Kızlar lütfen yardımcı olun; kız arkadaşım bana acı veriyor?

Kız arkadaşım beni hiç anlamıyor. Akşam üstü elbiseyle dışarı çıkıp minibüse binmeye kalkıyor. Bizim semt bozuk. Diyorum ki kız başına minibüse binme, taksiye bin. Yok dinlemiyor. Erkeklerden bahsediyorum, ortalık kötü diyorum. Giydiği elbise yüzünden yolda giderken öküz gibi bakıyorlar ve bu da beni rahatsız ediyor.

Rahatsız olduğum zamanlarda , bari akşamları bluz falan giy dedim. Yaa bir yürü git, erkekler de erkekler, yok o bakıyor yok bu bakıyor banane ya dedi. Ya ben rahatsız oluyorum onların ne düşündüğünü bildiğim için bu bana acı veriyor, senden anlayış bekliyorum, semt düzgün olsa eyvallah ama semt bozuk dedim.

Kusura bakma , senin kölen olamam dedi. Ne alaka yaw ben sana değer verdiğim için bunu yapıyorum beni de anla erkeğim rahatsız oluyorum dedim. Bu değer vermek değil dedi. Değer verseydin beni serbest bırakırdın dedi. Ya arkadaşlar, semt o kadar kötü ki, ortalık kötü... ÇEVreye güvenim yok. Kız da güzel , bu yüzden elbise falan giydiği zaman yakışıyor. Sırtı açık omuzları açık elbise giyiyor, yam yam gibi bakıyolar. Ama o beni dinlemiyor.

Kafasına estiği gibi davranmak istediğini söylüyor. Benim isteklerim umrunda değilmiş. Ben abartıyormuşum. Yobazmışım. Babası ona etekler elbiseler alıyormuş, babası modernmiş. Resmen diğer erkeklerin sana sarkmasına, yam yam gibi bakmasına göz yumayım öyle mi dedim. Evet aynen öyle, kaldıramıyorsan sevgili olmayacaksın dedi. Ya bu kadar acımasız olma , ben de insanım ilişkide fedakarlık diye bir şey var dedim. Off poff etti konuşmak istemiyorum dedi.

Kısaca arkadaşlar, bu kız beni hiç dinlemiyor. Dinlerken bile saygısızlık yapıyor. Şu erkeklere benim baktığım açıdan bakmıyor. Toz pembe görüyor ortalığı. Rahatsız olduğum zaman hiç bunu kafaya takmıyor. Ne yapmalıyım? Çok üzülüyorum bu duruma. Beni yıpratıyor. Onu nasıl adam edebilirim? NASIL pişman edebilirim? Pişman etmek istiyorum çünkü bana eski sevgilisinin daha anlayışlı bir erkek olduğunu söyledi. Ben de o seni umursamadığı için öyleydi dedim.
Kızlar lütfen yardımcı olun; kız arkadaşım bana acı veriyor?