Selam Arkadaslar, Ben 4 Hafta önce Nisanlimdan ayrildim daha dogrusu o ayrildi. Biz 2,5 Sene Nisanliydik ve 3 Ay sonra Dügünümüz olucakti. Benim eski Nisanlim Mevlütlü Dügün istiyordu bense normal bir Dügün. Aslinda bu cok büyütücek bir Durum degil ama 4 Hafta önce Annesi benim Annemi arayip cok ters konusdu. Aslinda Annesi Kina icin ne lazim icin aradi öyle konusuyorlardi, Annem Dügün Salonu tutuldu mi dedi Annesi tek "YOK" dedi. Annem biraz gerildi cünkü 2,5 Senedir bir Dügün Salonu tutmadilar. Annem Dügün Calgici olucak dimi dedi ondan sonra basladi annesi bizim arkadaslar kaldirmaz öyle birseyi. Eski Nisanlim orda Annesinin telefonu alip benim Annemle konusdu sürekli lafa girip sesini yükseltini ben duyuyordum. Kendide aynisini dedi"Ailesi Cevresi" gelmezmis. Neyse o Olay öyle oldu ben fazla büyümez dedim. Ondan sonra Nisanlimla konusmuyordum. Iki gün sonra babasi onun telefonundan aradi ben düzelticek icin sandim ama megerse bittermek icinmis. Babasi dediki biz akraba olamicaz, Kizinin karsina daha iyileri cikar fehlan. Sonra onu Whatsappden engeledim hic arayip yazmadan cünkü cok kirildim babasi arayip öyle bitirmesine. Kendi o Sirada Facebook/Instragme acti ve kizlarin resimlerini begeniyordu. Ondan sonra 3 Gün sonra beni aradi ve dedi ki "aramizda mevzulari konusmak icin aradim". ben Salak belki barisiriz sandim ama o bana yüklenmek icin aradi beni cok azarladi cok kirdi dediki fedakarlik yapip Dügünden vazgecebilirdim ve karsima baskasi cikarsa böyle yapma fehlan sonra kapatti telefonu. Nisanlik süremiz cok zor gecioyrdu zaten cünkü ayri uzak sehirde kaliyorduk. Ben onun icin cok yaptim. Cok yuttum. Ailem istemiyordu genede onu seviyorum deyip ailem Kabul etti. Simdi böyle yapti. Ailesi cok para göz birileri. Dügünü babam yapiyor deseydim birsey demezlerdi.
Dedim gibi 4 Hafta gecti ardindan bir defa aradi beni oda azarlamk icin. Ailemi silmis Facebookdan (Babami/Ablami/Teyzemi/Halalmi vs.). Bunu gördüm cok üzüldüm nasil atti böyle herseyi birden.
Dedim gibi 4 Hafta gecti ardindan bir defa aradi beni oda azarlamk icin. Ailemi silmis Facebookdan (Babami/Ablami/Teyzemi/Halalmi vs.). Bunu gördüm cok üzüldüm nasil atti böyle herseyi birden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer