Hesabı kadın öder
Hesabı erkek öder
Hesabı beraber öderiz
Herkes kendi hesabını öder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evliyken hesap falan zaten olay olmuyor. Tanışma aşamasında kesinlikle erkek ödemeli. Sevgiliyken veya nisanliyken erkek ödemek istemeli ve arada sırada tabiki ödemeli ama kızda biraz insan olup bir yolunu bulup erkeği rencide etmeden ödemeli. Mesela erkek lavaboya giderse veya kız gitmiş gibi yapıp öderse. Sonuçta ıkiside insan, Kezban gibi tabiki o ödeyecek diye gurursuz olmak kötü birşey bence. Iyyy
Hesap beraber ödenmeli bencee 😊
Aldığım aşiret adabıyla birlikte kendi şahsi görüşüm ortada ödenecek bir hesap varsa erkek öder. Bu yüzden kavga ettiğim çok bayan arkadaşım oldu, ya böyle kabullenecekler ya da benle aynı masaya oturmayacaklar :)
Erkek öder diyen kızlar boş mezar bulsalar yatıcaklar ya
Cevap
18Cevap
ne çok dert ediliyor bu konu ya.. insan sevdiğinin iki lokmasını hesap eder mi? kimin parası varsa o ödesin. ikisininde parası var zaten hesap etmezler 3 kuruşu bigün biri öder diğer gün biri..
Karşıdaki erkeğin tepkisine bakarım ve kendi ödemek isteyen tiplerden ise bir süre bir şey demem aramız da bir samimiyet bağ varsa uygun dille anlatırım ortak ödeme yaparız inat ederse görüşmem azalır
Kadınların bu konuda erkeklere olan tavrı :D Binicem üstüne vurucam kırbacı hesabı :D
https://www.youtube.com/watch?v=zxb6OuFjPZkGenelde o cunku birakmaz ama ben gizliden öduyorum o tuvalete kaybolunca
Erkek parası olmadığını belirttiği sürece kadın ısrarla buluşmak isterse o zaman istisna olarak ödeyebilir fakat aksi durumda benim yanımda kadın elini cüzdanına atamaz.
Hesap beraber odenmeli bence tek tarafa yuklenilmemeli hicbir zaman 😊
Hesabı erkek öder diyen kadın karaktersiz beleşçidir açık ve net kadınıda birseyler yapmasi lazim
Hep ben ödedim ben çağırrdıysam zaten öderim de ama bir yerden sonra kızın teklif etmesi lazım hiç olmazsa kendi çağırdıklarına belki cebimde param yok o zaman yani...
keşke kadın ödese hepsini büyük sevap işlemiş olur :D
Arkadaş ortamlarında hep birlikte öderiz suşi yeyip parasını ödemeden kaçtığımızz bile oldu ksdklsldnsklmd
Hesabı erkek ödesin diyenler neyin kafasında? Alman usûlü en iyisi
Beraber öderiz diyen ve medcezir izleyen erkekler 😹
Kızlar yemeğinizi evinizde yiyip gelin aç doyurmak zorunda değiliz
halledilir bir sekilde, kimin odedigi cok sorun degil
blob:https%3A//vine. co/1a848182-1f19-4c9f-8311-1d54adb4534f
benim olduğum yerde kadın hesap ödeyemez :)
hep erkeğe yüklemeyin la. d
aramızda para mevzusu olmaz kimse varsa o öder
Kimde para varsa o öder :D
Bunlar hesap edilmemeli lafı bile olmaz
Hesabı beraber öderiz.
yeri geldiğinde kadın, yeri geldiğinde erkek
Hangisinin durumu uygun ise
herkes kendi. alman usülü...
Yiyin siz ben ödeyecem söz yeter ya iki gündür aynı muhabbet
Beraber odenmeli. Herkes yedigini odesin.
Erkek odesin, kiz asiriya kacmasin
Ya erkek oder ya da herkes kendikini
bence herkes kendi yediğni ödemeli..
Beraber
Cokta farketmez bence..
Beraber
Alman usulü iyidir. Ama mümkün mertebe ben öderim.
Ben öderim tabi ki.
Beraber ödenmeli 😊
Duruma gore odenir
Beraber
Beraber odemek sart.
kadın öder tabi k, i
her ikiside odemeli
Alman usulü.
Sennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar