Arkadaşlar merhaba hediye olarak gelmiş birkaç alkol elimde mevcut nereden baksanız 20 yıldır benim elimde alkol kullanmadığım ve anlamadığım için bunlara ne yapılır satılmak istense ne kadar satılır hiç bilmiyorum resimlerini paylaştığım alkolleri kime ne kadara satabilirim?
Elimde yıllanmış vodkalar ve viskiler var tam olarak bunları ne yapabilirim çok değerli olduğunu gördüm internette?
O 70 bin lira ya da 300 bin lira gibi rakamlı yazanlar eğer orjinal ise özel üretimdir ve saygın yerlerde bulunur. Kolay kolay piyasada satıcısı olmaz. Nerede olduğunu bile not ederler. Özel yemeklerde kadeh olarak satılır. Umarım anlatabilmişimdir. 50 yıllık seri üretim içkileri büyük avm'lerde de bulabilirsin
O manada orjinal demedim. Mesela faber kalem uretir ama her yıl işte atıyorum mesela " 2016 yılı özel üretim 1000 " adet der fiyatı 10-15 bin dolar olur. Orjinal ve sınırlı üretim ise değerlidir. Sahibinden üzerinden şansını deneyebilirsin yüksek fiyattan koyup meraklısı varsa ama binlercesi var sabretmelisin
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Elimde yıllanmış vodkalar ve viskiler var tam olarak bunları ne yapabilirim çok değerli olduğunu gördüm internette?
En İyi Cevaplar