Erkek arkadaşım kürt ve sülalesi HDP li Ne yapmam lazım sizce?

Kendisi Ardahan li Kürt ama sivesi yok çok düzgün türkçe konuşuyor esmer tenli olsada hiç aklıma gelmedi kürt olacağı tamam ırk ayrım yapmıyorum okuldan ve is çevresindede var kürt arkadaşım veya tanıdık ama bunun fikir görüşü HDP olmaz dedim ben farklı sen farklı bu küçük bir sorun dedi halledilecek bir şey dedi Hayır olmaz dedim ayrıldık sonra birsey oldu yine geldi yine başladık konuşmaya aramızda çok güzel bir uyum var çok iyi anlasiyoruz çekim çok fazla normalde herkes ile bu kadar iyi anlaşan biri değilim sorun şu bizim sülale tam laz Karadeniz ve onlardan birine sor en iyi kürt ölü kürt derler :( sulalede hiç gelin veya damat kürt yok kürt sorunun biraz zamanala atlatirim alistiririm herkese onu ama HDP allahım çocuğun sülalesi HDP li :( o bana bizdede var gelin farklı diyor bu bizim kaderimiz diyor onlarda çok sorun oldu aileler kustu ama torun olunca hersey düzeldi herkes Şu an çok iyi falan diyor ben birine bunun ailesi HDP desem suratıma tükürur abilerim adam mi kalmadı diye :( ama ben onunla evlenicem çok iyi anlasiyoruz çok iyiyiz offf çok kafam karışık ciddi o kendisi 31 yaşında evlenmek istiyor ne yapıcam ben lütfen dalga geçmeyin ciddi yorum yazın çünkü ufacık bir lafta bile etkileniyorum konu Hassas olduğu için.
Erkek arkadaşım kürt ve sülalesi HDP li Ne yapmam lazım sizce?