+1 yılBir daha öpüşmeye kalkışma sende böyle hissediyorsan. Tekrar etmeye kalkarsa. Kendimi iyi hissetmiyorum dersin gerçekleri söylemen senin için her zaman en iyisi olacaktır. Ona bakarsan ne kızlar var benim eski sevgilim ilk cinsel deneyimini benimle yaşadı en kötü şey başına geldi bozuldu fakat kendisi ayrıldı. Seviyordum ben ama o sevmiyormuş ayrıldıktan sonra gerçekleri öğrendim. Kin kusuyorum şuanda mesela karşıma çıkamaz. Ayrıldıktan 2 gün sonra yeni sevgili yapmış. Sen sen ol gerçekleri söylemekten çekinme ve sakın benim eski sevgilimin yaptığı hatayı yapma. Tecrübe konuşuyor burada.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet benim de oldu, benim de ilk öpüşmemdi hatta onun için başka bir şehire bile gittim ama sonra sonra ne biliyim sıkıldım galiba ve ayrıldım ama pişman değilim bazen özlüyorum hala. Şu an o kız yeniden sevgilim olsun da isterim aslında iyi bir kızdı.
00 Yorumla
Evet zina işlemenin verdiği vicdan azabı Allah korkusu. Ama siz tövbe edin yeter ki.. ŞİRK dahil, gereği gibi tevbe edilmiş bütün günahlar katiyetle affedilir. Tekrar dönülmedikçe geçmiş günahlar silinmiştir. Kur’an’ımızın bu konudaki hükümleri, onlarca hadisi şerif gayet açıktır. Bunun dışındaki sözler doğru değildir. Tevbe kadar güçlü bir temizleyicimiz yoktur. Rabbimizin mağfireti okyanuslar kadar büyük bir kiri bile temizleyecek genişliktedir. Allah kapısında kalmayı hepimize nasip etsin.
60 Yorumla
Öpüşmedim ama böyle durumlarda kötü hissedilmesi normal. Çok iyi tanımadığın biri ve büyük ihtimal sevmiyordun da. Ilk öpüşme olduğu için çabuk unutamazsın ama alışırsın. Kendini üzme diyemiycem çünkü diyince yapamıycaksın ama kafanı başka şeylere yoğunlaştırmaya çalış. Sonra da bir şekilde alışırsın zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılKendini kötü hissettiğine gore o kişiyi sevmiyorsun. O kişiden uzaklaş derim ben sana. En kolay böyle ustesinden gelirsin.
00 YorumlaBunun devamı gelecektir bu düşüncende zamanla beraber yok olup gicektir ama ilk öptügün insanıda unutamazsın hicbir zaman ölene kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynısı oldu. Ayrılınca senin gibi olmuştum ben. Baya hemde ama daha sonra dünyanın sonu değil yaptık bir hata önümüze bakıcaz diyip bir daha vicdanımı zorlayıcı şeyler yapmamaya özen gösterdim.
10 Yorumlahislerin olmadığı bir öpüşmede ilk öpüşmede özellikle böyle hissetmen anormal değil
00 Yorumla
+1 yılİlk ve sanırım sevmiyordun o yüzden böyle olmuştur sevseydin öyle hissetmezdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet benımde basıma geldı ınt tanısmamamıstım ama kendımı cok kotu hıssetmıstım hala aklıma gelınce mıdem bulanıyo
20 Yorumlayapın edin ondan sonra pişmanıım bu ne mk öncede yapmıcaksınız yapacaksaınıda pişman olmayacaksınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılttabular yuzunden boyle kotu hissediyosun yoksa cok iyi hissederdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi salaklara başka bir şey yapılması lazım ama neyse😌😉
00 Yorumla
+1 yılkendine eşine saklasaydın çok daha iyi olurdu elbette ama günümüz şartlarında eğer tek günahın buysa affedilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kızla opustum ama tükürme hissi geliyor meğer kız aç bisey yememis 😂😂 kızlar tok gelin evden
00 Yorumla2. defa öpüş kendine gelirsin.
21 Yorumla
+1 yılZamana Birak tövbe et
10 Yorumla
+1 yılYapmadan önce düşünecektin.
00 YorumlaNe alaka ya isteseydin engelleyebilirdin
00 Yorumla
+1 yılÖpüşürken düşünecektin bunu.
00 Yorumlaoha sen ne yaptınn !!! :D
00 Yorumla
+1 yıltövbe et birdaha yapmazsın bir şeyin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılSadece öpüştün yani 😯
00 Yorumla
+1 yılilşkiye girmemişsiniz niye abartıyon
10 Yorumla:D Geçer geçer
00 YorumlaKendini at:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillt şimdi neler neler yapıyor ya
00 Yorumla
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer