Hiç birşey eskisi gibi olmuyor işte.
Sizi seven birini reddettiğinize pişman oldunuzmu?
Hiç birşey eskisi gibi olmuyor işte.
Eski kız arkadaşım merak ettim deyip 2 yıl sonra mesaj attı hatta öncesinde arkadaşlarına arattırmış beni yanlış numara gibi ben onun olduğunu ögrenmistim zaten facebookta evli olmamama ragmen evli yaptım bende dedim ki ömrünün sonuna kadar beni merakmı edeceksin deyio tersledim ama hemen hemen hergün facebookta ki profiline bakıyorum ağlayacak gibi oluyorum beni terketme sebebi hala aklımdan çıkmasada eski bizi hala özlüyorum
Olacam gibi, sevgisiz yaşamak zor aga zor... Behzat Ç. Deki "Biri beni sevsin istedim." sahnesindeki gibi mallık yapmaktan endişe ediyorum bazen gram sevgi görebilmek adına...
tabiiki reddedebiliyo bazen insanlar ya eski acılarını unutamadığından ya da başka biri oluyo kafasında geleni direk gönderebiliyo ama çok ilerde bazen keşke reddetmeseydim diyebiliyo insan ama geri dönüşü olmuyo kimse eskideki gibi kalmıyo :)
Bir çok kez reddettim ama sadece birine pişman oldum sonradan
Cevap
13Cevap
evet bir ergen kız tanıdık erkek ergen tarfından bana şöyle bir kız tarif etti o senle çıkmak istiyormuş dedi bende hayır dedim hiç pişmanda olmadım o ara ben 26 yaşındaydım kızda 18 falandı
reddettim, o zamanlar çok gençtim, sonradan o kadar pişman oldum ki anlatamam ama bu saatten sonra pişmanlık faydasız...
Bugüne kadar cok reddettim ama 1 kez de reddedilsim dogrusu ve kız psikopat çıktı 2. Dönemin başından beri benimle konuşmuyor 😥
Yok pişmanlık değilde onun iyiği için lan kız üni okuyordu 2 yıl oldu bu olaya her neysem biz okmuyoruz kaldırım mühendisiyiz ne işi olur benim gibi vasıfsızla ama oldu var git yoluna dedim şu an baskasıyla mutlu :D
Reddettim de pişman olmadım. Terk ettiğime pişman olduğum oldu iki kere..
aşık olmadığın bırını , kendıne aşık etmek o kişinin belkı de hayatıyla oynamaktır !!!
En azindan 1 tanesine sans verebilirdim.
Elimizin tersiyle ittiklerimizi gün gelir avuçlarımızın içiyle isteriz
Reddedilmedim👌🏻👍 ama cok kez Reddedtim..😗😄
reddettim evet pişman olmadım
Sevgisinin sahte olduğu için hiçte pişman değilim
Evet reddetti vefasız 😂
Hayır
Olmadım
Olurum tabi
Olmadi ole. biri
Olmadim
Hayır olmadım.
İkisi de oldu.