Türk erkekleri güzellik=boy olarak görüyor etrafimda boyu kısa diye istenmeyen tonla kız var ve bende o kızlardan biriyim napalım cidden kimse istemiyor artık türk erkeklerinden tiksiniyorum
Cevabın nedir?
+1 yılkalp bu ya ne boya bakar ne başka birşeye. Şimdi benim boyum 1.90 sevdiğim kızın boyu 1.63-65 civarı 1.58 olsa sevmeyecekmiydim sence? Yalan söylemiyim İlk başta onun içinde bana göre kısa mı acaba gibi düşünmüştüm ama. Sonra kişiliğiyle o algıyı kafamdan attı resmen. Genel olarak boya önem veriliyor tabi ki ama bu senin değiştirebileceğin birşey değil kendini sev. bunu kendine kompleks yapma. Güven Kendine. Duruşunla, farklılıklarınla aradaki farkı gerçekten kapatabilirsin, hatta onların önüne bile geçersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kısa kadınlar paçalı tavuga benzio
galeri2.uludagsozluk.com/.../...1-tavuk_290477.jpg
uzun kadınlar ise ata
www.ilgincbirbilgi.com/.../...ilgincbirbilgi-1.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılSende bo ka
1.70 civarı boy ortalaması olmasına rağmen uzun boylu kız isteyen Türk erkeklerine gülüp geçiyorum :) benim boyum 1.73, ben de onları beğenmeyip 1.90 boyunda Hollandalı sevgili buldum, iyi mi :)
00 Yorumla
+1 yılne diyon kanka sen? Benim etrafımdaki erkeklerde hep minyon kızlardan hoşlanıyoz diye ortalığı yırtıyo :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSen uzunsan sıkıntı yapma
- +1 yıl
uzunum hemde aşırı fazlada değil ama hoşlaşmıyorlar :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
101Cevap
+1 yılsiz de çok önem veriyosunuz. 1.75'e bile kısa diyosunuz. ben napiyim 1.65 boyumla hee? 1.80'den aşağısına erkek demem demesini biliyosunuz. çocuksu oluyolar demesini biliyosunuz. kısa erkekleri erkeksi değiller diye o cücük boyunuzla reddetmesini biliyosunuz. ben kısa kızları arzulamamam rağmen boyum kısa diye çok reddedildim. bir tanesi de gelip de benim boya takıntım yok demedi. bir sürü hobbit kızı sırıkların yanında görüyorum o kadar kısa erkek sap iken siz uzunlara gidiyosunuz. onlar da sizi boy yüzünden reddedince burda ağlıyosunuz. kusura bakmayın çok malsınız.
11 Yorumla- +1 yıl
Tam aklımdan geçenleri yazmışsın. Kısa kızlar kendi gibileri beğenmiyor, kendine bakmıyor. Halbuki 170lik kızlar kendileri gibilerle sevgili olurken bunlar 180nin altına kısa diyor. Ama uzun erkekler uzun kızlar için yaratılmış. Kısa adamlarla uzun kızları kim alacak o zaman. Resmen başkasının hakkını çalıyorsunuz siz kısa kızlar. O adam seni beğenmeyin e şekilci diyorsunuz kendin nesin?
+1 yılvalla ben kısa boylu kıvırcık saçlı kızları beğeniyorum valla kendi boyum 1.94 benim gibi düşünende az değil bence sen yanlış düşünüyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılKısa boylu kızlarla hep dalga geciyolar
- +1 yıl
valla ben denk gelmedim dalga geçenle insanoğlu çiğ süt emmiş boşverin gülüp geçin böyle durumlarda
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik konusunda boy sıkıntı olmuyor.
Fakat başka durumlarda sıkıntı olduğu doğrudur.
Takma bence.10 Yorumla Katılmıyorum. Ben 1,55 boyundayım ama hiçbir erkek benim boyumu dert etmedi. Bir tanesi bile senin boyun kısa seni beğenmiyorum demedi. Biraz özgüven biraz çekicilik biraz güzellik ve en önemlisi zekâ olunca boyun hiçbir önemi kalmıyor ;)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKaç tane erkek arkadaşınoldu şimdiye kadar?
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Bir anlamda doğru, bir anlamda yanlış.
