iliski öpmeyle basladiysa baska yerde biter
00 Yorumla
+1 yılolsun bizim y. de coğrafya hocasına kaçtı 18 ine girmesine 1 ay kalmıştı sonra ortaya çıktılar şimdi kendi gibi bide kızı var.
00 Yorumla
+1 yılo hoca yı bana verın ya anasından emdıgı sutu burnundan getırıyım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada 15 yaş var pek olumlu bulamadım.
10 Yorumla
+1 yılNası öptü ya anlatsana azcık dedikodu yapalım kız
03 Yorumla
Soran+1 yılOzelden konussak olurmu :)))
- +1 yıl
Olur 😊
Soran+1 yılTakip ettim ama mesaj atilmiyor ki
+1 yılAllah akıl fikir versin ilerde zırlama sakın
00 YorumlaLise öğrencisi misin yoksa üniversite mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılLise
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılÇakip birakicak sana geri zeka
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılVay mk ben o fıkrayı biliyorum :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel fantezi.
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim ben
- +1 yıl
Sen ciddisin o değil.
+1 yılArada kaç yaş var
124 Yorumla
Soran+1 yıl15 falan vardir
- +1 yıl
Sen liselimisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman 18 veya daha küçüksün sen. Bu ilişki sakat
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
18 Yaşından küçüksen yasal olarak sorun olabilir. Gerçekten sevgilimisiniz yoksa yanaktan filan öpmeyi yanlışmı anladın sen?
Soran+1 yılYanak degil ilk basta cesaret edemedi sonradan dudaktan optu bildigin ama sadece opucuk de degildi yani
- +1 yıl
Ee öpücük sonrası diyalog olmadımı bu kadarmı
Soran+1 yılOldu tabiki opucuk esnasinda bile oldu yani onu cok heycanlandirdigimi soyledi sonra cok guzel opuyorsun falan birsuru sey soyledi ama hepsini burda nasil anlatiyim
- +1 yıl
Sonrasinda peki ayrılınca? Belki o an Dayanamadı öptü ama ayrılınca pişman oldu
Soran+1 yılHauyir gecen hafta oldu onlar dun kursla beraber piknige gittik hocanin havuzu var boyle koy gibi biyerde sonra iki hoca daha vardi onlar ogrencileri gezmeye cikarmis ben o sirada lavobadaydim ciktim hocayla bas basa kalmistik ve yine optu beni baya
- +1 yıl
Elleşme filanda oldumu?
Soran+1 yılEvet biraz ama distan
- +1 yıl
Ne kadar dıştan? Sende elledinmi?
Soran+1 yılO an elimi kendi goturdu oraya
- +1 yıl
Sertleşmiştide yani
Soran+1 yılEvet o anda soyledi zaten beni heycanlandiriyosun diye
- +1 yıl
Sen ıslandınmı peki
Soran+1 yılNiye soruyosun bunlari
- +1 yıl
Merak ediyorum ne kadar arzuluyorsun yoksa geçici bir hevesimi
Soran+1 yılBen seviyorum onu cidden
- +1 yıl
Sana inanıyorum. Ama ondan emin değilim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Erkek sonuçta. Ve senin gibi genç birisini bulmuş sen ondan üstündün bence
- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevisince konu ac simdi degl
10 Yorumla bence senin hevesin geçecek bir süre sonra
00 YorumlaAlan veren razı zaten
00 YorumlaVercen mi ona?
142 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabikii oyle birsey yok daha sacmalama
Soran+1 yıl18 :) zaten o bana bagli olmasa aylarca pesimden kostu gibi resmen yemin ederim herseyi yapiyodu bana beni cok heycanlandiriyosun dedi dün piknik yapmistikda
Soran+1 yıl36 falan oda , tehlikeli ne yani varki
Soran+1 yılEvli ama karisi ile kari koca iliskisi yasamiyorlar yani aksam bile benimle konusuyor ki bizim birlikteligimizden kimsenin haberi yok okulda biraz caktiriyor gibi ama kimsenin okadar ileri dusunecegini sanmiyorum
Soran+1 yılHauir ben yikmiyorum ki daha onceden beri aralari kotuymus yani. Biliyorum yaptigim sey cokda dogru sayilmaz ama ondan cok hoslanmaya basladim bilmiyorum ilk basta boyle degildim ne yapti etti bu hale geldim anlayamiyorum ayrica vermeden olmaz demisssin o ileri gitmek istiyor biraz ama ben istemiyorum diyince anlayisli karsiliyor beni
- +1 yıl
Olaylara bu kadar iyi niyetle bakma lütfen. Şu an o kişi seninle eşini aldatıyor.. Sonra erkekler siz kadınları aldatınca bize suç bulursunuz. Al işte sizi siz ile vuruyor. Seni kara kaşına kara gözüne vurularak mı sevdi zannediyorsn? Seninle bazı duyguları yaşayacak zamanı gelince bırakacak. BU işler böyle malesefç. Kızı yaşındaki kişi ile evlenecek hali yokya
Soran+1 yılbelkide dedigin gibidir ama o bana boyle davranirken karsi koyamiyorum ki yani dedigim gibi cok hoslaniyorum ondan ne ara bu duruma geldim bilmiyorum ne yapip ediyor o an kendime engel olamiyorum
Soran+1 yılAma emin oldugum tek sey bak sana sacma gelse bile eminim ki yani her ne olur olursa olsun beni eglence olarak isi bitince birakcak gibi degil eminim bundan
Soran+1 yılAma benden baskasina boyle degilki
- +1 yıl
27 yaşındayım çıktığım yattığım kızların sayısını ben bile bilmiyorum. Yıllarca turizmde çalıştım kadınları bir erkeğin nasıl kandırabileceğini çok çok iyi bilirim. Ama diyorum sana mendil gibi atılacaksın. Atılmak zorundasın. Yaşın göreği , o kişinin konumu gereği öyle gerekiyor
Soran+1 yılBak zaten Şu an oyle cok ileri bisey yok yani ki kullanip aticagini asla ve asla dusunmuyorum eminim yani ve dedigim gibi ona karsi koyamiyorum yanj basaramiyorum
Soran+1 yılBende eminim cidden bak baskasi olsa oyle dusunurum ama bu cidden oyle biri degil , capkinlikmidir bilmiyorum cidden ama ne yapiyor nasil yapiyorsa ondan gercekten hoslaniyorum hatta daha fazlasi belkide
Soran+1 yılKarsi koyamiyorumkii
Soran+1 yılEvet yasadim
Soran+1 yılHauir sormadi soracagina da sanmiyorum sorardi yani bu zamana kadar ki gercekten cok samimi bir insan, yani ben iyi buluyorum
- +1 yıl
Tecrübeli erkek zaten sormaz :))) Hareketler ile yoklar seni.. İleri gider sen hayır demez karşı koymazsan işin sonuna kadar gidecektir. En son ki aşamada yaşadın mı der o kadar evet dersen hayırlı olsn :) Evet samimi bir çapkınn :)) Sen ya cok safsın ya da aşk gözünü kör etmiş
Soran+1 yılMesela bana sey dedi normalde ben ondan ders aliyorum ikimiz oluyoruz tek iste o ilk opme falan oldugunu dediki bu romantik ortami hemen yok ediyoruz sinavlarin var oncelik onlar sakın derslerini aksatma seni duzgun bir universitede gormeyi senden com istiyorum dedi bide okulda biri benden hoslaniyor bu hocada biliyo dedi ask isleri falan sakin bunlarin kafani karistirmasini izin verme canim benim falan konustu baya benle boyle yani sirf menfaati icin benle birlikte degil ne zamandir ders veriyor bana sadece 2 haftada oldu olup biten
- +1 yıl
Ahh Ahhh... Siz kızlar çok iyi niyetli düşünüyorsunuz.. Onun yaptığı numaraları tüm erkekler yapar :)))) Hastayken ara , ihtiyacın var mı sor, ailesindn hasta olan varsa onu sor, dersleri ile ilgilen vs... O sen üniversiteye gidince asıl iş o zaman başlayacak. Yanına gelecek beraber olacak seninle.. Rhat olacak o yüzden üniversite önemli
Soran+1 yılYa beni cok tedirgin ettin suaan, ama ben yinede hala ona karsi koyabilcegmi sanmiyorumm..
- +1 yıl
Bu hayatta kız konusunda belki öpülmedik bir kulağımın arkası kaldı ama ben durumu anlattım. O seni kullanıp atacak. Sen evlenene kadar bu devam edecek.. Sen onun gözünde seks yaşadığı bir kişi olarak kalacaksn. O adam EVLİ birisi. Hıı bana diyorsan ki yok arkadaş ben o insan ile seks yaşayacam heyecan arıyorum ötesi umrumda değil o ayrı. Dilediğin gibi yaşa saygı duyarım. Ama ondan medet umacam dersen o iş olmaz arkadaş. Git burada kızlara özel soru var erkeklerin cevap veremediği. Bakalım onlar nediyecek bu konu üzerine.
Soran+1 yılAnliyorum seni haklida olabilirsin ama cidden bilmiyorum yani nasil kaptirdim kendimi
Soran+1 yılCok tesekkur ederimmm hersey icin..
Soran+1 yılTamam ben sana ozelden simdi rastgele bir mesaj atiyim da kayitli kal unutuyorum sonra ismi
- +1 yıl
Cidde'n cok mantıklı konuşmuşsunuz.
- +1 yıl
Tabi sen 😊
- +1 yıl
@Geceninhüznü123 bir bayan tarafından yorumlarımın beğenilmesi ve onaylanılması hoşuma gitti doğrusu. Teşekkür ederim. Tabi biz sadece fikir verebiliriz eğridi doğrusu yaşadımız tecrübeler ile anlatmak isteriz. Ama o anlarmı ya da nasıl yaşamak ister karar kendisinin tabiyki
- +1 yıl
@Masseur07 Cidde'n cok begendim kırmadan incitmeden anlatmışsınız. bir bayan olarak ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
@Geceninhüznü123 Rica ederim malesef herkes hatalara düşüyor. Belkide de o yazdıklarım havada kalacak ama olsun. Kim bilir belki sizin gibi bu uzunca konuşmayı okuyan ve vazgeçek birileri çıkabilir. İnsanları kırmaya gerek yok hayat zamanı gelince öyle bir kırıyor ki... Ama giden gidiyor işte... Duygular üzüntüler kalıyor.. Sonra unutulmaz imkansız aşklar doğuyor :)
Öğretecek şeyleri bitmemiş...
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
01 YorumlaHalt etmişsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKızım manyk mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOgretmenin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇok ayıp.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBerbatsiniz
00 Yorumla Kaç yasindasin
00 Yorumla
+1 yılAh bu hocalar
00 Yorumlaiyi hayırlı olsun :D
00 Yorumlaiğrenç ötesi
00 YorumlaHayırlısı olsun
00 YorumlaYanliş çok yanliş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSübyanci hoca
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakask var