Kafayı yememe ramak kaldı?

arkadaşlar düşünceleriniz benim için çok değerli o yüzden lütfen iyice durumu değerlendirin aynı kursta olduğum ve sürekli bakıştığım arada konuştuğum biri var benden bir yaş büyük şimdi o lys sınavına girecek ve çok çalışıyo. herneyse ona fake hesaptan mesaj attım konuştuk işte baya ben olduğumu anlamasın diye bazı yalanlar söyledim ne biliym aynı kursta değilizde aynı okuldayız gibisinden sonra instagramı kapatacağı için bana numarasını verdi derslerine engel oluyormuş instagram beni ararsın kafam dağılır dedi. neyse ertesi gün aradım konuştuk biz baya güldük felan bu olay olduktan sonra 1 2 saaat sonra onunla konuştuğum fake hesabı engellemiş telefonunuda gizliye kapatmış bende normal numaramdan whatsapptan değil sms ten mesaj attım numaranı gizliye kapatman isabet olmuş diye bir iki saat bekledim o whatsappta çevrimiciydi fakatt mesajıma cevap vermedi sms te olana bende alllah ne verdiyse yazdım dedim işte aynı kurstayız felan fistan bu mesajı akşam 9 46 da attım en son whatsappta görülme saaati şu an dün 9 35 ama hala mesajıma cevap vermedi insan böyle bir mesajı neden kaale almaz ya da madem engellliycektin neden tanımadığın insana numaranı veriyorsun 12. sınıf erkekler neden bu kadar dengesiz? ve sizce hala cevap verme olasılığı var mı teşekkürler :)
Güncellemeler
+1 yıl
o mesajda ondan hoşlandığımıda söyledim
Kafayı yememe ramak kaldı?