Ayrıldığım sevgilimle aynı yerde çalışıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar kendim bankacıyım.Sevgilimle aynı şubede tanıştık.4 aydır çıkıyorduk.2 hafta önce ayrıldık.son zamanlarımızda sürekli tartışma-kavga halindeydik.Bir akşam bana artık ayrılmak istediğini,kafa yapımızın uyuşmadığını söyledi.Şu anda hala aynı yerde çalışıyoruz. .en ufak bir sorunda bankada bağırıp çağırışıyor.Beni müşterilerin yanında küçük düşürüyor.O yüzden onunla pek konuşmuyorum şube içinde.Ayrıca bankamıza yeni bir müdür atandı.varlıklı biri.Bizimki onun odasından çıkmıyor.Benim imzalatmam gereken kağıtları bile alıp müdürün odasına çıkarıyor.Şubedeki samimi olduğum arkadaşım bizimki yeni müdüre yamanmaya çalışıyor baksana diyor.Bana öyle geliyorki daha iyisini görünce beni gözden çıkardı.Çalıştığım yer küçük bir ilçenin şubesi.Tayin de isteyemiyorum çünkü daha yeni geldim.Ayrıca taşınacak durumum da yok.Offf çok kötü hissediyorum hergün onu görünce.Hele müdürün yanına çıkınca çıldıracak gibi oluyorum.Şubeye her sabah kalkıp gitmek cehennem azabı gibi geliyor.Napayım dostlarım,bir yol yordam gösterin.
Ayrıldığım sevgilimle aynı yerde çalışıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.