Koç erkeği ve Akrep kadını ilişkisine nasıl bir gözle bakıyorsunuz?
Çoğunluk, iki burcunda sert mizaçlı olduğu için ve birinin kıskanç birinin özgür olduğu için, bu işin olmayacağını söylüyor.
Ben de bir fikrimi katayım; Aslında mükemmel bir birlik olabilir. İki burç da kendinden biraz ödün verirse yürür. İki burç aynılığın farklılığıdır. Birbirine benzer özellikleri vardır. Çünkü aynı gezegen yönetir, -Mars-. Ama bazı özellikler de farklıdır. Sanki birinde eksik olan özellik diğerinde varmış gibi. Yani birbirlerini anlayabileceklerini ve farklı yapan şeylerin birbirini çekeceğini düşünüyorum. Bir Akrep olarak, Koç'lar hoşuma gidiyor. ;));)
Ben koç erkeğiyim. Aşık (sevdiğim değil aşık) olduğum bir akrep kadını vardı. O kaçtı ben kovaladım. Ve en sonunda yakaladım onu. Ama ilişkimiz iki gün sürdü. O da benim gibi çok inatçı ve çok baskındı. Anlaşmalı olarak ayrıldık. O ise çok uzaklara taşındı... Aylardır yasını tutuyorum :/ GÖRÜN KOÇUN AŞKINI♡
Ay bu sevgilimle ben :) ben akrep o koç. İyi anlaşıyoruz ama ben kıskancım o biraz daha özgür mesela. Çok fazla sorun çıkartıp kısıtlamamaya özen gösteriyorum o da benim çok fazla aklımın kalacağı şeyler yapmıyor o şekilde dengeyi koruyoruz.
En İyi Cevaplar