Asker sevgilim benden sogudu napmaliyim ayrilmak istedigimi soyledim?

Doguda gorev yapiyo son 2 aydir bana karsi degisti mesaj atmiyo hep kavga ediyo telefonlarini kapatiyo whatsappta facede takilio. Oncelerde evlenicem seninle nerde olursan ol gelip alicam seni diyodu simdi uzaktan olmuyo biticek galiba ayrilmayi dusunuyorum kafam cok daginjk bilmiyorum diyo bana o kadar umut veriyo ve bunlari soyluyo bu asker milleti neden boyle ve facede bir kiz eklemis ve onun fotolarin begenip duruo yok ben sana layik degilim seni uzerim seni kiriyorum 1. 2 hafta uzak kalalim konusmayalim diyo ve hep internetlerde aldatiyo suphesi uyandiriyo daha 2 gun once gulustuk goruntulu konustuk sakalastik fotolar cektik ve haziranda dogumgunumde bana supriz yapicagini soyledi dun mesajda sana supriz yapicam dedi aksam da beni resmen yikti bu adam napmaya calisiyor artik yoruldum tukendim oyuncak gibi kullanio beni :(
Güncellemeler
+1 yıl
Dun soyledim ayrilmak istiyorum bitsin artik sen benim sevgimi hak etmiosun senin icin doktugum gozyaslarina yazik degmezmissin dedim off beni anlamiyosun daraliyorum bunalimdayim. diyip duruyo ayrilmak da istemiyo sadece konusmayalim bir sure dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Seninle konusam gelmiyo artik cildirtiyosun beni anlamiyosun kafami dinlicem diyo surekli hep kus iliski yasiyoruz onu pisman etmek istiyorum doktugum gozyaslarinin hesabini odesin
Asker sevgilim benden sogudu napmaliyim ayrilmak istedigimi soyledim?