Arkadaşlar görümce sorunu?

Arkadaşlar ben 20 yaşında nişanlıyım nişanlımda benle aynı yaşta olay şudur dün biz kaç haftadır gezmeye gitmemiştik gitmeye karar verdik neyse görümcemde (15) soruyor sürekli bende geliyim mi nişanlım cevap vermiyor takmıyor gibi ama bir gelme diyemiyor ya sürekli böyle yapıyor sonra babası otur sen oturdugun yerde dedi neyse akşam eve geldik surat beş karış gelemedi ya neyse ben takmadım nişanlım laf atıyor falan. Ben dışarda konuşmaya çalıştım hani dedim kardeşlerimizin taşkın haraketlerini desteklemek yerine onları uyarmalıyız diyoki kardeşim ama ne yapsa kabul ederim. Bazen böyle şeyler oluyor ve ben çok sıkıldım görümcem çok takıntılı yani dikkat çekmeyi seviyor ben onu seviyorum ama beni nişanlımdan soğutuyor ayrılmayı bile düşünüyorum. Va abisi olan kızlar size şunu söylüyorum abinize veya yengeniz olursa sakın bunları yapmayın emin olun sizi sevmiş gibi davranıyorlar çünkü siz soğutuyorsunuz ve ilerde sizde nişanlanınca kimseyi yanınızda istemiceksiniz o yüzden boşuna eziyet ediyosunuz lafım yapanlaradır.
Arkadaşlar görümce sorunu?