Düğün çıkışı canınımı okusam yoksa ıyı davranıp gonlune daha da mı gırsem acaba ama içim içimi yer ya :( çokta yakışıklı bir tonda kız vardır :( erkekler bakarmı öyle düğünlerde kızlara falan sevgılısı olsada :(
Cevabın nedir?
+1 yılOoo ne diyorsun sen dediğin gibi yakışıklı ise çokta şık giyindi ise düğünde bazı kızlar görünce dudağını ısırmıştır.
Alttan alttan süzmeye başlamıştır.
Hatta ayar bile vurabilirler yani seninkine bekâr mı falan aramızı yapsana diyen kızlar olmuştur.
Ama sana sadık ise ve seviyor ise kişilikli ise dönüp bakmaz hiç birine03 Yorumla- +1 yıl
Adamın canını niye okuyon yaaa ya bir şey yapmadı ise okuda gör ne oluyor asıl o zaman kaçırırsın elinden
Soran+1 yılKaçmadı 8 yıldır kaçmaz heralde. Yapmadı bısey bılıyorum hatta dugundeyken yazdı sevıyorum bende senle evlenmek istyrm diye ama içi rahat etmıyo insanın yınede
- +1 yıl
İçin rahat olsun o zaman sekiz yılda yapsaydı yapardı bir şeyler bu zamana kadar yapmadı ise bu saatten sonrada yapmaz 😉
En İyi Cevaplar
+1 yılEvett güzel kız varsa ona bakan eden sevgilinde ona bakacaktr muhtemelen 😃 kim bilir kaç kişiyle kesişmiştir 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam :(
+1 yılKızım naptın yaa? Benim sevgilim gece kulüplere gidiyor ona gitme demiyorum, gerek duymuyorum. Onun gitmekteki amacı kızları değil dostlarını görmek ve tabii ki eğlenmek. * gidincede neçer yaptı yapmadı herşeyi anlatıyor sormama gerek bile yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılHıı düğün çıkışı bara da gitmişler içmiyo falan kızda yok grupta ama insanın içi rahat etmıyo nasıl bısey demeden durabılıyosun sen
- +1 yıl
Kıskanman çok güzel ama biraz güvendiğini hissettir bu daha güzel çünkü :)
Fesat anlaşılmasın; avcundaki güvercini fazla sıkarsan ölür, avcunu açar sallarsan da uçurursun. Yani, sıkboğaz etme. Bırak düğünde eğlensin. Düğüne gittiğine göre akrabası ya da yakını. Onlardan da sakınmayıver
01 Yorumla
Soran+1 yılYa benım guven problemım var. Bişey yapcagından degıl yapmaz bılıyorum ama bakma olayı bıle canımı sıkıyo hanı her erk bakar dıyolar ya. Aradı dugundeyken yazdı senı sevıyorum onlar çok mutlu bende senınle evlenmek istiyorum dıye bu rahatlattı bıraz ama yınede kafamda kuruyorm bışeyler kıskançlık çok kotu bısey
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
21Cevap
+1 yılSız kızlarda ne cinsiniz ne adamın canına okuyon sonra ayrıldıgındada ağlıyorsunuz değerini kaybetmeden bilin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen boyleyim degışemiyorum napıyım kendımde istemıyorum boyle olmak :( kaç kere ayrılmak istedim bu yuzden ama bırakmadı
- +1 yıl
Bosuna kuruntu yapma bak seviyormuş senı işte Şu an onun göz leri kör seni tek görüyor yok yere birbirinixide üzmeyin değerinizi bilin 😊
Soran+1 yılbir senın yorumun iyi geldi ya :)
- +1 yıl
Ee tabi bosuna psikyatri okumuyorum 😝😊
Soran+1 yılGuzel bölüm :)
- +1 yıl
Geliyor 😊
+1 yıliliskilerde en önemli sey bence güvendir..
sen ona güvenmessen ilerde cok büyük sorunlar yasayabilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıldır yaşıyorum zaten
+1 yılBu tur kavgalar ilişkini bitirme noktasna getirir canım trip atma mantıklı dusun burdaki yorumlarıds o kadar onemseme
00 Yorumla
+1 yılYedekte bulunsun diye birkaç kıza daha bakıyordur :D afwefwf
05 Yorumla
Soran+1 yılYedekte bulunsun dıye yapmaz ama bakıyomudur ya :(
- +1 yıl
Off neler neler yapıyodur sen yoksun diye 😈
Soran+1 yılAma bak mesaj atmış senı sevıyorum bende senle evlenmek istyrm dıye bunu yazan yaparmı oyle :(
- +1 yıl
Sen güveniyorsan sıkıntı yok ;) şimdi ben o adamın karakterini bilmeden bişey yazsam olmaz. Sen biliyosun sen yargıla ;)
Soran+1 yılPekı :(
+1 yılGüzelde arabası varsa 1 tane almadan veya tanısmadan gitmez kıreyzi mennn
01 Yorumla
Soran+1 yılVar yakışıklıda guzelde arabasıda var. Ama yapmaz öyle bakması tek sıkıntım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızmı nerde kanka hani nerde olum haa pembeli guzelmiş olum hangisi yoklan sanki beyaz tenli olan daha cekici gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bak yapmaaaa :(
Cevap sahibi+1 yılYok kıııııızzz ne bakacaklar nasıl iki tabak fazla pasta yeriz diye onun plânını yaparlar ancak :-D
Soran+1 yılDalga gecmıyosun dımı benle
Cevap sahibi+1 yılYok ben düğünlerde kızlara pek bakmam gözüme güzel gözükebilir çünkü hepsi makyaj yapmıştır doğal olanını tercih ederim o yüzden ben pastaları takip ederim :-)
Soran+1 yıl:D :D
Ya kardeş bakmaz. Ama yani kızma , canına kıyma yazık. Yani uzecek sey deme
10 Yorumla
+1 yılErkege gore degisir eger capkin biriyse bakmaz ama capkinsa basim sag olsun canim
00 YorumlaBitmiyolar anladıkda duraklama bile yok habire çoğalıyolar arkadaş
05 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin canım sen
Soran+1 yılYaa sel götürüyor ortalığı.
Soran+1 yıl:D :D
tabi kız. Millet evlenıyo bende buluyum bir de ben böyle dugun yapayım derler
05 Yorumla
Soran+1 yılNe buluyo benı bulmuş işte bak mesaj attı sımdı seviyorum senı senınle evlenmek istiyorum diye aklında ben varım yanı bakmıyodur dımı :(
Soran+1 yılKıskançlık kuruntu bazen delirtiyo benı
Soran+1 yılOkulum bıtse hemen yapcam onu :D
+1 yılBakarlar sonuçta sevgilisi olduğu alnında yazmıyor😐
00 Yorumla
+1 yılne trilsn ne kiskancsn be e baksa nolcâk sni seviyosa bir sana öyle bakar istersen tasma tk gezdr
08 Yorumla
Soran+1 yılTasma iyi fikir.
- +1 yıl
sen cidden manyaksn ya
Soran+1 yılAllahım bu arkadasın karşısınada benım gıbı manyak çıkarda aşık olsun 🙏🏻
- +1 yıl
Allah beni yanına al cidden yaşamak istemiyorum amin 😂3
Soran+1 yılAşık olursan gorursun :D
- +1 yıl
hiç aşık olmadım
Soran+1 yılO zaman kısa zamanda inşallahhhh hemde kıskanç bir kıza :D
- +1 yıl
yaaa o ne öyle ben yaşamak istemiyorum 😂😂😂😂
+1 yılbakar hatta ayarlamıştır çoktan sen burda soru sorrr
00 Yorumla
+1 yılbence düğünü bas kız :D :D
04 Yorumla- +1 yıl
şaka bir yana sakin ol bu kadar kıskanma biraz güven yani
Soran+1 yılAşırı kıskançlık ve kuruntum var ya nasıl yencem ben bunu
- +1 yıl
bende de var çok bağlanırsam kafamda kuruyorum sürekli bir ilişkiye hakim olma durumu falan kıskançlıktan çok güven eksikliği karşındakine sanırım o da geçmişte yaşadığın olaylardan olabilir çok rahat bırakmakta iyi değil ama sürekli ona odaklanma biz sadece kendimizi rahalatıyoruz yapacağı varsa her türlü yapar sanal real her şekilde yapabilir o karakterdeyse engel olamazsın başka şeylere odaklan çok sıkma rutin hayatına devam et o merkezi değil sadece bir parçası hayatının öyle düşün sıkarsan bunalır çünkü bu kurgular onları yoruyor :D
Soran+1 yılÇok denedim düşünmemeyı kendıme odaklanmayı ama olmuyo bu sıteyede sırf kafa dagıtmak için surekli onla konuşmamak için uye oldum yine başaramıyorum. 8 yıldır bırlıkteyız bız ve inanılmaz yıprandım bu kıskançlık yuzunden ya
+1 yılGöz görmeyince gönül tribe giriyor tabi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef :(
8 yildir sevgiliymissiniz nediye baksinki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Baksada bir bk olmaz rahat ol...
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmazda bakmasıda iğrenç bişey
Soran+1 yılYa duğundeyken yazdı aradı mesela senı sevıyorum dedı bende onlar gıbı mutlu olmak istyrm senınle evlenmek istyrm dedı aklındayım yanı ama bakması normalmi ya cok canımı sıkıyo :(
- +1 yıl
Manyak, dunya kadar kizin icinde , seni aramis iste. Ya hic aramasaydi :D super bisey bence... Erkekler boyledir. Anlarsin. Ama dugundeyken sana o guzel szleri soylemesi harika.. Kaybetme.. Dugune mecburiyetten katilmistir.. Anlayisli ol. Arkadasi akrabasi olmasa gitmez zaten..
Soran+1 yılPekı tesekkur ederim :)
Soran+1 yılİnş :) iyi dileklerim senınle :)
+1 yılBöyle kıskanılmak herkese nasip olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılO hiç memnun degıl ama
- +1 yıl
Kıskanılmak, güven sınırları içinde güzeldir. Bu şekilde kıskanılmak, sevginin boyutunu, korumacılığı, sakınmacılığı, önemsenneyi, sahiplenmeyi vs. ortaya koyuyor. Elbette her insan bunu sevmeyebilir ama bence bu çok güzel bir şey.
Soran+1 yılBencede guzel bırşey ama anlayana :)
- +1 yıl
Evet, herkes anlamaz. 😊
Sevgilin değil bence o artık. Eski sevgilin :)))
049 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi seviyorum senı bende senı gelinlikle gormek istıyorum diye mesaj atmış bu benı düşündüğü anlamına gelmiyomu ama :(
Soran+1 yılYa çok kotusun :(
Soran+1 yılTamam tamam :(
Soran+1 yılZor evet çok zor :(
Soran+1 yılKızlar ıle diyalog içindeyken diyo bıde yaaaa 😡😡😡😡
Soran+1 yılTanıdıgı kız yokki orda
Soran+1 yılErgen mı be bu arkdaslarıyla kafa kafaya vercek falan o kadar da degıl sorunum bakmasıydı sadece yapmaz oyle şeyler
Soran+1 yılHer erkek çapkın mı sankı
Soran+1 yılOfff offff :(
Soran+1 yılYok whatsappa gırmıyor senın yuzunden gaza geldim saydırdım buna yıne başladık yazmış ayrılırsam sorumlu sensın :D
Soran+1 yılGuvenıyorum 8 yıldır onlayım ben dedım ya tek sorun bakar korkum herkes bakar dıyo ya :(
Soran+1 yılÇok konuştun sen yetet hadı uyu uyuu
Soran+1 yılDeneyecegım yuzsuz :D
Soran+1 yılValla üzülüyorum boyle konuşunca ya
Soran+1 yılTamam ya tamam:(
Soran+1 yılEvet gelmez
Soran+1 yılYuva yıkarsın valla sen
Soran+1 yılAma öyle
Soran+1 yılSen benım hepten morelimı boZdun yeter ya aglycam
Soran+1 yılSen 36 yasındamsn
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yıl21. ..
Soran+1 yılYanı yanııı :D
Soran+1 yılAyıp oluyo ama he
+1 yılşimdi çoktan birini kestirmiştir 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılOffff :(
Bu nedir ya kıskançlıkta değil, şımarıklık.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık
kımbılır kımınle dans edıyo su an
12 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyokı orda kımseyı
Bakar valla dans eder sigaraya çağırır vs
06 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyokı kımseyı orda dans etmez
Soran+1 yılAma mesaj atmış simdi bana seviyorum senı bende senınle evlenmek istyrm diye bunu diyen yaparmı oyle :(
Soran+1 yılKafamı karıştırıyosun benımmm :(
bilemiyorum bakadabilir
00 YorumlaSeni seviyorsa başkasına bakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSevıyo bılıyorum 8 yıldır beraberız ama bakar diyolar hep :(
+1 yılBilemem kişinin insafına kalmış
00 Yorumla
+1 yılergen seni ergen...
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi ergenlık bunun kıskançlığın ergenliğimi olur
- +1 yıl
seni seviyorsa zaten düğün ortamında takılmaz. takılıyorsa niyeti belli zaten...
Soran+1 yılTakılmaz derken en yakın arkadasının duğunu mecbur gıttı
- +1 yıl
olabilir. hediyesini verir, tebrik edip çıkar gelir senin yanına. ben böyle yapardım şahsen. herkesin şahsi görüşü tabi...
+1 yılBakarlar garanti
00 Yorumla
+1 yılNe abartıyorsunuz ya
00 Yorumla
+1 yılAbartmayin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakar canisi
00 Yorumla
+1 yılSic azina
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?