Ondan hoşlandığımı anladı mı acaba?

Erkekler sorum daha çok size. Ancak hanım arkadaşlarımda yardımcı olursa sevinirim. Geçen gün hoşlandığım çocukla otobüs bekliyorduk. O önden gidiyordu ben arkadan. Otobüse binerken hem kapının önündeki izdiham yüzünden hemde ona karşı hissettiklerim yüzünden bir anda ne yaptığımı düşünmeden billeğinden tuttum. O da 1 saniye tereddütden sonra benimkinden tutdu. (Açıkcası gerek yoktu buna. Eline yapışmasaydım kaybolmazdım. Ama birden tutuverdim işte.) Otobüsde ayakta kaldığımız için kolumdan tutuyordu. Önce tutmak ya da tutmamakla ilgili çelişkide kalır gibi oldu. Yani korkar gibi, dikkatlice elini uzattı. ( Aslında o kadar çok insan vardı ki, düşmem imkansızdı. Kolumu tutması gereksizdi yani.) Zaten hareketlerim kendini ele veriyordu. Ellerim falan titriyordu. Instagram hesabımı belkide bir yıldır biliyordu ama takib etmiyordu. O olay olduğu günün akşamı takibetmeye başladı. O gün olması bana manidar geldi biraz ama emin olmadım pek. Daha çok rahatsız oldum. Acaba anladı mı ondan hoşlandığımı?
Ondan hoşlandığımı anladı mı acaba?