Evet, boy ile güzellik doğru orantılıdır ama güzel olanlar, kısa boylu, minyon kızlardır. Uzun boylu, kalın bilekli, kürek gibi ayaklı kadınların güzel olduğunu kimse bana söylemesin.12 Yorumla
Soran+1 yılValla genel tercih o yönde
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılHaksız mı kızım. Erkekler genelde uzun boylu olur. Kısa boylu bayan sevgilisiyle yanyana gezerken gören birisi soruyor 'bu senin kızın mı' diye? :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda geri zekali
+1 yılTürk erkeğinden değilde bence sen etrafındaki erkeklerden tiksin sonuçta her erkek boya bakmıyor ya belkide sorun etrafındakilerdir
10 Yorumla
+1 yılbende tam tersi uzun boylu sevmiyorum kısa boylu herzaman çok romantik aşırı etkileyici geliyor keşke kısa boyşu 150 boyunda bir arkadaşım olsa ciddi anlamda..
00 Yorumla
+1 yılsanki türk erkekleri çokmu uzunda takılıyolar bu işlere hayret ediyorum bende aksine kısa seviyorum uzun ne öyle kazulet gibi kapılardan sığmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.57 yim ama
- +1 yıl
e nolmş? 180 olsan dahamı iyiydi ben erkek halimle 170i kafaya takmıyorken senin 157yi takıyor olman kendine haksızlık hertürlü avantajlısın hem kibar zarif bir görüntü hem müstehcen olacak ama yatakta pozisyonlarda kolaylık bence kısa olmak tabi 155inde altına düşmezse gayet iyidir en ideali 160 165tir alt tarafı 3cm kısasın takma bunu bu kadar
+1 yılBen türk toplumujndan kızından erkeğinden tut her şeyinden tiksiniyorum her şeyin bokunu çıkardılar artık bu ülkede yaşamak istemiyorum sen nediyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılBende tiksindim ser*fsiz haysiyetsiz dolu
yoo öyle bir durum yok? kız gibi kızı bulduktan sonra isterse mercimek tanesi kadar olsun. yüreği kocaman olsa yeter:
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan
+1 yıl1.90 a 1.60 gider mi? 1.70 en azından bu şekilde. 1.70 erkekte kalkıp 1.70 kız istemesin
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl190 erkek zaten yok da olsa da komik olur istemem. 170 erkek isterim de
170 erkek 170 kız istemesin demişsin de şimdi o adam uzun boylu bir kızı mı seçer beni mi, düşün
Gizli Soran+1 yılYaş 23 oldu keşke ergen olsaydım da bu soruyu soracağıma barfiks çekseydim bari 165 olsaydım :(
- +1 yıl
Dert etme nasibinde varsa çıkar karşına hayırlısıyla biri 😊
Sacmalama bana da keske kisa olsaydin diyor sevgilim boyle düşünme boy hicbirsey seni isteyip istememek icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Ne alakası var eşim 1.62 ben 1.82 boy değil kişilik önemli o yanımda iken huzur buluyorum takılmayın böyle lüzumsuz şeylere
00 Yorumlabu tür erkeklerden zaten uzak dur one lan öyle boya kiloya dış görünüşe göre yargısız kesin hüküm öyle saçma şeymi olur ya
00 Yorumla
+1 yılBende uzun boy severim ama kısa boyluysada güzel ve bakımlı olmasını isterim ha bide kilolu olmayacak
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.57yim çoğu kız benden uzun
- +1 yıl
Doğrudur kilon filan kaç?
Soran+1 yılÇok kisayim demi
- +1 yıl
Canım açık söyleyim kısasın evet ama bu yönünle senin kabullenmeliler çünkü elinde olan bir durum değil ve yani insanı boyuyla filan yargılamak kimsenin haddine değil boyun kısa diye aşkı hak etmiyor değilsin senin sevgilisi olanlardan bir eksiğin yok
Soran+1 yılVar boyum çok kısa lanet olsun
- +1 yıl
Bence kendini üzmeye değmez boyun kısa olması bir kusur değildir bak bende 1.85 boy varda ne oluyor bende yanlızım benimde sevgilim sevdiğim yok ama umrumda değil biri olursa severim olmazsa böyle devam aramam yani
Soran+1 yılBegenilmemek ve dislanmak insanın canını sıkıyo
- +1 yıl
Seni beğenmeyenler seni dışlayanlar az aynada kendilerine baksınlar hiçbir insan kusursuz değildir ve kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Bu millete uzun boyu bir marifetmiş gibi anlatıyorlar ama kısa boylu kızında bir cazibesi var onu atlıyorlar. Sen takma onları sür rimelini, rujunu çık dışarı ve kendine ne kadar güzel olduğunu söyle kim ne derse desin.
