Ben 14 yaşlarımda bir Akrabam (abla) Türkiye'den uzaktan bir Akrabasıyla evlendi, Almanya'ya geldi. Zaman geçti ve bana biraz tuhaf davranmaya başladı Ada'm bana dokunması beni öpmesi vücudunu sürtmesi. Tabi çocuğum o bana neler yaptığından farkında bile değilim. Ben onlara o Zaman dan beri gitmedim. Kimseye birşey de diyemedim korkudan.. Ben biriyle tanıştım hayatımda ilk kes Aşık oldum ve Aşık olduğum Ada'mla evlendim, bir Evladımız oldu, anlaşamadık boşanmak zorunda kaldık, ama çocuk için yüz yüze gelebiliyoruz. Ve o Akrabam Ada'mı gördüm onun iki çocuğu olmuş, bana yaşattığı şeyleri ben unutmuşum, ya da aklımdan silmişim. Konuştuk sanki çocukluğumda bana birşey yapmamış gibi.. Bir gün onlara gitmek zorunda kaldım yalnız, ve o da evde yalnız dı.
Bana yaklaştı bana dokundu beni öptü, ben bunları istemedim gittim. Bunları 1 sene içinde bir çok kes yaşandı zorla beni odaya sıkıştırdı vücudunu benim vücuduma sürtüyordu, hata üstümde kileri zorla çıkarıyordu tenime değmek için istemediğim halde. Mutfakda ailecek yemek yerken masa altında bacaklarıma dokunuyordu. bir gün onu farklı görmeye başladım, akrabam olarak değil yakışıklı Ada'm olarak. Onu başka gözle görmek istemiyordum karşı koyamıyordum kendime. Ve yalnız olduğu zamanları kolamaya başladım, yakaladım da. Bana yaklaştığında onu iteceğimi ona vuracağımı sandığı an onu sarıp deli gibi ateşli öpmeye başladım birbirimizi soymaya başladık, beni kucağına aldığı gibi yatak odasına getirdi ve deli gibi seviştik saatlerce. Bizim yasak ilişkimiz 3 sene sürdü. Beni kaçırmak istedi. ben artık ilişkiyi bitirmek istedim çünkü artık korkuyordum ondan. Beni tekrar zorladı eğer onu bırakırsam hayatı bana zindan eder, aileme kötü şeyler anlatırım, bir daha kimsenin yüzüne bakamazsın diye tehditler savurdu. Bir gün evime zorla geldi ve bana zorla tecavüz etti.
Aileme bana kızgın olduğunu söyledi ben değil kızınız size söyler dedi sorulardan kurtuldum. ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer