Egonuzu falan mı tatmin ediyorsunuz anlamıyorum ki nedir bu kadın zeki olmamalı isteği?
Yok öyle bir şey nerden uydurdun
Evet öyle çünkü sebep yorumda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çünkü aptal olan kız şeytanlık düşünmez aptal olan kız duygularına daha bağlıdır seven erkeğinde anasını ağlatmaz. Bazı hatalar yapar ama onun aptallığı yüzünden istemeden yaptığını bilirsiniz. Bu yüzden güzel ve aptal kız tercihimdir çünkü bu devirde akıllı olup kişiliği ve ahlakı yerinde olan, akıllı olup aklı fikri şeytanlığa çalışmayan bir kız görmedim. Ki konuyu açan akıllımızında "ego" konusundan belli ne olduğu en basit örnek size
Aksine zeki kız Duygularına daha çok bağlıdır çok düşünür sevip sevmediği hakkında kolay kolay sevmez sevdimi tam sever aptal olan ayran gönüllü iki güzel söz edene aşık olur
Ben size zeki ve egoist zeki ve sinsi gibi bir şey söylemedim zeki insan şöyledir gibi şeyler tamamen ön yargı onları da kendinize saklayın tamamen aynı iki insan biri zeki diğeri değil ikisinin farkını sordum anlattığın şey anlaşılmadığında bazen boşluğa konuşur gibi hissettiğinde anlarsın egoist olabilirim olmayadabilirim burda kurduğum iki cümleden anlayamazsın insanların çoğunluğu sosysl medya da farklı davranır bir de gizli kullanıcıyım farkettiysen her türlü yalanı söyleme ihtimalim var yani ayrıca ben burda sadece ben çok zekiyim dedim ve dalga geçtim gördün mü bilmiyorum ek olarak benim egoist olmam herkes öyle olacak anlamına gelmiyor ön yargılarınız yüzünden çok iyi insanları kaybediyorsunuz epoke yapın biraz
Ben burda bir soru sordum zeki kız mı aptal kız mı diye %45 aptal dedi ben de nedenini merak ettim o kadar burdan anladığın egoist olmamsa tebrik ederim
bana ters, kadın dediğin akıllı olmalı, ama bunu şeytanlıkta kullanmamalı, eğer aklını şeytanlıkta kullanacaksa aptal olsun ama temiz kalpli olsun daha iyi.
Sadece zeki her 💩 u anlıyor o kadar
Şunu demek istiyorum sadece her dediğini anlıyor bazen ağzını açmana bile gerek kalmıyor şeytan falan değil
Pekala
erkek kendinden daha zeki, daha başarılı kadından çekinir, evrimsel olarak erkek daha güçlü daha üstün olmalı diye bir güdü vardır.
zeki olan kadın, erkekten daha başarılı ve zeki olduğunu belli etmez ve zeki bir kadın, erkeğinin başarılı olmasını sağlar.
dışarıdan hoş ama beyni boş bir kadın, kalıcı olmayacaktır.
Biliyor musun birine zeki kadın zaten erkek mutlu olsun diye onun ileride olmasına izin verir demiştim aptal kadın daha iyidir diyen birine o da bana çakal insanlardan hoşlanmam dedi yarın eig seçicem
Ne alaka bu saçma düşünceye nasıl vardın anlamadım.
Burda anket yaptım
Cevap
23Cevap
Hoşlandığınız adam bir başka kızdan hoşlanınca siz o kızı aptal sanıyorsunuz.. Yani ego sizin egonuz..
Hayır anket yaptım ve çıkan sonuç itibariyle sordum bu soruyu
Bu da sizin ön yargınız
aslında akıllılarda aptal ayaklarına duygusal olduklarında yanaşıyorlar.. öok iyi oyuncular aslında :)
Bu tez kızları ağına daha kolay düşürmeye çalışan aç kurtlar için geçerlidir. Adam ciddi düşündüğü ömrünü geçirmek istediği kadının neden dengesiz olmasını istesin ki?
Bknz: Gönül bu belirli bir pisti yok. Her yere konabiliyor. :)
Hayır ya tam tersi seytan kizlar kapiyo erkekleri ben bilmezmiyim ne kurlar yapiyo o seytanlar
Aptal kızdan değil hoşlanmak , yanına oturup muhabbet bile etmem.
aksine zeki ve basarılı kızlar ılgımı ceker hr zaman
aptalların vermesi daha kolay oluyor ugrastırmıyolar
Evlenmek için diyoruz
evet çünkü daha kolay istediklerini alıyorlar istedikleri şeyde seks tabiki de
Hoşlanmak dedim kullanmak değil
Oylesini kolay kandiriliyor cunku 😊 bunda erkekler icin bir avantaj 😊
Yatağa gelirken fazla uğraştırmasın diye. Ben şahsen akıllı hatunları severim.
Basit erkekler basit kadınlardan hoşlanır.
Aptal kizlardan hoslanmam sinir olurum
Aptal aptalı cekermis
Aptal kadin daha iyi bosver
Zekisi aldatiyo
Her zaman değil seven insan aldatmaz zaten gerçek sevgi yapabileceğin halde yapmamaktır yapamayacağın durumda zaten yapamadığın için yapmazsın bu da sevgiden değil zorunluluktan
Dediğim şey iş değildi ki
Bir insan çok zeki ve saf olabilir ki kurnaz demiyoruz ki zeki diyoruz ikisi farklı şey
Benim başım bağlı bir kere hıh
Çünkü daha sâdık oluyorlar.
Sadakat ahlakla ilgili zekayla değil aldatıp aldatıp yakalananlar aptal olanlar zeki insan aldatsa da farketmesin
Çünkü aptal kızlar genelde güzel olur
Kendi uzerinden mi cikardin acep bu sonucu :/
Anket yapmıştım çıkan sonuç buydu o yüzden sordum
Kızlar neden kekolardan hoşlanır?
Yahu kafanızdan element uydurmayın
Ben kanatsız bir meleğim bir kere hıh
Zengindir o zengin
Zeki kadın mi var :-))
Var
Ben varım 😛
Kalın 1 😛
Teşekkür ederim
onlar genelde daha güzel
Dış görünüşün zekayla alakası yok
Bunu bilimsel olarak açıklayabilir misin
Senin gördüklerin kendini ders çalışmaya adamış asosyal tipler olabilir mi zeki insan uzaktan bakınca anlaşılmaz zaten mesela Shakira neredeyse dahi düzeyinde çirkin mi
Ben çok aptal insan gördüm ve çok çirkinlerdi ben çok zeki insan gördüm ve çok güzellerdi bir o kadar da aptal güzel ve zeki çirkin gördüm sonuç olarak zekayla ilgili değil
aptal kız adamı deli eder awk..
hoslanmazlar sadece kullanirlar
çünkü onlar beyinsizx
Verdikleri icin olabilirmi
yalan
Öyle bir sey yok ki
Ben burda bir anket yaptım ve 50 kişiden 27 si aptal kızı seçti
Yok öyle birşey
Kim dedi onu 😉
Site ahalisi
Kolay oluyo diyolla
A dedim