Kore dizisi izleyen bir kızı Tavlama?

Merhaba herkese, Kısa soru şu, Ergenliginde Kore dizisi izlemiş olan bir kızı nasıl etkileyebilirim buluşmada neye dikkat etmem gerekir? Uzun Hikayem okumak isterseniz: 4 yıl önce tam Ergenligin başlarında iken ben bir kızla çıktım ilk ilişkimdi kendimi kaptirmıştim (ilk sevgili) kız beni terketmisti sonra bu bulusacagim kızla tanıştım bu kızla çıktım bu kız çok güzeldi bunu goren eski sevgili cekemezcesine ondan ayrıl bana nasıl bunu yaptın ihanet ettin ben seni seviyordum dön barisalim bu sadece tripti dedi ben de ergenlik gaziyla ayrıldım bu kızdan ayrılırken de sevmediğimi başka kızı unutmak için çıktığımı filan söyledim ağır konuştum ayrılmak ve için ve ayrildim sonra eski sevgili amacına ulaşıp yine yolda birakti gitti beni yalnız 1 yıl sonra yeniden döndüm bu kıza cunku o beni seviyordu diye ama bu da ben seni artık sevmediğim farkettim dedi haklidir ben ona kotu davrandim dedim. 2 yıl gecti aradan kapattım defteri sonra ben uni kazandım sonra beni swarmdan stalkladi ben birsey demedim o siralar yeni kazanmisim uniyi kizlar arkadaslar takiliyorum ama bur yandan da yalan yok keske konusabilsem dedim cunku bu süre içinde ne birisinden hoslanabildim ne içim sindi çıktıklarıma ne de sevebilecegim birisini bulamadem ve sanmıyorum artık ümidim kesildi yok sanki istedigim gibi birisi ya egoist ya kalbim yatmiyor derken bu geldi aklıma söyle geçmişe bakarken kalbimi heyecanlandıran tek kişi çocukluktan beri istediğim iki şeyden birisi tam aradığım ilişkiydi salaklik yaptım büyük konuşmayim ama içimde ki ses doğru kişi diyor tabi hala bıraktığım kişi ise. Şu hayatta kalbimle dusunecegim son kişi diyebilirim eğer benim hayatım bir filmse ve bu filmde küçükken dilediğim şeyler kabul oluyorsa 1. si istediğim bölüm kazandım 2. si ise betimledigim kız çıktı bu yüzden çok titizim belki yanlış düşünüyorum daha yaşım 22 ama bana zor geliyor bulamayacakmis gibi hissediyorum işte bu diyeceğim birisini. Beni tek korkutan bu güzellikle uni 1. Sınıfta olmasi şu an 😕
Kore dizisi izleyen bir kızı Tavlama?