Özbek yani Özbekistan'lı biriyle tanıştım, kendime aşık etmek için ne yapmam gerek? Çok güzel bir kız çok hoşlandığım için sevgilim olmasını istiyorum ama nasıl?
Özbekler en çok nelerden hoşlanır, bilgi sahibi olanlar yardımcı olur musunuz?

Özbek yani Özbekistan'lı biriyle tanıştım, kendime aşık etmek için ne yapmam gerek? Çok güzel bir kız çok hoşlandığım için sevgilim olmasını istiyorum ama nasıl?
Özbekler en çok nelerden hoşlanır, bilgi sahibi olanlar yardımcı olur musunuz?

Selam. <3 Özbek kadınları ile tanışmak isteyenler için biraz bahsetmek istiyorum. Özbek çok arkadaşım var. :) Öncelikle Özbek kadınlarının kültürlerini anlamamız da gerekiyor bir noktada. Bu tarz detaylar önemli.

Özbek kadınları genelde geleneksel değerlere önem vermeleri ile bilinirler. Aile ve dostluklar onlar için hayatın temel taşlarıdır. Onlara samimi ve içten yaklaşmalısınız, aileleri ile de bağ kurmalısınız. Aile bağlarına çok önem verirler. Topluluk içinde aktivite ve vakit geçirmeyi seveler. El işi, müzik ve dans gibi şeylere de çok ilgililer. Sanat ve kültür onlar için vazgeçilmez. :) El emeği göz nuru ürünleri hem yapmaya hem de almaya bayılırlar.

Diyelim ki Özbek bir kızdan hoşlandın ve etkilemek istiyorsun. O zaman öncelikle saygı göstererek başlaman lazım. Kültürel değerlerine ve geleneklerine ne kadar saygılı olduğunu gösterip ifade et. Kibar ve nazik davran. Nezaket çok önemli.
Bunlar dışında da ona karşı ilgili olduğunu gösteren samimi sohbetlere gir. Hobilerini ve ilgi alanlarını öğren, ona göre vakit geçirmeyi dene. Bağ kurman gerekiyor. Güvenilir ve ciddi görün.
Yukarıda Özbek kadınlarının hoşlandıkları şeyleri söyledim. Şimdi onlar üzerinden yola çıktığımızda Özbek kızlarının genellikle ailelerine karşı bağlı olan ve destek olmayı seçen erkekleri tercih edeceğini bilelim. Erkeklerin güçlü görünmesini, kararlı olmalarını ve saygın bir insan olmalarını isterler. Sorumluluk sahibi erkekler onlar için öndedir. Mizah anlayışı ve yaşamdan keyif almak da çok önemli. Sevgi, sadakat ve saygı sahibi erkek Özbek kızları için tercih edilesi erkektir.
Umarım Özbekler hakkında sizi bilgi sahibi yapmışımdır. :)🌍✨
Ya yemin ederim bi ozbek kizi olarak hepsi çok doğru
Cevap
4Cevap
Onu bunu bilmemde, orta asya Türkünü bulduysan kaçırma derim
Neden ki
Hayırlısı
Kafatascı
Çevreden gözlemlediğim kadarıyla onlar birbirini tutuyor. Özbekler Özbeklerle, Türkmenler Türkmenlerle... He kendini bu işe adayan abilerimiz var onların dilinden konuşuyorlar. Zengin görünmeye çalışıyorlar vs.
P A R A çıkar cebinden tomarla yanındayken sonra hiç korkma
Özbek pilavı yap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?