• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatan eşe bir şans daha verilmeli mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
07
Yapay Zekaya Sor
Aldatma Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Moonyy
    Moonyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Canim bu cok genel bir soru oldu anliyorum ozellikle boyle sorsun belki fazla detayli anlatmak istemiyosun bu senin hakkin ama olayi erkegi ladini dusuncelerini fikirlerini bilemeyiz nasil bir sekilde olmus neden olmus OYLE BISEY OLDUGUNDAN EMIN MI ERKEK VEYA KADIN hani bilmek gereken cok sey var burda cogu kisi dusunmeden sorgulamadan direk cevap veriyo, cevaplari nelere yol acicagini bilmeden dusunmeden. Belki kari kocanin colugu cocugu var kucul yasta belki cocuklarin biri hayatinin sinavina calisiyo Şu an veya cok onemli zor bir surec geciriyo boyle sartlar altinda hani bir sans daha ver ya da verme kimse diyemezde en azindan cocugun iyiligi icin, sirf aldatan erkek veya kadin cocuga kotuluk yapmis olmasin diye dis skilir. Simdi tamamen sahsi firkrimi soylicem sana bu senin veya baskasi icin gecerli degil hickimseye karismaya hakkim yok. Ama ben aldatilsam ASLA affetmem. Cocugum olursa onun iyiligi icin dayanirim bir sure ama asla affetmem boyle bisey soz konusu bile olamaz. Ne yaparsa yapsin bir sekilde halledilir ama aldatmak... binun ozuru yoktur. Sarhostum kendimde degildim hatirlamiyorum bile boyle seylerlede gecerli olamaz.
    Kusura bakma destan yazdim resmen okuyan olmicak heralde ama kendimi tutamadim nedenini bende bilmiyorum ama insallah aradigin cevaba biraz yaklastirmisimdir seni :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bayandoktor
    bayandoktor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl

Henüz evlenmemiş insanımızın "bekara karı boşamak kolay" tarzındaki kesinlikle affetmem yorumlarına açıkçası gülüyorum. Yanlış buluyorum fakat aldatılan eşlerin yarısı birlikteliğine devam ediyor böyle bir gerçek var. Evlilik çok başka bir olay özellikle ortada çocuk varsa işler çok daha fazla karışabiliyor. Burada asarım keserim affetmem lafları boş açıkçası. Umarım hiç kimsenin başına gelmez ancak çoğu kişinin de bir şans daha vermeden evliliğini yıkacağını düşünmüyorum.

6
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatan kişi erkekse devam ederler tabi. Ülkemizde kadınlar gurursuz

Yorumla
    • bayandoktor
      bayandoktor
      +1 yıl

Çoğu kadının gurursuzluğundan değil fazla gururundan boşanmadığını düşünüyorum. Böyle bir durumda aldatıldığını kabullenmeyi ve çevresince "aldatılan kadın" olarak görülmeyi kendilerine yediremeyecekleri için ayrılmıyor olabilirler. Ya açıkçası evlenmeden ve böyle kötü bir olay yaşamadan yorum yapmak boştur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hastalıklı bir bakış açın var. Erkekler gururu uğruna cinayet işliyor, boşanan herkes boşanma sebebini söylemek zorunda değil.

Yorumla
    • bayandoktor
      bayandoktor
      +1 yıl

Düşüncelerin gerçekten hoş emin ol ki düşündüklerinle aynı şeyleri temenni ederim ben de ancak dünya gerçekleri var bunları kabullenmek gerekiyor. Cinayet de aldatma da gurur-gurursuzluk vs ile değil karaktersizlikle ve hasta ruh haliyle bağlantılı şeyler. Akli dengesi yerinde olan hiç kimse gururu için cinayet işlemez. Arkadaşlar eleştirmeyi kınamayı çok seviyorsunuz, empati yeteneğiniz sıfır. İnsanımız böyle bilmediği yaşamadığı anlayamayacağı konularda milleti eleştirmeye bayılıyor. İnsan hakları, genel ahlak kuralları az çok bellidir. Bunun dışına çıkan bireyleri çoğumuz zaten kötü olarak nitelendiriyoruz. Ancak ikili ilişkilerde verilen kararlar iki kişiye aittir. Kişinin duygularını ya da kararlarını sorgulamak aşağılamak hiç kimsenin haddine değildir bence.

Yorumla
    • Madmax_
      Madmax_
      +1 yıl

kafa zehir maşallah :D mantıklı düşünüyon

Yorumla
    • Kumasbay
      Kumasbay
      +1 yıl

Güzel bir bakış açısı, ben aldatmanın nedenleri psikolojik problemlere dayandırıyorum. Dolayısı ile, boşanmayan kadının, eşine destek olma gibi bir amacı da olabilir.

Yorumla
    • Aşkın_Sonu
      Aşkın_Sonu
      +1 yıl

@bayandoktor gerçekten ilgi çekici, realist ve ülke kültürünü benimsemiş bir kişilik. Tebrik ediyorum. Bir psikolog gibi kouşuyorsunuz. Her kızın bu konuşmayı okumasını temenni ediyorum bu soruda.

Yorumla
    • bayandoktor
      bayandoktor
      +1 yıl

@Aşkın_Sonu teşekkür ederim. kadın erkek her birey keşke yaşadığımız dünyanın gerçeklerinin farkında olabilse. hepimiz ütopyalar kuruyoruz ancak gerçeği göz ardı edersek ilerlemeye hiçbir katkımız olmaz.

Yorumla
    • Aşkın_Sonu
      Aşkın_Sonu
      +1 yıl

Evet bu gerçeğin genç yaşta farkında olmanız olgunluğun ve geniş perspektiften bakabilmenin yaşanılan yaş ile ilgili olmadığının göstergesi. Lütfen kızların sorularında daha fazla yer alın. Belki küçücük bir kıvılcım büyük değişim yangınları oluşturur.

Yorumla
    • bayandoktor
      bayandoktor
      +1 yıl

@Aşkın_Sonu deniyorum , farkındalık yaratmaya çalışıyorum ancak özellikle hemcinslerimden negatif geridönüşler alıyorum. insanlar cahil + beyinlerini başka görüşlere bakış açılarına kapatmışlar. bunu değiştiremiyoruz

Yorumla
    • Aşkın_Sonu
      Aşkın_Sonu
      +1 yıl

Olsun, öyle görünürler. Yeni fikri benimsemek zaman alır. sindirilmesi gerekir. Mutlaka kafalarında soru işareti yaratırsan, bu düşünceyi ölçüp biçeceklerdir.

Yorumla
    • Asi-KizZz
      Asi-KizZz
      +1 yıl

Yorumun mantikli bazi konuda hakli olabilirsin. Ama " Kadinlarin cogu gururundan boshanmiyor olabilir " kelimene katilmiyorum. Gunumuzde o kadar boshanma olaylari goruyoruz fakat aldatildklari icin değil cogu anlashamama sebebiyle. Shehveti ashk sanip evlenen bazi arkadaslarimiz , " Ashk " bitti vs sebeplerden boshanir. Kisacasi aldatilan kadinlarin couu gururundan değil caresizlikten boshanmiyor. Senin de dediin gibi cocuk varsa heleki katlanmak zorunda hisseder. Bana gore bir anlik boshluk bile olsa aldatmak ihanettir asla affetmem. Gorushunu seven erkek arkadaslar empati kursun biraz. Eshleri onlari aldatsa? Erkek aldatinca bir anlik boshluk kadin aldatinca ayıp. Ister erkek ister kadin farketmez kendi nefsine sahip cikmayan her K. E karaktersizdir.

Yorumla
    • bayandoktor
      bayandoktor
      +1 yıl

@Asi-KizZz her iki cins için de geçerli bu dediğim. çifte standart yapan ben değilim. bence siz de böyle bakmamalısınız. katılıyorum ihanet ihanettir ve ciddi bir olaydır, savunulacak hiçbir tarafı yok. ancak boşanan da insandır affetmeyi seçen de. affetmeyi seçene kimse "gurursuz" vs tarzı hakaret edemez. bu bir seçimdir. kimse düşünceleri ve seçimleri yüzünden yargılanmamalı ben bunu savunuyorum.

Yorumla
    • Aşkın_Sonu
      Aşkın_Sonu
      +1 yıl

@Asi-KizZz kelimelerindeki gereksiz "h" harflerine bir tek ben takılmıyorum değil mi?

Yorumla
    • Asi-KizZz
      Asi-KizZz
      +1 yıl

@Aşkın_Sonu gereksiz h derken?

Yorumla
    • Asi-KizZz
      Asi-KizZz
      +1 yıl

Bu konuda haklisin kimse kimseyi yargilama eleshtirme hakaret etme luksune sahip değil . Ayrica ailesini koruma amacli boshanmayi değil affetmeyi secen kadinada hakaret eleshtiri değil aksine takdir edilir. Yani bitirmek kolay surdurmek daha zordur herhalde.

Yorumla
    • Aşkın_Sonu
      Aşkın_Sonu
      +1 yıl

@Asi-KizZz Yorumun mantikli bazi konuda hakli olabilirsin. Ama " Kadinlarin cogu gururundan bos""h""anmiyor olabilir " kelimene katilmiyorum. Gunumuzde o kadar bos""h""anma olaylari goruyoruz fakat aldatildklari icin değil cogu anlas""h""amama sebebiyle. S""h""ehveti as""h""k sanip evlenen bazi arkadaslarimiz , " As""h""k " bitti vs sebeplerden bos""h""anir. Kisacasi aldatilan kadinlarin couu gururundan değil caresizlikten bos""h""anmiyor. Senin de dediin gibi cocuk varsa heleki katlanmak zorunda hisseder. Bana gore bir anlik bos""h""luk bile olsa aldatmak ihanettir asla affetmem. Gorus""h""unu seven erkek arkadaslar empati kursun biraz. Es""h""leri onlari aldatsa? Erkek aldatinca bir anlik bos""h""luk kadin aldatinca ayıp. Ister erkek ister kadin farketmez kendi nefsine sahip cikmayan her K. E karaktersizdir.

Çift tırnak içine aldığım "h" harfleri kullandığın hiç bir kelimede Türkçe'de kullanılmaz : ) :)

Yorumla
    • Asi-KizZz
      Asi-KizZz
      +1 yıl

@Aşkın_Sonu turk olmadiim halde nerdeyse senin kadar turkce konushmam daha guzel deilmi? "H" takilma sen elim alishmish oyle ;)

Yorumla
    • wildworld
      wildworld
      +1 yıl

@Asi-KizZz yurtdışında yaşadığın ne kadar da belli oluyor 😊

Yorumla
    • wildworld
      wildworld
      +1 yıl

Zekânıza ve bu yaşta böyle olgun bir karaktere sahip olmanıza hayran kaldım. Psikolog olabilir misiniz? Sizinle konuşmak ve akıl alış verişinde bulunmak gerçekten zevk verir ve faydalı olacağını düşünüyorum. İyiki varsınız...

Yorumla
    • Asi-KizZz
      Asi-KizZz
      +1 yıl

@wildworld nerden belli oluyormush?

Yorumla
    • wildworld
      wildworld
      +1 yıl

@Asi-KizZz doğru mu tahminim?😊

Yorumla
    • Asi-KizZz
      Asi-KizZz
      +1 yıl

@wildworld doru evt

Yorumla
    • wildworld
      wildworld
      +1 yıl

@Asi-KizZz Я обожаю тебя!😊

Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Her insan ikinci bir şansı hak eder ama bu o hatayı bir daha yapmayacağının kesinleşmiş bir kaidesi değildir çünkü Rabbim bizi defalarca affetsin diye dua ederiz ama aynı günahı bir daha işleriz yani şimdi senin ona güvenmen lazım bir daha yapmayacak diye ama insan oğlu hem nefsi onuda dürten bir şeytan var burada mantıklı düşünüp karar vermek lazım

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

bir şans ver gizli
    bir daha aldatsın
    neden aldatmış bir anlık hatamı booşlugamı düşmüş
    hep aynı bahane
    aldatmayı kafasına koyan bunu yapan seni gözden çıkarmıştır

9
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

235

Cevap

209

Cevap

• Bummy
    Bummy Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 68%
    +1 yıl

bir kere olduysa seni bir kere gözden çıkarmışsa bir daha olmayacağının güvencesini nasıl verebilir? bir kere aldatan hep aldatır. bir kere vazgeçen hep seni başkasına tercih eder cehennemin dibine kadar yolu var çocuk varsa çocuğunu bile göstermem. öyle pzvenk babası olacağına hiç olmasın daha iyi.

0
    0 Yorumla
  • LoLiTaLoLa
    LoLiTaLoLa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 40%
    +1 yıl

Yıpranırsın sadece. En ufak şeylerden bile tartışma çıkarırsın çünkü içinde seni kemiren bir acı var ve bu acıyı bastıramassın. güven desen zaten artık imkanı yok güvenemessin. Eşine sorsana sen başkasının koynundan çıkıp gelsen tekrar aeni kabul edermiymiş?

0
    0 Yorumla
  • Soqrateslaa
    Soqrateslaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 55%
    +1 yıl

Onun nasil biri olduguna ve duruma bagli. Bazen erkegin tahrik olabilcegi en uc noktalar vardir boyle bsyse bir iki ay ayri takilirdim onu hem affederek iyiligimle cezalandirirdim hem de bana yaklasmasina musade etmez her acidan mesafelenirdim. Baktim bu durumlara ragmen kimseyle bsy yapmiyor yani bu kadar sabirliysa gercekten pisman olmustr der ona ilk ve tek sansi verirdim.

0
    0 Yorumla
  • Şlaubi
    Şlaubi Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Aldatmak bir anlik olan birsey degil. Kafada baslar. Aklina yatar o düsünce önce. Sonra firsat oldugu bir zaman kafada tasarlanan aldatma gerceklesir.
    Cocugunuz yoksa affetmezdim. Varsa cocugun ve ona bakamiyacaksan yalniz o zaman kendin bilirsin. Ama birdaha aldatmaz diye de düsünme.
    Bunlarin ruhlari f. hise

0
    0 Yorumla
  • er-el
    er-el Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 53%
    +1 yıl

Fiziksel aldatmanın şansı yoktur, aldatan kişinin ikinci şansta tekrar aldatma olasılığı yüksektir.
    Zihinsel aldatma da ise verilen şans aldatan kişiye değil insanın kendisine verdiği şanstır. O da; ''acaba ya da keşke'' dememek için...
    Kişilik iyi değerlendirilmeli...

0
    0 Yorumla
  • dışticaretçi
    dışticaretçi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Verilmemeli yav abi kız sana önem vermemiş sana değer vermemiş gitmiş başkasına değer veriyor o değer vermediği kişide ona değer vermiyor oda geliyor sana eee tamam kabul ettin o çocuk onu geri çağırdımı gözü seni görcekmi?

bu sorunun cevabı sizde yatıyor

0
    0 Yorumla
  • karanliginelcisi
    karanliginelcisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Verilmez bir kere aldatan hep aldatır diye bir söz var. Kadın neyi affedebilir ki? Aldatmasini mi yıkılan hayalleri mi kaybolan güvenimi. Eğer çok seviyorsa ve afedersin köpek gibi pismansa affedersin ama unutamazsin. Her kavgada yüzüne vurma ihtimalin var ki vursan haklısın. Eve on dakika gec gelirse aklında şüpheler oluşur. Evet affedersin ama affettigin için kendini affedemedigin zamanlar olabilir. hiçbirşey eskisi gibi olmaz..

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

Beni bağışla diyorsa
    Onu en yakın hayır kurumuna bağışlayın

27
    1 Yorumla
    • espors
      espors
      +1 yıl

En iyi cevap güldürdün beni.

Yorumla
  • Oan75
    Oan75 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Eşine bağlı bundan önceki tavırlar ve bütün davranışlarına bağlı bundan önce verdiği sözler ne kadar tutabilen bir insan olduğuna bağlı bunları düşündüğün zaman çok sinirleniyorsan zaten güvenilmez birisidir bir şans daha verirsin 2 sene sonra yine aldatır. Geçmişi geleceğin teminatı olacak gibi bir şey...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben verdim bakalım sonuçlar ne olacak, yeni öğrendim, ama tekrar güvenmek çok zor, aslında ben ona şans vermedim. Sadece bu durumu kabullenebilir miyim diye beklerim. Sonuçta kesinlikle yine yapacak ve daha dikkatli olmaya çalışacak, gittiği yere kadar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkek aldatmışsa şans verilebilir. Kadın yapmışsa 4 ay 10 gün bekledikten sonra şans verilebilir. Çünkü iddet süresinde - eğer gebelik varsa- ortaya çıkacaktır. Fakat şimdi ahlak ve namusa önem veriliyorsa zaten aldatmanın önemi yoktur. Eğer namus önemli diyorsak, kadının aldatması bu nedenle daha önemli hale geliyor. Çünkü doğuran erkek değil kadındır. Ne çıkacağı bilinmez.

0
    0 Yorumla
  • ozlemmcik
    ozlemmcik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Mazosist bir kizim.. esimin haremi olabilir.. ama hurremi ben olacaksam. Aldatsin.. sadece bana asik kalacaksa.. elestirme benim hayatim.. benim secimlerim...
    Herkezi skbilir.. soyadi bende...

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mazoşistlik değil gavatlık deniyor buna. Dikka et de hastalık bulaştırmasın.

Yorumla
    • ozlemmcik
      ozlemmcik
      +1 yıl

Mumkunse korunsun:))) seninkineeen sana bulasmadiysa bana hic bulasmaz:)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben aldatılmadım

Yorumla
    • ozlemmcik
      ozlemmcik
      +1 yıl

Aldatildin ama senin haaberin yok

Yorumla
  • dananinkuyrugu
    dananinkuyrugu Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 48%
    +1 yıl

Aldatan kişi kadınsa evet... Erkekse hayır...

7
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • dananinkuyrugu
      dananinkuyrugu
      +1 yıl

Kadın her anlamda bir erkeğe yeter. Erkek buna rağmen aldatıyorsa karakteri zayıftır.
      Fakat erkek her anlamda bir kadına yetmeyebilir. Kadın buna rağmen çoğunlukla aldatmaz. Aldatıyorsa erkeğin bir oturup düşünmesi lazım, neyi eksik yaptım diye...

Yorumla
    • Osman_Sadık
      Osman_Sadık
      +1 yıl

Her kadın herkese yetmeyebilir, o yüzden bence öyle bir genelleme yok hocam

Yorumla
    • bySeyo
      bySeyo
      +1 yıl

gerçekten zavallısın

Yorumla
    • Madmax_
      Madmax_
      +1 yıl

iyice saçmalamışsın, tam tersi olmalı

Yorumla
    • uzgunkukla
      uzgunkukla
      +1 yıl

hayatımda böyle bir abes görmedim :D

Yorumla
  • Sinansoydan09
    Sinansoydan09 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47 , eic 57%
    +1 yıl

Neden bir şans daha verilsinki verilen her şans hadi beni tekrar sırtimdan vur diye verilen bir bıçaktır. Sahsen benim sırtımda artık yer kalmadı onun için bir bıçak daha yiyemem yememek içinde şans vermem

0
    0 Yorumla
  • pnraltan
    pnraltan Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl

“Seni bir kere yüzüstü bırakan bir kere daha bırakacaktır.
    Seni bir kere satan yine satacaktır.
    Seni bir kere aldatan bir kere daha aldatır.
    Bir kere seni kıran, seni defalarca kıracaktır.

Affetme ! …”

0
    0 Yorumla
  • YaşıyozAmaBoooş
    YaşıyozAmaBoooş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 55%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır. Bunu zihninden bir kere geçiren insan hep geçirir. Ve evlilikte başka birisiyle birliktelik yaşaması eşi için enfeksiyonel hastalıklara yol açabilir. Ayrıca onu affetsen bile güvenebileceğini zannetmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Herkes 2. ci bir sansi hakeder ama aldatmak konusunda bilemiyorum o zaman soyle yapin biraz ara verin diyecem bu sefer o salak gider yine yaparsa diye soyleyemiyorum bir de yeniden yapmayacagi ne malum ki hem dizi film cevirmiyon

0
    0 Yorumla
  • Keşkeçekikolsaidi
    Keşkeçekikolsaidi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Verilmemeli. Verildigi takdirde iki tarafta bunu unutmayacagindan yarali bir iiski olur ve istemsiz olarak guven problemleri tartismalar olur. yakinlik eskisi gibi olamaz. bu iki tarafi da daha cok yipratir.

0
    0 Yorumla
  • Kumasbay
    Kumasbay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.

Değişir, gerçekten nymphomaniac olabilir mesela eş, ya da ortada strese bağlı başka sorunlar, psikolojik rahatsızlıklar da olabilir. Önce nedenini saptamak, soruna çözüm bulmak için daha doğru bir yaklaşımdır her zaman.

0
    0 Yorumla
  • Madmax_
    Madmax_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

lan kızı ( @ozlemmcik ) engellemişsin onun görüşünün altına yorum yapamadım, neyse burda yapayım: @ozlemmcik
    Ben de bu düşüncede kız arıyorum, senin gibilere tapılır bence, hatta sırf böyle düşündüğün için aldatmazdım :)

0
    0 Yorumla
  • eloura
    eloura Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Genelde şans verince devamı gelir, aldatma nir karakter bozukluğu diyor uzmanlar ama insandan insana fark var tabiki bir anlık gaflete düşmüşse pişman olmuşsa çok fazla belki de verilmeli.

1
    0 Yorumla
  • Ruuhann
    Ruuhann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

tövbe ederse... bir daha yapmayacağına dair sende sağlam bir kanaat oluştuysa .. Afffet.. sen bakma atıp tutanlara.. ama sen daha iyi bilirsin.. zina etmiş ama pişmannn.. düşün ve ölç tart biç.. kararını uygula.. inşallah hayırlı bir karar verirsin

0
    0 Yorumla
  • qwertyu_123
    qwertyu_123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır! Bir ömür yaşayacağın insanla arandaki ilk bağ SADAKAT olmalı. Sadakat yoksa neden onunla tüm ömrünü geçiresin?

2
    0 Yorumla
  • canrecaner
    canrecaner Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

Aldatan erkeğe şans vermem diyen kızlara sadece gülüyorum. Öyle olsaydı dünyada boşanma oranları çok çok artardı. Bal gibi de şans veriyorsunuz. Gurursuzsunuz bence...

0
    0 Yorumla
  • onlymount
    onlymount Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 70%
    +1 yıl

Eğer onu bağışlarsan yaptığı şeyin meşruluğunu kabul etmiş olursun ve bunu bir kere bile yapsa bu her zaman yapacağını gösterir çok gecikmeden tekrarı da olur

0
    0 Yorumla
  • 06ates06
    06ates06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

Hayır verilmemeli... Ne kadar seversen sev herzaman aklına gelir acaba yaptimi baskasi var mı... hayata bundan sonra ( acaba) kelimesiyle bakmak yaşamak istemiyorsan bırak git...

0
    0 Yorumla
  • kokytos
    kokytos Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

bir kere yapan bir daha yapar. hem de bu sefer, nasıl olsa affedıyor, benı cok sevıyor, benden vazgecemez dusuncesını karsı tarafa dusundurdugumuz zaman hersey daha rahat olur.

0
    0 Yorumla
  • Sibelkara
    Sibelkara Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Hem aldattı hem evlendi hem yalan soyledi ama ben yinede ondan vazgecmedim sans verirlirmi bilmem ama hata midir evet kimse yanlislikla soyunup sevismez birlikte olmaz

0
    0 Yorumla
  • kays-misali
    kays-misali Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

hayir verilmemeli , bir kere yapan bir daha yapar , ayrica o erkek icin sen bisey ifade etmiyorsun sana zerre asik degil cünkü seven erkek aldatmaz aldatiyorsa zaten iliski bitmis demektir

0
    0 Yorumla
  • Anonymuscc
    Anonymuscc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 57%
    +1 yıl

Kesinlikle hayir.
    Bir kural vardir, yapan yine yapar.
    Hele birseyden zevk aldimi, direkman hadi aldatigim demez ama elline firsat gectimi hayirda demez.

0
    0 Yorumla
  • KRC55
    KRC55 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır. Çünkü eğer sen bu ilk aldatmayı affedersen ikinci kez aldatılman uzun sürmeyecektir. Çünkü bu tamamen karakter meselesi. Düzelecek bir özellik değil.

0
    0 Yorumla
  • Kahverengilikız
    Kahverengilikız Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

sevgiliysem ayrılırım da arada nikah aileler flan varsa belki bir şans daha verip affederm ama o tekrralıycağı için ikincisinde delillerim olur donunu bırakırım sadece tazminatla alırım herşeyini

0
    0 Yorumla
  • yalanmakinası51
    yalanmakinası51 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

Eğer çok seviyorsan ve yaşadığınız tek olay buysa en azından onu bir dinlemek gerektiğini düşünüyorum. Neden yaptı gibi. Tekrarı olur mu gibi. Çünkü yuva kolay kurulmuyor hele kolay hiç dağılmıyor

0
    0 Yorumla
  • ObSeSsioN
    ObSeSsioN Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

hayir sans verilmez onu yapan bidaha yapar nasilsa alisti. guven gitti geri gelmez. oda sana sans vermezdi aldatsan :) hemen adini koyardi anladin sen onu

0
    0 Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Mecbursan napicaksin? Elin ekmek tutuyosa kicina tekmeyi bas. Tutmuyor sanirim adam yoksaki cesaret edemez kolay kolay?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elimin ekmek tutmaması için ergen falan olmam lazım?

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

Hayir canim ne uni mezunlari issiz? Ew hanimisin demek istedim? Doktor avukat olsan cekermisin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çekmeyle alakası yok, sırf evlenmiş olmak için evlenmediğimizden çekmeyeceğimi bilir.

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

O halde ayriliyosun?

Yorumla
  • qυeeɴ
    qυeeɴ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 30%
    +1 yıl

Çocuk varsa arada evet verilmeli.
    Ama çocuk yoksa , verilmemeli.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen aldatmış olsan sırf çocuk var diye sana şans verileceğine inanıyor musun bu ülkede?

Yorumla
    • qυeeɴ
      qυeeɴ
      +1 yıl

Kadın yapsa erkek şans vermez eminim, bende aldatılmış biriyim çocuğum için bir şans daha verdim.
      Erkeğin umurunda olmuyor çocuk ama hepsi bir değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerinkin kadınlara olan tutumunu onlara karşı kullanmadıkça bu ülkede kadın düşmanlığı bitmeyecek.

Yorumla
    • qυeeɴ
      qυeeɴ
      +1 yıl

Şans meselesini karşımda ki düşünerek vermedim, eşim şu an umrumdışı.
      Çocuğum için gittiği yere kadar katlanırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutsuz bir evlilikte çocuk ne kadar sağlıklı büyür ki? Pedagoglara göre en büyük hatayı yapıyorsunuz ki çocukken böyle bir olayı deneyimlemiş biri olarak çok net bir şekilde o çocuğa iyilik yapmadığınızı söylebilirim.

Çocukların anne-baba figüründen çok mutlu büyüme ortamına ihtiyacı var.

Yorumla
    • qυeeɴ
      qυeeɴ
      +1 yıl

Sürekli kavga ve tartışmalı bir aile ortamında büyütmüyorum kızımı bundan dolayı içim rahat.
      Ayrıca herkes ikinci bir şansı hak eder.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kastettiğim şeyin kavga-tartışma boyutuna gelmesine gerek yok. Bir aile terapistine danışırsan daha iyi açıklayabilir.

Yorumla
    • qυeeɴ
      qυeeɴ
      +1 yıl

İnsanın en iyi doktoru yine kendisidir balım, bunu kimseye danışmaya gerek yok.
      Şimdi senin sorunun nedir, ne değildir bilmiyorum ama gururun ötesinde de duygular var annelik-anaçlık gibi.
      Bazı şeyleri düzene sokmak için çaba ve emek gerekir.
      Bunu sağlaya biliyorsan kurumaya yüz tutan bir ilişki tekrar yeşerebilir.
      Senin kesip atman bu konuyu, bekara karı boşamak gibi bir şey.

Yorumla
  • Kadınolmakistiyorum
    Kadınolmakistiyorum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Eğer gerçekten sadece sana dönüceğine inanıyorsan ver ama benim ailemdede yaşandı bu olay pek iyi sonuçları olmadı arada kalıcak çocuk yoksa verme derim

0
    0 Yorumla
  • nicksizname
    nicksizname Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

bir değil 2 şans daha verilmeli Allah birincide affedin, ikinci defa yaparsa yataklarınızı ayırın üçüncü defa yaparsa da boşanın diyor Allah tan iyi bilemeyiz ;)

2
    0 Yorumla
  • hepyek-heptek
    hepyek-heptek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl

1 kere olduysa 2. kez olacak diye birşey yok, ama 2 kez olduysa kesinlikle ardı arkası kesilmeyecektir.

1
    0 Yorumla
  • epick
    epick Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Aldatan insanlardan nefret ediyorum...
    Coxugunuz varsa onun hatirina af et. Eger cocuk yoksa bosa gitsin yoksa yine aldatir. Kadin olsun erkek olsun yatagini baskasina birkere actimi ikincisi. yakindir..

0
    0 Yorumla
  • BozaAşıkKalp
    BozaAşıkKalp Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl

Bir insana ikinci şans vermek bir filmi ikinci defa seyretmek gibidir
    Sonunda ne olacağını bilirsin... 😎

0
    0 Yorumla
  • GTA5Sniper
    GTA5Sniper Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

şans vere vere bir hal oldunuz zaten. düzelir diye şans veriliyor ama aynı nane çıkıyor nasıl olacak bu işler..

0
    0 Yorumla
  • Zekzag
    Zekzag Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Arada çocuk varsa zar zor evet ama çocuk mocuk yoksa ditek yol verilmeli bir kere hata yapan nasılsa yaptım zihniyetiyle 1-2-3 diyeee tekrarlar

0
    0 Yorumla
  • Loker
    Loker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Soyle bir sey varki evlilik suresince her erkek aldatir bosanip baskasiyla evlensen bile sen yakalayana kadar aldatmiyor sanirsin

0
    0 Yorumla
  • c4rrt
    c4rrt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

herkes ikinci şansı hak eder lakin aynı hatayı tekrarlamicanı bilmek zordur takibe alın ve sürekli izleyin

0
    0 Yorumla
  • kripton94
    kripton94 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.

Gerçekten affedebiliyor iseniz bunu yapmayıp sevgi var diye birlikte olmayın sevgi her şeye çözüm olmaz

0
    0 Yorumla
  • kanjuiis
    kanjuiis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

gerçek bir şekilde aldattığını biliyorsan bence hiç verme ama ailemi kurtarayım diyorsan tabiki ver..

0
    0 Yorumla
  • nedesembilemedim38
    nedesembilemedim38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 69%
    +1 yıl

bu aldatan eş ben isem kesinlikle bir şansı daha hak ederim ama başka bir şerefsiz karaktersiz ise ölümüne dövün ibneyi.

0
    0 Yorumla
  • ankaraleosu
    ankaraleosu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 54%
    +1 yıl

Bir degil 2 şans verilmeli... Belki ilkinde acemiydi yakalandı. İnanıyorum ki bir şans verilirse daha temkinli davranır ve bir daha yakalanmaz...

0
    0 Yorumla
  • eşekliprens111111
    eşekliprens111111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Hayir. Aldatan ese sans verilmez. Öyle aldaticak çukuruna sahip cikamicak. Ama büyük konusmayayim ortada çoluk çocuk varsa belki af edilebilir

0
    0 Yorumla
  • Osman_Sadık
    Osman_Sadık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.

Eşim sen olsan ve ben seni aldatsam, bana 2. bir şansı verir miydin? (vereceğin cevap sorunun cevabı)

0
    0 Yorumla
  • Soulempat
    Soulempat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Eş ya da dost ya da sevgili kesinlikle haketmiyorlar. verme o şansı pişman olursunuz. oda yoluna devam eder gidenin kazandıgı bir oyun bu çünkü ;)

0
    0 Yorumla
  • Hayalim2728
    Hayalim2728 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Kesinlile hayir bir kere yapan bir daha yapar unutma seviyorum diyorsan o ayri ama bence yapaan bir daha yapar

0
    0 Yorumla
  • betamanyak
    betamanyak Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

O zaman arabayla kaza yapan bir daha araba da kullanmasın bence duygusal olarak aldatma fiziksel aldatmadan daha tehlikeli

0
    0 Yorumla
  • biragobegi
    biragobegi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Eşin ise, neden aldattığını sorgulamalı ve öğrenmelisin..
    Eğer gitmesi için sen bir sebep verdiysen, Evet, 1 kez şans verilmeli..

0
    0 Yorumla
  • Motherteresa
    Motherteresa Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bazı şeylerin geri dönüşü yoktur. Normalde insanlara şans tanıyan biriyim ama böyle bir durumda konuşacak bir şey bile kalmıyor. Biter.

0
    0 Yorumla
  • Ayfel
    Ayfel Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 61%
    +1 yıl

Eşimin pişman olduğuna inanırsam affedip ve ona ikinci bir şans daha veririm.

1
    0 Yorumla
  • Nazzz95
    Nazzz95 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Herkese bir şans verilir ama aldatana vermemek lazım çünkğ insanlar pek değişmiyor bir kere yaptıysa yine yapar..

0
    0 Yorumla
  • livaneli
    livaneli Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

ASLA!!

Sadakatsizliği affetmek demek tekrarına da izin vermek anlamına gelir.

1
    0 Yorumla
  • cumartesii
    cumartesii Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.

Insanin kendi icerisinde ki muhasebesidir bu. Vicdan ne derse biraz o oluyor. O yuzden bu konu da baskalarinin fikirlerini alma derim.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (384)
Devamını Gör(429)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan eşe bir şans daha verilmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatan eşe bir şans daha verilebilir mi? 102 cevap verildi
Aldatan eşe bir şans daha verilir mi? 10 cevap verildi
Aldatan eşe bir şans daha vermeli mi? 33 cevap verildi
Bu iliski bir şansı daha hak eder mi? 4 cevap verildi
Aldatan birine ikinci şans verilebilir mi? 149 cevap verildi
İkinci şans verilir mi tekrardan? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