Kız deme öyle yabancılar daha bir deve yanında sinek gibi kalıyoruz onların türkler ideal bize göre bakma sen o saftiriklere :)
00 YorumlaBazı kıza hanımlar varki afet :))) Bence boydan önce kendinde değişikliğe gidebilirsin. Kıyafet tarz gibi
00 Yorumlatürkiye bayan boy ortalaması 166 tı erkek boy ortalaması 175 hala var mı öyle yapanlar şaşırdım doğrusu
00 Yorumla
+1 yılSiz 155 160 erkeğe bakiyomusunuz peki? Biraz mutevazi olursaniz her guzelin bir alicisi olur. Türk erkellerinden tiksinceginize sizde ben babamin presnsesiyim tribinden cikinda bizde tiksinmeyelim :))
00 YorumlaTürkiyede yasadıgından emin misin biz de damacanın bile talibi var.
10 YorumlaSen aldırma erkeklere bende 180im uzunsun diyolar :) Oysaki çok memnunum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlıymışsın ya neden istenmiyesinki bence çok tatlı boyunda kilonda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum 173 olmasına rağmen 157 birine tutulmuştum ve hiç sorun etmemiştim. Nankörlerle uğraşırsan böyle üzülürsün işte.. Anlamıyorum uzun boylu olunca ne farkediyor? Kısa olunca ne? Kafalarında bir plan mı var da ona uymuyor kısa boylu kız?
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAh ah ben de anlasam keşke :(
Cevap sahibi+1 yılBende yalnızım bu aralar 😒
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Galiba ergenler de son trend boy takıntısı s, ktir et boşver boy isteyen önce kendine bir baksın
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYaş 23 oldu keşke ergen olsaydım da bu soruyu soracağıma barfiks çekseydim bari 165 olsaydım
Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bende kısa boyluyum maalesef ama hiçbir erkek arkadaşım dert etmiyordu ki 1.96lık sevgilim vardı
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKaçsın?
Gizli Soran+1 yılSen kısa değilsin ki...
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Boya kafa takmayı kesin , çok itici sürekli boy konuşmak
00 YorumlaBende oyle bisey yok zaten arada 10 cm
Fark var minyonlar candir00 Yorumla1,60 altıda 1,80 ile olmuyor be birde 1,60 altı kızlar zayıflayınca çocuk gibi oluyorlar. Evet bu onların elinde değil ama tencerede kapağına göre.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle birşey bal.
Lastikte pirelli kadında 1.50/// sen gönülünü rahat tut.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılbenim etrafımda hiç boyu kısa diye istenmeyen kız olmadı niyeyse
00 Yorumla
+1 yılŞahsen boy takıntım yok ufaksa şirin olacak tatlı olacak cebine koyup herkesten saklayabileceksin 😉
018 Yorumla
Soran+1 yılBırak bu işleri bu yalanları
- +1 yıl
Yok valla yalan değil hatta daha öncede kısa sevgilim olduydu çok tatlıydı arkadaşım nerden hatırlattın be bir abisi vardı suratsız onun iki katı boyu vardı dövecektim abisini sonra ayrıldıydık 😀
Soran+1 yılYalancı kısa seviyomuş ben çok kısayım hem de 1.57 boy mu olur kısacığım cüce gibi 😢
- +1 yıl
Kısa seviyorum demedim kısalarıda sevebilirim lakin gözüme gönlüme hoş gelmeli hani benimde ona karşı birşeyler hissetmem lazım anlıyosun mu beni kimilerine göre çok güzel kimilerine göre idare eder bana göre dünya tatlısı idi şerefsiz 😁😁😂
- +1 yıl
1,57 boy mu olur var mis iste bende 1,70 sen başlıyo biliyodum 😀
- +1 yıl
Den olacak orada sen yazan yer
Soran+1 yılOnun boyu?
- +1 yıl
Ne onun boyu 😯
Soran+1 yılNe anladın kuş beyin?
- +1 yıl
Kuş beyin derken
Soran+1 yılOnun boyu dediğimde sen ne anladın kafan mı güzel?
- +1 yıl
Kimin onun boyu kimden bahsediyon
Soran+1 yılEski sevgilim kısaydı dedin ya
- +1 yıl
Hee bilmiyorum ki hiç sormadım
Soran+1 yılÜstteki yorumları görmemişim tamam adam değilmişsin bende insan sanıp hala konuşuyorum neyse
- +1 yıl
Sen ne diyon be manyak mıdır nedir insan yerine koyup derdini dinleyende kabahat benim adamlığımı yargılamak sana mı kaldı
Soran+1 yılUgrasmicam senin köyün daha büyük tamam
Soran+1 yılIyi sahurlar
+1 yılAnormal bir fark olmadığı sürece önem vermediğim unsurlardandır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Sacmalyorsunuz a_m*k hergun biriniz cikiyosunuz ne bu boy kompleksi ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılbenm benden kısa sevgililerim oldu yani boya takan biri değilim şahsen
00 Yorumla Uyyyy gel gel kızım dünyanın sonumu ya saçmalamayı kesin nasip değilmiş olmamış bazı şeyler allah herkesin nasibini verir takma bunları kafana bence eylenmene bak sen
00 Yorumla
+1 yılOha senle aynı boy ve kilodayiz. Takma be biz böyle güzeliz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yanlış düşünüyorsun. Minyonlar süper dir. Bodur tavuk her daim pilictir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerden tiksinmeye devam et onun istemesine kalmadin sen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mahallenizden zor çıkıyorsunuz. Türk erkeklerinden tiksinsen ne olacak? Yurt dışına mı açılacan :D
10 YorumlaMerak etme bende o erkeklerin yüzüne bakmıyorum intikamınızı alıyorum 😄 Bkz 175
00 YorumlaLan bida agzinizi yayarak Turk erkegi Turk erkegi demeyin yamulturum. Kurban olun Turk erkegine
00 Yorumla
+1 yılya bazı kızlar var kısa boylu ama tatlı bu yüzden pek takma yani bazı kısa boylular hoş olabiliyo erkekler için :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen erkekler 160ın altını reddediyor sanıyordum direk
- +1 yıl
ya şunu söylim sana öyle detaycı erkeği muhattap dahi alma işte falanca metreyi geçsin falanca kiloda olsun diyosa salla gitsin. Aklı başında bir erkek için önemli olan yüzüyle boyunun kilosunun totalinde güzel olması. Bugün seren şirince, ece seçkin gibi ünlülerde kısa boylu ama sorsan millete "ece seçkin gibi garı olsun..." diyorum ya salla gitsin :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani yanımızda çocuğumuz gibi kalmıyorsa çoğu kız benim yanımda öyle :D boya çokta fazla takılmıyoruz yani aşırı olmadıkça
00 Yorumla
+1 yılozmn zencilere yönel... boyun kısaysa seni ne yapalım 1.75 sart
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu tipinle sen bile uzun diyosun
- +1 yıl
ya evet yakısıklı değilim ama simdi yani 1.60 küsür kız görünce önüme bakıyorum çünkü bazıları öyle bakıyoki gel beni benden iste der gibi.. davul bile dengi dengine demisler. ne yapım saıldığım zaman bas basa dudak dudağa bile deyemiyeceğim birini.. ben böyle düsünüyom ama olurda esra erolluk duruma kadar vahim duruma düsersem diyorum ozmn hiç boya posa bakmam yani..
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok kisa degil boyun ayrica bugun boya takip terkeden yarin baska bir bahane bulur gene terkeder swni sen olduğun için seven birini bul
00 Yorumla
+1 yılbenden uzun olmasında kısalığı hiç sıkıntı değil :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyle sıkıntı yok kısa boylu kızlar daha cok dikkatimi ilgimi çekiyoe
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Yabancilarda fizige onem veriyo.. Turk erkeklerine yuklenme lutfen... :D
00 Yorumlabence boyu kısa kızlar daha iyi 1.60 civarı olanlar
00 Yorumla
+1 yılKisalari sevenlere de bakmiyonuz yani actirmayin agzimi
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyum 170 bana kısa diyen 155 lik hatunlar var sanki ben yer gödenlerine cok meraklıyım. buldularda 170i.
00 Yorumlatürk erkeklerinin boy ortalaması baya yükseldi yani 1.97 boyumla ben 1.60 kızla birlikte olamam sorry
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl197 çok fazla nerdeyse 2m
+1 yılsen yeni tiksiniyormuşsun. ben ülkedeki kızların aslını yitirmesi ve aşşırı özenti olmasından tiksindim evlenmiyorum. bulursam bir ukreyn alcam
00 YorumlaŞu boyu çok takıyorsunuz, yeter ! Boyunla birileri sevecekse sevmesin, o kişi eksik kalsın.
00 Yorumla
+1 yıltabi önem verecek. kızlar uzun isterken iyi. herşey yörüngenizde dönemez. yok öyle bir dünya
00 Yorumlayuz hatlari onemli benim birde gozleri boy hikaye benim icin 160 olsun benim olsun
00 YorumlaO erkekler arızalı bence bana göre tamsın boyu uzun kızlar bana çok itici geliyor leylek gibi. kısa küçük olacak çıtı pıtı hiç kafana takma bence
00 Yorumlahabusikşm etrafta nefes alsın yeter diye dolanan 100binlerce erkek varken pardonda siz nerde yasıyorsunuz?
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem