Saçım döküldü açıklık oldu 24 saat saçımı düşünmekten !

hiç bişeye konsantre olamıyorum dersime sınavıma hiçbişeyee saçlarım döküldüğünden beri aıklıklar bariz ar dr gittim minoxil verdi 5 ya da 4 dr a onu bıraktım mahvoldu saçım eskisinden kötü evde huzursuzum dışarda kamufle etmekten yorulduum ani dökülme oldu millet nolmuş sana böyle demelerinden korkuyom ağlamaktan gözlerimşn altı da morardı çukurlaştıı yani üniv mezunuyum iş düşünceğime saç kıl tüy düşünüyom zouma gidiyor yaa millet ne pelşinde ben de bu saç peşindee çok huzursuzum şansızım lanetlenmiş gibiyiim tekrar dr gitcem ama dr gittiğimde verdikleri ilaçlar daha çok döküyo çaresiz kaldım neden ben deyip duruyom ailemde bir halamın 70 küsr yaşlarda kullandığuı ilaçlardan döküldü başka da kşmsede yok bir haftada döküldü saçım anksiyetem vardı depresan kullandım prozac döküldü o gün bugündür ölü gibiyiim:((stres yapmıyim diyem tahammül edemiyoom evdekilere sataşıyoom genetik denilince ki bizim ailede yook onları da mahvettim kendi mi de böyle saç problemleri yaşıyan var mıçok mutsuzum ya
Saçım döküldü açıklık oldu 24 saat saçımı düşünmekten !